Zna ktoś z Was jakąś dobrą firmę gdzie mógłbym na śląsku naprawić tłumik. W paru miejscach pucha odchodzi od nitów i strasznie mnie to denerwuje. Znalazłem tylko firmę dominator ale nie mam pojęcia jak robią...
siemanko , już pisałem niemal identyko temat , aczkolwiek, moto świeżo po wymianie świec na nowe, czyszczeniu i regulowaniu przepustnicy , i problem jest taki , że po wciśnięciu przycisku od zapłonu moto nie reaguje od razu lecz trzeba chwilę przytrzymać i dopiero rozrusznik kręci, a przed oddaniem do mechaniora wszystko było ok . normalnie od strzała paliła po czyszczeniu tego przycisku (wcześniej ten sam problem miałem i wtedy pomogło) teraz niestety to nie pomogło ...
Witam Panie i Panów :) Honda kupiłem "przypadkiem" od kumpla. Gdyby nie to w jakim jest stanie i jak dbano o nią, zapewne dziś nie jeździłbym na niczym ;) Miesiąc temu sprzedałem swoje Kawasaki 636 2006 i myślałem, że zrobię sobie przerwę na kilka sezonów od motocykli. Jednak się nie dało... Po rozmowach z kumplem i od słowa do ...
Siema mam prośbę do wszystkich, otóż moja dziewczyna bierze udział w konkursie motocyklowym na fb i prosiłbym o like. Oczywiście na zdjęciu nie mogło też zabraknąć bladego lecz jej jest 600ta
Witam forumowiczów. Chcę kupić kask do kwoty 500zł bądź minimalnie większej. Stary mnie CENZURA strasznie głośno w nim się jeździ,do tego paruje wizjer i jest mocowanie lekko nadpęknięte , nie zmieniałem bo uznałem że da się jeździć do pory kiedy kupiłem kolejny motocykl , a jest to zwykły BOX. PROSZĘ O POMOC , RADĘ .
Chciałem się z Wami podzielić zdjęciami sc28 w stanie perfekto. Kolega wczoraj zakupił, ale nie jest forumowiczem :) pierwszy raz widziałem sc28 w takim stanie. Wszystkie plastiki oryginalne, nie malowane.
Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie temperatury silnika, otóż przy normalnej jeździe na trasie przy prędkości do około 130 km/h moto ma temperaturę prawie zawsze do95-98 stopni. Przy jeździe na mieście momentalnie skacze powyżej 100, nawet do 108 i załącza wentylatro. Czy takie temperatury to normalne? Miałem wcześniej vfr 800 vtec i niegrzał mi się jak cbr.
Witam, nie było czasu pochwalić się sprzętem kupiłem go jakoś na początku 2013 roku , wcześniej byłem posiadaczem VFR 800 '98 a jeszcze wcześniej zzr600D . Motocykl był po małym szlifie na lewą stronę , do tej pory przeszedł małą metamorfozę: 1.regulacja zaworów 2.regulacja przepustnic 3.wymiana świec na denso 4.wymiana płynów hamulcowych na dot 5.1 5.wymiana płynu chłodniczego na motul motocool expert 6.czyszczenie i naoliwienie filtra K&N 7.klocki ...