Dzisiaj jest 20 lipca 2025, 23:52

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 20 lipca 2025, 23:52

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

rozrusznik slabo kręci

Witam, wydaje mi się ze w oto slabo kręci rozrusznik, mam nowe aku, ładowanie sprawdzane miernikiem i wynosi 14,2 v na odpalonym. Zauważyłem jedną dziwna rzecz, otóż gdy podłączalem aku do prostownika dotknąłem przez przypadek do ramy i zauważyłem iskrzenie (plus juz był podlaczony, dotknął minusem) normalne to?
Czytaj więcej : rozrusznik slabo kręci | Odsłony : 12549 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Amor sakrętu

Da rade wsadzic taki amorek do sc 33 bez większych przeróbek. Ktoś może już przerabiał ten temat. Bądź ma trochę więcej wiedzy na ten temat. Pytam bo jest do oddania za małe pieniądze.
Czytaj więcej : Amor sakrętu | Odsłony : 4035 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Jakie rozmiary podkładek pod zaciski, pompe wody i korek ol.

Witam,
Jako, że nie mam motocykla 'przy sobie' i nie mam jak zmierzyć, chciałbym Was zapytać o rozmiary podkładek uszczelniających pod zaciski hamulcowe, korek spustowy na pompie cieczy chłodzącej oraz korek oleju. Brać miedz czy alu czy raczej bez różnicy. Pozdrawiam
Maciej
Czytaj więcej : Jakie rozmiary podkładek pod zaciski, pompe wody i korek ol. | Odsłony : 1537 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Nakładka siedzenia 2012

Czy ktoś cię orientuje cze 2008 ma taką samą jak 2012 i może ktoś wie gdzie mogę kupić taką nakładkę w tym perłowym kolorze do HRC ??
Czytaj więcej : Nakładka siedzenia 2012 | Odsłony : 5974 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

Nastawy zawieszenia 929rr

Witam! Podpowie ktoś jak ustawić zawieche w 929rr, moja waga w stroju 94kg. Obecnie mam ustawienia fabryczne z tej strony: http://fireblade.pl/sc44_zawieszenie.php ale podejrzewam że te nastawy są na 70kg skośnookiego 160 wzrostu :D
Czytaj więcej : Nastawy zawieszenia 929rr | Odsłony : 3505 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR929RR SC44)

Pseudo-sklep Oponowo.eu

W skrocie powiem tyle - OPONOVO.EU to sklep krzak.
Nie polecam nikomu tam kupować - skusiłem sie niską ceną i świeżym dotem - jaki mi gwarantowali - tj max 1 rok wstecz od daty produkcji.

Opona przyszła w 4 tygodniu od wpłaty na ich konto (paczka zapuszczona od pośrednika z niemiec chyba przez bangladesz.....) , dopiero po kilkunastu mailach i groźbie o zwrot gotówki. Żaden sklep internetowy w historii moich zakupów w sieci nie ...
Czytaj więcej : Pseudo-sklep Oponowo.eu | Odsłony : 5565 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Warsztaty, salony

Który kupić? Śmieszne, lecz widać różnice

Witam serdecznie mam kupić dekiel alternatora są dwa rodzaje i właśnie trochę się obawiam po w wewnątrz dekla jeden ma jednolity kolor a drugi metaliczny , który bardziej jest podchodzący do oryginału??
http://allegro.pl/pokrywa-dekiel-alternatora-honda-cbr929rr-00-01-i5942976125.html
http://allegro.pl/obudowa-pokrywa-dekiel-silnika-honda-cbr-929rr-i5959085120.html
Czytaj więcej : Który kupić? Śmieszne, lecz widać różnice | Odsłony : 2279 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Chiński dekiel alternatora

Hejka.
Mam pytanko,kupił ktoś z Was może Chiński dekiel alternatora,taki który można kupić na Allegro za 200-250zł ?
Zastanawiam się nad kupnem,ale jak to z zamiennikami bywa i moim szczęściem, może coś nie spasować.
Więc wole popytać :D :D :D :D
Czytaj więcej : Chiński dekiel alternatora | Odsłony : 3661 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

sportowy kolektor wydechowy

witam mam do sprzedania sportowy kolektor wydechowy pasujący do sc33. Można do niego dołączyć przelot o średnicy wejścia 5cm
Czytaj więcej : sportowy kolektor wydechowy | Odsłony : 4392 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Brakująca częscc

Witam, czy ma ktoś może na sprzedaż tulejke koła przedniego?? Chodzi mi tą która jest po prawej stronie koła, (stojąc przodem do motocykla) jest ona między kołem a laga. Moja gdzieś się zgubiła, a na aukcjach nie mogę znaleźć. I nie mogę postawić hondy na koła...
Czytaj więcej : Brakująca częscc | Odsłony : 3279 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780