Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 00:06

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 00:06

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

kaski z fcmoto.de

Siema szukam sobie kasku HJC R-PHA 10 plus lub 11,na ich stronie w normalnej cenie można to dostać, macie jakieś doświadczenia ? Ktoś coś kupił? Nie sprzedają podróbek ?
Czytaj więcej : kaski z fcmoto.de | Odsłony : 4101 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Za wcześnie odcina zaplon

Witam mam pewien problem posiadam cbrke w której odcina mi zaplon przy 8 tys obrotów motocykl normalnie odpala nie szarpie kolejnym problemem jest zaniżone prędkości przez licznik o 30 kmh nw czy uszkodzony jest licznik i dlatego obroty nie dochodzą dalej jak to sprawdzić proszę o pomoc
Czytaj więcej : Za wcześnie odcina zaplon | Odsłony : 4047 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Problem z błędami

Witam
Powie mi ktoś jak usunąć błędy w 954rr :)
wiem, że trzeba zmostkować gdzieś :)
Raczej nie jest to miejsce gdzie ustawia się exupa.
Gdzie co jak, bo hania świruje ;/
z góry dzięki za pomoc.
Czytaj więcej : Problem z błędami | Odsłony : 11107 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

czas na 954 było 929

Witam zawsze chciałem być posiadaczem 954 już przed kupnem 929 szukałem tego modelu niestety same ulepy mi się trafiały teraz myśle że się udało kupić całkiem przyzwoity motocykl mam nadzieję, że się spodoba pozdrawiam.
Czytaj więcej : czas na 954 było 929 | Odsłony : 15673 | Odpowiedzi : 27 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Kupie zaślepke Pokrywy impulsatora sc33

Cześć wszystkim. Potrzebuję śrubę/ zaślepke wału wkręcaną w pokrywę impulsatora. Jeśli ktoś na forum posiada takową, chętnie odkupie

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Kupie zaślepke Pokrywy impulsatora sc33 | Odsłony : 1043 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

R1 rn12 2005 kto mial i jezdzil?

pojawił się u mnie w mieście taki motocykl do kupienia w sensownych pieniądzach.
Motocykl zostal sprowadzony jako nowy z Usa.
Przeczytalem rozne opinie. jedni oceniaja za motor idealny, inni mówią ze dramat.
Kto mial i jezdzil...?
Zero pianobicia.. to ze to mial wójka kolega. I kumpel z FB to mnie nie interesuje. konrketne opinie.
Czytaj więcej : R1 rn12 2005 kto mial i jezdzil? | Odsłony : 21443 | Odpowiedzi : 35 | Forum : Ogólne Dyskusje

Jaki napęd był zakładany oryginalnie do SC57B ?

Witam Panowie/ Panie,

Mam pytanie odnośnie cbr 1000 rr HRC sc57B.

Orientuje się ktoś, jakiej firmy był zakładany oryginalnie napęd w tej Hondzie ?
Czytaj więcej : Jaki napęd był zakładany oryginalnie do SC57B ? | Odsłony : 2495 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Skąd jesteście?

Siemka,

Zastanawiam się czy można by zrobić mapę naszej Firebladowej społeczności.
Więc wpisujcie tutaj skąd jesteście.
Do tego chciałbym zrobić mapę podobną do tej:

http://www.polishbikers.com/mapa.php

lub tej

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zrx96mo2NbQI.kacHjdYbRSUY&hl=en_US

Pytanie do adminów czy potrafią coś takiego ogarnąć i dodać na forum zakładkę czy dział mapa żeby każdy mógł się oznaczyć.

Zaczynam od siebie:

Imię: Damian
Moto: SC59 rocznik 2009
Czytaj więcej : Skąd jesteście? | Odsłony : 40797 | Odpowiedzi : 53 | Forum : Ogólne Dyskusje

Rurka perforowana po zdjęciu wydechu.

Witam,

Chciałem zapytać czy ucięcie tej rurki coś pogorszy ? Posiadam przelot i moim zdaniem te zwężenie jest tam niepotrzebne bo wchodzi w wydech i zmniejsza średnice. Ktoś to może ucinał ?

Z góry dzięki za odpowiedź.
Obrazek
Czytaj więcej : Rurka perforowana po zdjęciu wydechu. | Odsłony : 4983 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR929RR SC44)

CBR 929 2001 Red Label PCIII

Siema, przyszedł czas na zmianę :) po dwóch SC33 stwierdziłem że pora na coś nowszego.

Trochę szukania w necie i wpadła w ręce 929 z 2001 roku ściągnięta z Włoch. Moto moim zdaniem było trochę jeżdzone na torze. Przebieg 46500 wydaje się być realny.

z dodatków które miała w trakcie zakupu:
- Power Comander !!!
- Quick Shifter
- Wyświetlacz biegów Datatool
- klamki DPM Race
- ...
Czytaj więcej : CBR 929 2001 Red Label PCIII | Odsłony : 5837 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780