Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 19:29

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 19:29

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Hydrografika w domowych warunkach, ktoś próbował?

Witajcie, w sieci krąży kilka filmików jak ludzie w domowych warunkach bawią się hydrografika, na allegro też można dostać wszystko co jest potrzebne do malowania. Pytanie czy już ktoś próbował? Czy faktycznie wygląda to tak fajnie i prosto jak na filmie? Na początek mam w planie jakiś mały element do zrobienia np. klapkę od telefonu a docelowo kask :D
Czytaj więcej : Hydrografika w domowych warunkach, ktoś próbował? | Odsłony : 2439 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR929RR SC44)

Tankbag 7l czy 18l ?

Panowie i panie, za 100 pkt pytanie! :okulary:
Zastanawiam się nad kupnem tankbaga. Mam dylemat.... 7l czy 18l. Który polecacie zarówno na dłuższe trasy jak i na jazdę po mieście? Boję się, że 18l będzie za duży i niezbyt poręczny, ale z drugiej strony czy 7l pomieści najważniejsze rzeczy + np spodnie, aparat...?

HEEEEELP ! Liczę na was ! :mrgreen: ...
Czytaj więcej : Tankbag 7l czy 18l ? | Odsłony : 3979 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Nowy nabytek Yamaha Fz1 s 2008r Igłą Polski Salon

Tak wyglada moj nowy motocykl.

Gdyby ktos byl zainteresowany to moge sprzedac za 20tys zl.

motocykl kupiony w salonie. serwisowany w aso przebieg 20800km

wszystko do potwierdzenia przez Aso IGLA Igla IGła

Czemu kupilem i sprzedaje?? bo nie jestem seksualnie przywiazany do motocykla.

kupilem bo byl w dobrej cenie jest igla. Jak sie uda sprzedac i zarobic to bedzie super.

Jezeli nie bede jezdzil:)

Obrazek
Czytaj więcej : Nowy nabytek Yamaha Fz1 s 2008r Igłą Polski Salon | Odsłony : 5235 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

piaskowanie szkielkowanie

Siema robi to ktoś z was lub znajomych bo mam do ogarnięcia półkę i stelaż co jest pod zegarami
Pozdro
Czytaj więcej : piaskowanie szkielkowanie | Odsłony : 1746 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne Dyskusje

Moja cbr 1000 rr sc57b nowy nabytek.

Witam Wszystkich forumowiczów. :)

Po jakiejś przerwie, będąc w żałobie po mojej 954, postanowiłem nabyć następna azjatycka piękność.
Mój wybór tym razem padł na sc57b rok 2007, przebieg 10455 km!
Malowanie czarne, jednak do zakupu przekonał mnie oryginalny przebieg i stan faktyczny motocykla.
Wiadomo to nie fabryka, ale do perfekcji brakuje naprawdę niewiele.
W najbliższym czasie zrobię wymianę płynów oraz dorzucę stalowy opłacił, oponka na przodzie jest ...
Czytaj więcej : Moja cbr 1000 rr sc57b nowy nabytek. | Odsłony : 15736 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Olej w airboxie

Witam ostatnio robiłem porządki przy cbr chciałem sprawdzi bo moja hania się słabo zbiera powyżej 240 (chce sprawdzić exup wiecie jaką kostkę zewrzeć żeby nie trzeba było odpalać moto ) i w airboxie zastałem olej. Nic wielkiego sie nie działo w pracy moto tylko to ze się słabiej zbierała dlatego przypuszczenie exup. Tego oleju trochę jest dlatego pytanie do was: miał ktoś coś takiego uporał się z tym i czym to grozi ? dorzucam fotki ...
Czytaj więcej : Olej w airboxie | Odsłony : 3961 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Proszę o pomoc, EGCV?????

witam mam pytanko czy zawor egcv w sc57a bedzie sterowal przeplywem spalin na postoju czy dopiero podczas jazdy????
Czytaj więcej : Proszę o pomoc, EGCV????? | Odsłony : 2433 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

929 naprawa owiewek czy kupno dobrych używek??

Jak w temacie. W 929 wszyscy wiedzą jakiej jakości są plastiki. Zastanawiam się czy je reanimować, kupić używki z całymi zaczepami, czy może komplet laminatu sobie zafundować. Czy ktoś już dorabiał mocowania owiewek itd.?? Jakaś podpowiedź jak coś zaradzić puki mały przestój w sezonie?? Czacha to mam wrażenie że wisi mi tylko na lusterkach :/ Ewentualnie jakiś zakład co bawi się w tego typu rzeczy najlepiej z ...
Czytaj więcej : 929 naprawa owiewek czy kupno dobrych używek?? | Odsłony : 4585 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Pytanie o przeszczep tarcz hamulcowych

Panowie mam pytanie gdyż szukam tarcz hamulcowych przednich do sc44 i mam pytanie czy tarcze z 954 różnią się czymś czy mają taki sam rozstaw śrub montażowych i podejdą bez większych zmian?
Czytaj więcej : Pytanie o przeszczep tarcz hamulcowych | Odsłony : 3282 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

przebieg

Witam, pytanie odnośnie przebiegów cbr. Otóż z jakimi największymi przebiegami spotkaliście się w tych modelach? Co najczęściej siada jeśli chodzi o silnik? Dodam iż zadaje to pytanie gdyż dzisiaj dowiedziałem się o moim oryginalnym przebiegu moto. Sprowadzona z Anglii, po danych właściciela z Anglii znalazłem go na fb i przeprowadziłem szczerą rozmowę. Koleś około 50 lat powiedział że sprzedał ja 2 lata temu dla handlarza z polski z przebiegiem 38000 mil. Obecnie moto ma 24000 ...
Czytaj więcej : przebieg | Odsłony : 5384 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4781