Dzisiaj jest 06 lipca 2025, 07:36

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 06 lipca 2025, 07:36

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Elden Ring: 16 Runes Farming Spots You Shouldn’t Miss

If you’ve spent any time in Elden Ring, you know that runes are the lifeblood of character progression. Whether you’re leveling up, buying essential gear, or crafting materials, having a steady supply of runes is crucial. While exploring the vast world of the Lands Between is rewarding, sometimes you need a reliable spot to farm runes efficiently. Here are 16 rune farming locations that every player should know about.

1. Gatefront Ruins

Early in the ...

Gładź do wnętrz

Planuję wykończenie wnętrz w nowym mieszkaniu i szukam dobrej gładzi szpachlowej. Zależy mi na jakości i łatwej aplikacji. Jakie produkty możecie polecić?
Czytaj więcej : Gładź do wnętrz | Odsłony : 1089 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Off-Topic

Dziwny dźwięk w okolicy 4 tysięcy obrotow

Witam szukam pomocy mam nadzieje ze nie zostanę zlinczowany, wpisywałem słowa klucz lecz nigdzie nie moglem znaleźć problemu , który mógłby pokryć sie z moim..
Pacjent Honda CBR 1000rr 2019r. Przebieg 25tys km.
Objawy- dziwny metaliczny dźwiek w okolicy 4tys. Obrotow wzwyż na rozgrzanym silniku.
Na zimnym przy wchodzeniu na ten pułap jest wszystko cacy.
Problem pojawia sie zarówno na biegu jak i na luzie.
Na biegu w momencie wciśnięcia sprzęgła i zejścia na obroty ...
Czytaj więcej : Dziwny dźwięk w okolicy 4 tysięcy obrotow | Odsłony : 794 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC77)

Problem z wyższymi obrotami

Siemka kupiłem sc57b w tamtym roku ale prawko i jeszcze maly serwis sprzeglo, rozrząd, swiece. W tym roku juz legancko mozna jeździć otoz nue wkręcala sie powyzej 8 tys obrotów zagladam do exupa a tam linki niepodpiete i silniczek stoi, niby to zaczęło sie ruszać do odcinki ciagnela na 3 biegu 210 złapała. Jade na przeglad i w połowie drogi znów do 8 tys obrotów i jakby ją hamuje na kazdym biegu i v-max niecałe ...
Czytaj więcej : Problem z wyższymi obrotami | Odsłony : 442 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Stelaż z kufrem centralnym i sakwą SC57A

Cześć,
Mam do sprzedania zestaw jak w temacie.

Stelaż robiłem samodzielnie z profili stalowych. Jest pomalowany podwójną warstwą farby. Przejechał ze mną kilka zagranicznych wypadów dopakowany dużo bardziej niz powinien. Ma 4 punkty podparcia i nie przeszkadza w jeździe z pasażerem. Dodatkowo od boku można zamontować sakwę. Stelaż da się rozkręcić i złożyć "na płasko".

Dla zdecydowanego kupca mogę dorzucić ją do zestawu.

Kufer Kappa 26 wraz z kluczykiem.

Cena 800 zł
Czytaj więcej : Stelaż z kufrem centralnym i sakwą SC57A | Odsłony : 703 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Giełda / ogłoszenia : Sprzedam

Mega даркнет маркет: Откройте скрытые ресурсы сети.

Mega Darknet представляет собой продвинутую платформу, где защита данных и анонимность становятся core вашего online experience. Платформа "Mega Darknet" provides множество инструментов и возможностей. Это не просто портал; это путеводитель в новый мир интернета, где most restrictions are removed.
<a href=https://megawebsdark.net//>ссылка на мега маркет</a>

Hondę sc59, słychać rozrząd przy 4tys.obr.

Witam,Honda sc59 28tys przebiegu. w mojej hondzie dzwoni łańcuch rozrządu przy 4 tyś obrotów na rozgrzanym silniku, do 70 stopni jest spokój, ale jak się rozgrzeje powyżej 70 stopni zaczyna dzwonić na 4 tys obr.
Zmieniałem olej, wlałem motul 7100 10w40 po zrobieniu 500 km łańcuch zaczął dzwonić, sprawdziłem olej i zauważyłem że jest go za dużo o jakieś 80 ml

co to może być, czy to wyciągnięty łańcuch czy może napinacz czy jakieś inna ...
Czytaj więcej : Hondę sc59, słychać rozrząd przy 4tys.obr. | Odsłony : 1215 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC59)

Cieknacy plyn

Od dzis z tej dziurki kapie plynObrazek
Czytaj więcej : Cieknacy plyn | Odsłony : 2007 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Dziwne cykanie na wolnych obrotach

Siema w filmiku możecie posłuchać jak to wygląda dodam tylko że jest to dość częste gdy stoję na siwatlach na zimnym silniku cykania raczej nie ma.

Luzy zaworowe, rozrząd, uszczelki wydechu to zostało zrobione. Dodam że dźwięk jest słyszalny z lewej strony silnika siedząc na motocyklu.

Ktoś może widzieć co to takiego ? Głowica do wymiany ?

Filmik : https://youtube.com/shorts/HaY91nLCdbA?si=yNDnJQCZWAX7wU7s
Czytaj więcej : Dziwne cykanie na wolnych obrotach | Odsłony : 641 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Nie odpala po wymianie sprzęgła

Hejo wszystkim, po wymianie tarcz sprzęgłowych i przekładek moto nie odpala, impulsator sprawdzony omomierzem jest oki. Co może być przyczyną?
Czytaj więcej : Nie odpala po wymianie sprzęgła | Odsłony : 2482 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114277 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4779