Dzisiaj jest 26 lipca 2025, 19:59

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 26 lipca 2025, 19:59

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Różnice Denso IUH27 vs Denso IUH27D ???

Witam!
Planowana wymiana świec w SC44:
Jak w temacie: jaka jest różnica (poza ceną) pomiędzy tymi dwiema świecami?
Denso IUH27 vs Denso IUH27D
Czytaj więcej : Różnice Denso IUH27 vs Denso IUH27D ??? | Odsłony : 3160 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zna ktoś to HRC ?

Kumpel chce kupić ale nie kojarzę sprzeta zna ktoś to ?
http://allegro.pl/honda-cbr1000-rr-hrc- ... 20834.html
Czytaj więcej : Zna ktoś to HRC ? | Odsłony : 4262 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ku przestrodze, wypadki, oszuści

Szyba Lustrzana do CBR 900RR Lift

Witam serdecznie

Mam zamiar ściągnąć z Chin szybę lustrzankę do bladego bo w Polsce jest bardzo trudno dostępna a jeśli już to mega droga. Ta z Chin jest dużo tańsza i koszt połowę tego co u naszych. Jeśli ktoś by był zainteresowany to proszę o kontakt na pw wtedy podam szczegóły.

http://www.whitelights.nl/contents/nl/d49.html
Czytaj więcej : Szyba Lustrzana do CBR 900RR Lift | Odsłony : 4270 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Gixer K8.

Panowie skoro już tak lecicie po kolei to ja tez wrzucę nabytek.
W sobotę zrobiłem jakieś 50 km, moto prowadzi się fajnie, chociaż weryfikacja latania po zakrętach i różnice między K8 a Fajerami którymi jeździłem dopiero wyjdą.
Sprzęt po dużym przeglądzie w serwisie suzuki w Berlinie, regulacje zaworów, wymiana świec itd....
Ja już zamówiłem graty tzw. pakiet startowy czyli.... olej + filterek, klocki Nissiny zlote, stalowe oploty.
Tłumiczek gada jak trzeba ...
Czytaj więcej : Gixer K8. | Odsłony : 10419 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

1000rr czarnula..

Wysprzatalem brudaske to moze sie ludziom pokazać na oczy ;)

ImageUploadedByTapatalk1427138561.717086.jpg

ImageUploadedByTapatalk1427138584.585307.jpg

ImageUploadedByTapatalk1427138619.150650.jpg
Czytaj więcej : 1000rr czarnula.. | Odsłony : 9942 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

malowanie goleni sc33

Witam!! Ludziska ;) mam pytanie golenie lag w moim sc33 wygladaja fatalnie odpryski itp zbieram sie do pomalowania i tu jest problem...:/ Czy ktos mial z tym doczynieni a mianowicie chodzi mi o farbe jak dobrac ,jaka farbe ? Szukalem w necie i jest tego masa np podklad w sprayu lakier w sprayu bezbarwny lakier tylko czy spray bedzie ...
Czytaj więcej : malowanie goleni sc33 | Odsłony : 2505 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen

Witajcie Panowie,

no i ja się doczekałem nowego moto, jestem bardzo zadowolony z wyboru. Naprawdę sprzęt robi na mnie ogromne wrażenie, na żywo jest prześliczny, a jak jedzie... to może opinie na później - na razie napiszę, że jest bardzo, ale to bardzo przyzwoicie. Już wiem dlaczego gość po moim pytaniu odnośnie przesiadki z 929 na dychę po prostu się uśmiechnął i powiedział, że zbytnio nie ma czego porównywać. Pogoda nie pozwoliła jeszcze, żeby coś ...
Czytaj więcej : ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen | Odsłony : 30953 | Odpowiedzi : 43 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Mega prośba do wszystkich o LUBIE TO !

Witam wszystkich !

Mam do Was ogromną prośbę kto ma Facebooka o wejście w poniższy link i kliknięcie pod zdjęciem LUBIE TO. Jest to konkurs organizowany przez Holenderska firmę w którym udział bierze mój synek. To tylko jeden Klik dla Was dla Nas szansa na wygranie..

Proszę pomóżcie nam WYGRAĆ

Trzeba Wejść W Link Poniżej I Dać Lubię TO!
https://www.facebook.com/83485247320090 ... =1&theater

Z góry mega wielkie dzięki

LwG
Czytaj więcej : Mega prośba do wszystkich o LUBIE TO ! | Odsłony : 8200 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Off-Topic

Świece różnice

Czy ktoś z was siedzi w świecach jakoś mocniej.
Padły mi świece w mojej 1000RR a mam prawie nowe NGK IMR9C9H. Według katalogów do tego modelu mają iść NGK IMR9C9H ES.
Teoretycznie wszystkie parametry mają takie same patrząc po katalogu ale dedykowane są do innych motocykli.
Pytanie więc czym się różnią i czy mogę je wsadzić do 1000RR ? Szkoda mi wydawać prawie 400zł jak mam półroczne świece po przebiegu 500km a z drugiej strony ...
Czytaj więcej : Świece różnice | Odsłony : 3170 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Tysia ;)

Chciałem się pochwalić moja nową kochanką hehe ;) Udało mi się upiec dwie pieczenie na jednym ruszcie czyli zamieniłem się Hornetką za Tysie. Na początku miał być sport ale konkretnie nie mogłem się zdecydować bo każdy czy Gix, CBR czy Kawa albo któraś z R są ładne i patrząc pod tym względem naprawdę jest ciężko wybrać. Problem miałem też przy pojemności bo nie miałem okazji wczesniej jezdzić ...
Czytaj więcej : Tysia ;) | Odsłony : 3445 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782