Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 03:48

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 03:48

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Kierunkowskazy

Witam. Ma ktos pojecie jak wyjac wklad klosza lusterka? Potrzebuje wyjac kierunkowskazy a nie chcial bym czegos polamac
Czytaj więcej : Kierunkowskazy | Odsłony : 3665 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC59)

płyn hamulcowy

siema, tak na szybko- czy moge zalac plyn hamulcowy dot 5.1 zamiast dot 4? wiem ze ten pierwszy ma cos w sobie na bazie silikonu a ten 2 nie. i czy nie wplynie to w zaden sposob na jakosc hamowania?
Czytaj więcej : płyn hamulcowy | Odsłony : 1962 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Witam,

Jestem nowy na forum to więc odrazu się przywitam. Dariusz CBR900rrSC33:))
Kupilem Honde bez owiewek, a chciałbym założyć cały komplet.
Mam już tył oraz pług i boczki potrzebna czach plus wypełnienia. Rok 99.
Jeśli ktoś ma to proszę o kontakt.
Pozdr.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czytaj więcej : Witam, | Odsłony : 1612 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Honda CBR 900RR sc33 1996

Witam wszystkich, pragnę Wam przedstawić mój zakup na sezon 2016. Kupiona w październiku, w stanie dobrym(jeżdżącym) jednak szybka weryfikacja pokazała, że motocykl był zaniedbany i poprzednim właścicielom szkoda było parę zł na podstawowe żeby nawet te eksploatacyjne. Pojechałem po nią 600km w dwie strony. Ale już mniejsza o to w jakim stanie go kupiłem bo też pieniądze za niego nie zapowiadały idealnego egzemplarza. Od mojej pierwszej Hondy (NSR), marzyłem o sc33. Po zakupie w motocykl ...
Czytaj więcej : Honda CBR 900RR sc33 1996 | Odsłony : 2851 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Fireblade SP

Jak w temacie, czy ktoś tym latał i może podzielić się opinią ?
Bo dostępne są tylko opisy w gazetach i na Ścigacz'u
Czytaj więcej : Fireblade SP | Odsłony : 4653 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

Regeneracja amortyzatora skretu Hyper Pro . Gdzie??

Siemanko, mam dwa amory skretu Hyper Pro i jeden jak i drugi nie trzyma i puszcza olej . Kiedyś widzialemw necie człowieka który zajmował sie regeneracja ale nie moge go juz namierzyć . Wie ktoś gdzie zrobią takie rzeczy ?
Z góry dzięki za pomoc

Fanpeage ULEPY - motocykle nie warte uwagi

Witam

Bardzo długo szukałem swojej pięknej, cudownej, wspaniałej 929, ale po drodze trafiłem na kilka ulepów i postanowiłem sie z nimi podzielić w necie, większość nie aktualna ale co jakiś czas dochodzą nowe ulepy, czasem tylko polecam tam jakaś fajną sztukę.

Wszystkie motocykle które sie tam znajdują oglądałem albo ja albo ktoś z moich kumatych znajomych, robię to niekomercyjnie i nie chodzi mi o reklamę tylko o ostrzeżenie kupujących, zapraszam ...
Czytaj więcej : Fanpeage ULEPY - motocykle nie warte uwagi | Odsłony : 3309 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ku przestrodze, wypadki, oszuści

Tygrysiątko z 1995r CBR900RR SC29

Witam serdecznie, trafiłam na forum przy poszukiwaniu lusterek do mojej Hondziczki (poszukuję oryginalnych w ładnym stanie).
Mój motorek to świeży nabytek, przyjechał z Hameln w Niemczech, z przebiegiem 16900km. Jest to sc29 (wciąż jeszcze rozgryzam różnice między sc29 a sc28). Jestem zakochana w tygrysim malowaniu i w tym egzemplarzu, bo jest naprawdę w super stanie. Aktualnie doprowadzamy do go oryginału, motorek miał kilka akcesoryjnych dodatków, ale poprzedni właściciel odkopał w garażu też te fabryczne. Powróciła ...
Czytaj więcej : Tygrysiątko z 1995r CBR900RR SC29 | Odsłony : 12568 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Klapka w filtrze powietrza

Witam!
Mam pytanie a w zasadzie dwa:
-czy klapa w filtrze powietrza przed odpaleniem powinna byc całkiem zamknięta, bo w moim moto jest ona otwarta tak +/- 1cm i przy okazji czy może miec to wpływ na to iż moto na rozgrzanym silniku ciężko pali tz. nie odpala bez odwinięcia manetki?
Czytaj więcej : Klapka w filtrze powietrza | Odsłony : 3866 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Honda CBR 1000 RR SC 57B HRC

Przedstawiam moja Honde :) kupiona od pierwszego właściciela z Włoch rocznik 2007 w malowaniu HRC, motocykl w posiadaniu od 3 lat :), teraz kilka slow na temat modyfikacji:
Kompletny układ wydechowy Akrapovic
Filtry powietrza BMC
Klamki hamulcowe regulowane
Szyba przyciemniona podwyższana
Regulacje zawieszenia
jedynym mankamentem przy moto jest ubytek kawalka czachy pod lewa lampa, niestety jak wiadomo rzadkie malowanie ...
Czytaj więcej : Honda CBR 1000 RR SC 57B HRC | Odsłony : 9235 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780