Dzisiaj jest 22 lipca 2025, 08:34

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 22 lipca 2025, 08:34

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Akumulator SC59

Chciałbym zaczerpnąć info, jakie wymiary ma aku w SC59 z ABS?
Mam do kupienia 11Ah, lecz ma wymiary 145x110x85...
Mógłby ktoś służyć dobra rada i napisać jakich maksymalnych wymiarów mieści cebra aku? ;)
Czytaj więcej : Akumulator SC59 | Odsłony : 2204 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

cbr 900rr 98 powypadek

kupilem po wypadku. silnik chodzil pieknie postanowilem popracować nad uszkodzeniami.
cbr wypadek.jpg
Czytaj więcej : cbr 900rr 98 powypadek | Odsłony : 8956 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Skradziono.... :(

Wczoraj w nocy w Wiedniu sprzed domu jakies HU....JE ukradli moja maszyne.
Jesli ktos by znalazl gdzies na necie wydech Leo Vince SBK, albo seledynowe przewody hamulcowe, prosze o jakies info.
Watpie zeby zlodzieje sprzedali ja w calosci, raczej pojdzie na czesci w jakiejs bulgarii czy rumuni...
Straszna lipa, byla co prawda ubezpieczona, ale wiecie.... To jakby ktos ukradl wam dziecko....
Jeszcze tu wroce... Za rok, z nastepnym fajerem. A zlodziejom zycze szybkiej, bolesnej i ...
Czytaj więcej : Skradziono.... :( | Odsłony : 3331 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne Dyskusje

Problem z grzejącą sie prawa tarczą pomocy !!

Witam tak jak w temacie od początku sezonu walczę z gzejącą sie tarczą , zaczne od początku z tego co pamiętam stało sie to w zeszłym roku jakoś pod koniec sierpnia wymieniłem klocki z przodu i od tego czasu moim zdaniem cos sie złego porobiło ... tarło szumiało i koło sie troche z oporem kręciło
Robione było praktycznie wszystko czyszczone zaciski i to wielokrotnie + tłoczki , pozniej zwichrowały sie tarcze wiec dałem je znajomemu ...
Czytaj więcej : Problem z grzejącą sie prawa tarczą pomocy !! | Odsłony : 2631 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

zawieszenie lagi przód Honda Cbr Sc 33 na SC 28

Witam. Zamienie lagi przód z SC 33 na Lagi SC 28

http://www.fotosik.pl/zdjecie/fb2755cfc8fedfa8]Obrazek
Czytaj więcej : zawieszenie lagi przód Honda Cbr Sc 33 na SC 28 | Odsłony : 2210 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Giełda / ogłoszenia : Zamienię

Jaka opona na przód?

Witam , szukam opinii na temat przednich opon , głównie z tego względu że chcę kupić oponę na przód do jazdy na co dzień , wypady , ale także na amatorskie winkle ... na tyle mam od 480km metzelera sporteca m5 3skadnikową i jestem zadowolony kosmicznie , teraz szukam czegoś na przód bo mam 1,2mm i niestety ale konieczność ... niestety ale nie chciałem brać kompletu , wolę na raty ..
Czytaj więcej : Jaka opona na przód? | Odsłony : 2593 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Wymiana świec w sc57

Hej, muszę zabrać się za wymianę świec i... no właśnie. Robił to ktoś z Was? Jak się do tego zabrać? Przez chłodnice czy raczej od strony airboxa?

Dzięki za podpowiedzi i ewentualny howto. Mógłbym zawieźć gdzieś do ASO lub Pana Zbyszka ale stwierdziłem, że czas samemu pogrzebać i się trochę nauczyć ;)

Pozdrawiam.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czytaj więcej : Wymiana świec w sc57 | Odsłony : 7148 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Wyjazd do Szwecji - zakup koron

Planujemy niedługo tygodniową podróż po Szwecji. Zastanawiamy się co będzie lepszym wyborem zakup koron tutaj w Polsce czy tam w Szwecji na miejscu? Czy przyjmują tam euro?
Czytaj więcej : Wyjazd do Szwecji - zakup koron | Odsłony : 3451 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Kawasaki ZX10R

Zmiana stajni nowy nabytek :P

Obrazek

To co ma z dodatków kompletny wydech Mivv
zamontowane crash pady
Power comander
I przyspieszacz wtrysku ,, podobno ogień nie do poznania moto" przetestuje kiedy.

na czasie wiecej zdjęć.............. :P
Czytaj więcej : Kawasaki ZX10R | Odsłony : 19710 | Odpowiedzi : 38 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Problem z dodatkami w 954rr

Witam
Kupiłem w lipcu 954rr z 2002 roku z wieloma dodatkami.
Główny problem leży w tym że ma sportowe kolektory wraz w wydechem microna.
Motocykl nie startuje tzn przyśpieszając na pełnym gazie nie podnosi się bez prowokacji odpuszczając gaz.
Do tego ma strasznego muła do 4 tyś, ale to chyba wina braku exup-a <<< da się to jakoś wyeliminować?
Motocykl na pewno jeździł po torze bo ma także zawiechę, sety, koła akcesoryjne na tor.
Jakieś ...
Czytaj więcej : Problem z dodatkami w 954rr | Odsłony : 5391 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114280 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4782