Witam sprawa wyglada następująco, otóż ostatnio zaczeły dobiegać mnie dziwne dźwięki jakby z przedniego zawieszenia. Po jeździe na wybojach słychaćtrask oraz gdy przyspieszam, albo hamuje. Zapierajac moto o ściane bez wciśniętego hamulca też słychać ten dźwięk. Link do filmiku http://youtu.be/CstZ8Ps7usI Dobrze słychać od 0:14, 0:20, 0:31
Potrzebuję wszelkich informacji na temat tego motocykla , głównie na co mam patrzeć przy zakupie i czego obawiać się po zakupie do zrobienia albo do zdiagnozowania..
Witam mam takie pytanie co najlepeij zrobić zeby zestroić kompa z silnikiem. Po założeniu silnik odpala jeżdzi lecz nie osiaga pełnej mocy. V-max 250. Czy jest mozliwośc przprogramowania komputera czy trzeba dokupic kompa od wersji sc57b. Pozdrawiam
Witam czy ktoś z obecnych na forum posiada na sprzedaż plastiki oraz stelaż pod liczniki do cbr 900rr sc28 z 1993 w takim kolorze może być też inny ale musi być cały komplet plastików potrzebuje czache lewą serwisówkie oraz obydwa zadupki
jakiś czas temu zauważyłem u mnie mały problem, mianowicie w ciepły dzień gdy pojeżdżę trochę po mieście i moto się nagrzeje, potrafi zgasnąć (zazwyczaj 103-104stopnie) i ma duży problem z odpaleniem, dopiero muszę odczekać aż temp. trochę spadnie i wtedy zapala. W pewnym momencie kręciłem dłuższą chwilę (ok 5 s) i zaczęło mu braknąć prądu (przygasały kontrolki przy kręceniu) ale nie wiem czy to ma coś wspólnego, może po prostu aku już słabnie.
Witam. Chciałem wyregulować przednie zawieszenie dokręcajac do oporu śrubki na płaski śrubokręt z góry widelca po czym wykręcić je załóżmy o te 2 obroty. Problem polega na tym ze jedna ze śrubek przy dokręcaniu ukreciła się w taki sposób ze żaden gwint nie wystaje tylko został na równo z tym co jest tam głębiej. Teraz pytanie co musiałbym rozebrać aby się dostać i spróbować ewentualnie wykręcić tą resztę gwintu lub rozwiercic bo innej opcji chyba ...
Witam. Mam pytanie odnośnie łańcucha firmy JMT X ringowy złoto - złoty, czy jest to dobra firma i jest sens to kupić? Szukałem w necie, ale nic konkretnego nie znalazłem tylko tyle, że producent niby RK.
Witam jestem tutaj nowy potrzebuje schematu / zdjecia poszczegolnych czesci skrzyni biegow , tak aby zlozyc ja poprawnie ze wszystkimi podkladkami itpo. Konkretnie interesuje mnie schemat do scr 900 rr sc33 sciagnalem serisowke lecz wyrzucilo mi 33tys stron i same chinskie znaki . Jesli ktos bedzie posiadal taki schemat to prosze o przeslanie . dzieki
witam ostatnio zauwazyłem brak swiateł postojówek i mijania sprawdzałem żarówki sa ok sprawdzilem bezpieczniki sa ok nie wiem gdzie sa umiejscowione jakies styczniki ani nic wiec was prosze o pomoc.