Siema szukam sobie kasku HJC R-PHA 10 plus lub 11,na ich stronie w normalnej cenie można to dostać, macie jakieś doświadczenia ? Ktoś coś kupił? Nie sprzedają podróbek ?
Witam mam pewien problem posiadam cbrke w której odcina mi zaplon przy 8 tys obrotów motocykl normalnie odpala nie szarpie kolejnym problemem jest zaniżone prędkości przez licznik o 30 kmh nw czy uszkodzony jest licznik i dlatego obroty nie dochodzą dalej jak to sprawdzić proszę o pomoc
Witam Powie mi ktoś jak usunąć błędy w 954rr :) wiem, że trzeba zmostkować gdzieś :) Raczej nie jest to miejsce gdzie ustawia się exupa. Gdzie co jak, bo hania świruje ;/ z góry dzięki za pomoc.
Witam zawsze chciałem być posiadaczem 954 już przed kupnem 929 szukałem tego modelu niestety same ulepy mi się trafiały teraz myśle że się udało kupić całkiem przyzwoity motocykl mam nadzieję, że się spodoba pozdrawiam.
pojawił się u mnie w mieście taki motocykl do kupienia w sensownych pieniądzach. Motocykl zostal sprowadzony jako nowy z Usa. Przeczytalem rozne opinie. jedni oceniaja za motor idealny, inni mówią ze dramat. Kto mial i jezdzil...? Zero pianobicia.. to ze to mial wójka kolega. I kumpel z FB to mnie nie interesuje. konrketne opinie.
Zastanawiam się czy można by zrobić mapę naszej Firebladowej społeczności. Więc wpisujcie tutaj skąd jesteście. Do tego chciałbym zrobić mapę podobną do tej:
Chciałem zapytać czy ucięcie tej rurki coś pogorszy ? Posiadam przelot i moim zdaniem te zwężenie jest tam niepotrzebne bo wchodzi w wydech i zmniejsza średnice. Ktoś to może ucinał ?
Siema, przyszedł czas na zmianę :) po dwóch SC33 stwierdziłem że pora na coś nowszego.
Trochę szukania w necie i wpadła w ręce 929 z 2001 roku ściągnięta z Włoch. Moto moim zdaniem było trochę jeżdzone na torze. Przebieg 46500 wydaje się być realny.
z dodatków które miała w trakcie zakupu: - Power Comander !!! - Quick Shifter - Wyświetlacz biegów Datatool - klamki DPM Race - ...