Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 17:34

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 17:34

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Stelaż do SC59

Panowie. Ma ktoś stelaż pod kufer do SC59? Może pokazać jak to zamontowane? Czy to zamiast zadupka w te 4 gwinty jakoś macie spięte? Stelaż gotowy czy robiony pod zamówienie? Ewentualnie na stelaż modyfikowany można zapiąć płytę? Za każdą pomoc, zdjęcie Waszych rozwiązań i namiar dziękuję.
Czytaj więcej : Stelaż do SC59 | Odsłony : 2571 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC59)

Może ktoś się orientuje od czego może być ten błotnik

Witam mam problem gdyż zauważyłem, że pęka mi błotnik przedni przy goleni, ale wymiana nie jest taka prosta jak by się wydawało, gdyż mam wymieniony zawias z przodu przez jakiegoś angola, zawias jest firmy KAIS jednak tutaj pojawia się problem bo w necie nigdzie nie mogę znaleźć nic o tym zawieszeniu, nawet klocki hamulcowe musiałem kupić inne bo standardowe do moich zacisków brembo nie pasowały, ale problem jest z błotnikiem próbowałem ustalić czy jest on ...
Czytaj więcej : Może ktoś się orientuje od czego może być ten błotnik | Odsłony : 5156 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Moja Honda Cbr 954

Witam miałem zamiar sprzedać Hondziunie było dwóch zdecydowanych kupców jednak dziewczyna i sentyment nie pozwoliły sprzedać maszyny:)))) Szkoda że temat jak ją odnawiałem został skasowany na moją prośbę ale za to podsyłam króciutki filmik z zimowego przepalenia maszyny a raczej maszyn dla większości z was doskonale znanych:))))))))) https://www.youtube.com/watch?v=frPq5ks8mRs
Czytaj więcej : Moja Honda Cbr 954 | Odsłony : 2995 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

CBR 1000RR SC59 2009 USA

Obiecałem Maćkowi, że jak ogarnę do końca to wrzucę.

Jako na pierwsze moto celowałem w F4, F4i i nawet się przewinął FZ1 Fazer. Ostatecznie jednak padło na SC59. Moto po bocznym szlifie. Zakupione we wrześniu 2015 do listopada z przerwami na grzebanie i "design". Do dzisiaj najechane około 3.200km. Wymienione praktycznie wszystko co możliwe było do wymiany (wątek) i bolało oko. Straszono piciem oleju nawet do 1l/1000km. Nic podobnego. Po ostatnim 1000km dolewka około 150ml ...
Czytaj więcej : CBR 1000RR SC59 2009 USA | Odsłony : 20250 | Odpowiedzi : 37 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Moj nowy CBR 1000RR Repsol

Witam Wszystkich!

Co sądzicie o tym oto moto?
Czytaj więcej : Moj nowy CBR 1000RR Repsol | Odsłony : 9699 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

I ja sie pochwale - nowy nabytek w końcu 1000 RR 2004r.

W końcu spełniłem swoje marzenie i są przeróżne moto i opinie, ale ....ja twardo zawsze stałem przy SC57A bo mi się po prostu podoba i tyle :diabelek: :P i jakoś sentyment zawsze mówił mi Honda Honda hihi: :brawo: ...

Bielsko biala sprawdzenie auta

Siema jest może ktos z Bielsko Bialej i ma czas i siły zeby obejzeć wstepnie Subaru forestera z jednego z komisow ? Ewentualnie jakies opinie o komisie Auto Zet na cieszynskiej http://autozet.gratka.pl/ogl/19569366.h ... 69366.html#a1492004ea9ab602,3
Napewno się dogadamy co do % lub $ mam juz dosc bezsensowych wycieczek po 600km :mrgreen:
Czytaj więcej : Bielsko biala sprawdzenie auta | Odsłony : 4145 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne Dyskusje

Lakier customowy do auta

Byłem przez czas jakiś w USA, i tam tego typu lakiery (mowa o lakierach customowych) są stosunkowo modne. Wynika to pewnie z tego, że mają kasę na tuning. U nas dopiero się to rozwija.
Ale przechodząc do rzeczy, odłożyłem trochę kasy i planuję w końcu zając się lakierem mojej bmw 5. Obecnie jest to kolor czarny, ale tak jak wspomniałem lakier pozostawia wiele do życzenia.

Buda to mniej więcej coś takiego:

Obrazek
Czytaj więcej : Lakier customowy do auta | Odsłony : 22773 | Odpowiedzi : 24 | Forum : Off-Topic

Nowy nabytek

ObrazekObrazekObrazek

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Nowy nabytek | Odsłony : 12670 | Odpowiedzi : 20 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Majówka 2016 z Fireblade.pl

Kto ma jakies plany? mozna by je połaczyc?
Czytaj więcej : Majówka 2016 z Fireblade.pl | Odsłony : 117298 | Odpowiedzi : 285 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4781