Dzisiaj jest 25 lipca 2025, 17:15

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 25 lipca 2025, 17:15

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

zmiana adnotacji w dowodzie

pytanie bardziej skierowane do właścicieli streetfighterow gdzie ilosc miejsc siedzacych ograniczyla sie wylacznie do kierowcy :) wiec problem polega na poprawieniu wpisu aktualnie w dowodzie mam 2 osoby motocykl przerobilem na jedna jak to street bylem na przegladzie i gostek sie doczepil ze jest blad na szczescie przeglag mam podbity z tym ze dostalem zaswiadczenie z ktorym dzis bylem w wydziale komunikacji aby w uwagach wpisali sprostowanie ...
Czytaj więcej : zmiana adnotacji w dowodzie | Odsłony : 5534 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne Dyskusje

Była przerwa ale koniec jest koń trzeba latać

Czołem łobuzy. :P
Parę osób mam nadzieję że mnie pamięta :)
RR moją wziął brat a u mnie po sezonie przerwy zagościło wymarzone V2 :diabelek: :diabelek: :diabelek:
Stajnia niejapońska Aprilia SL Falco 1000 bo vtr ...
Czytaj więcej : Była przerwa ale koniec jest koń trzeba latać | Odsłony : 2712 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Silnik sc 33 a CBR 1100 Blackbird - waga ???

Czy ktoś się orientuje jaka jest roznica w wadze pomiedzy silnikiem z sc33 a slinikiem z XX'a ? Moze byc razem z gaznikami lub bez...
Czytaj więcej : Silnik sc 33 a CBR 1100 Blackbird - waga ??? | Odsłony : 2147 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Nowy nabytek

Witam chcialem sie przywitac i pochwalić nowym nabytkiem ktory kupilem nie dawno. Jest to Honda CBR 1000 RR 2007r sc57B
I mam takie pytanie czy one sa blokowane jak wyjada z fabryki ? Poniewaz ma mam moc na kole 154km i posiadam power commander lll usb,quick shifter ,set i takie tam rozne dodatki :)
Czytaj więcej : Nowy nabytek | Odsłony : 17472 | Odpowiedzi : 36 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Problem z silniczkiem egcv

witam, moze ktos miał taki problem albo wie i mi poradzi o co tu chodzi a mianowicie dzisiaj chciałem sprawdzić zawór egcv czy dobrze sie ustawia i ewentualnie go wyregulować,nasmarować itd, widziałem na forum jak maciek to opisywał jak to zrobić tylko ze ja zwarłem zworke diagnostyczną przekręciłem kluczyk w stacyjce i nic silniczek nawet nie ruszył i nie chodzi o to ze nie moze sie przekręcić z powodu ze ma ciezko tylko wogóle nawet ...
Czytaj więcej : Problem z silniczkiem egcv | Odsłony : 3786 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Gumki z gwintem do mocowania owiewek

Szukam takich gumek jak na zdjęciu, spinają plastiki.
Są większe od tych do szyby.
Szukałem w sieci i nic.
Czytaj więcej : Gumki z gwintem do mocowania owiewek | Odsłony : 5010 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Zawieszenie tył 929 a 954

Witam serdecznie , mam pytanie , chciałbym wyjąć amortyzator tył od 929 i włożyć amor tył od 954 ,tylko właściwie nie wiem czy będzie pasował , proszę o poradę
Czytaj więcej : Zawieszenie tył 929 a 954 | Odsłony : 5559 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR929RR SC44)

Akcesoria ERMAX

Część wszystkim
Czy ktoś z forumowiczów posiada akcesoria ERMAX w swojej maszynie ? pytam np. o szybe albo mocowanie rejestracji udt taki plastik wypełniający zadupek od strony koła + metalowe mocowanie rejestracji do tego. Wygląda to genialnie a jak z jakością i montażem na motocyklu, wszystko bez problemów ?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Akcesoria ERMAX | Odsłony : 6921 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Warsztaty, salony

[S] Regulatory przedniego zawieszenia 22mm CZARNE WOMET-TECH

Regulatory przedniego zawieszenia 22mm CZARNE WOMET-TECH WYPRZEDAŻ

wykonane w technologii CNC z aluminium 6061
- bardzo prosty montaż
- dostępne w rozmiarach: 14mm, 17mm, 19mm, 22mm i 5 kolorach
- umożliwiają regulacje sprężyn przedniego zawieszenia bez użycia klucza.
- doskonale podkreślają sportowy charakter motocykla

komplet 2szt

pasują do:

RSV 1000 SHOWA PAM 22mm
CBR 600 RR 05'-06' PAM 22mm
CBR 900 RR 00'-03' PAM 22mm
CBR 1000RR 04'-07' PAM 22mm
RVF 400 / PAM ...
Czytaj więcej : [S] Regulatory przedniego zawieszenia 22mm CZARNE WOMET-TECH | Odsłony : 2897 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Zakończone tematy

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782