Dzisiaj jest 26 lipca 2025, 19:59

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 26 lipca 2025, 19:59

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

GIPRO a wtyczka serwisowa.

Witam
Zakupiłem do swojej Hondy SC59 2008 r. wyświetlacz GIPRO i próbuje zabrać się do jego podłączenia. Czy ma ktoś z forumowiczów doświadczenie w tym temacie aby objaśnić mi którędy najlepiej poprowadzić kabel i jak dostać się do wtyczki (4 pinowa wtyczka serwisowa DLC) do której należy go podłączyć ? Gdzie ona się znajduje ? A jeśli macie może zdjęcia z montażu to już w ogóle była by bajka ...
Czytaj więcej : GIPRO a wtyczka serwisowa. | Odsłony : 5122 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC59)

929 odcina w okolicy 8k rpm

Witam.
Na biegu jałowym silnik jakby odcinał w okolicach 8k rpm natomiast w czasie jazdy zdarza mu się szarpnąć tak jakby nagle na ułamek sekundy miał odcięte paliwo i podane na nowo. Mocy raczej mu nie brak. miałem zdjęty kompletnie bak, a wydaje mi się że przed tym było wszystko OK ( moto zakupione na koniec zeszłego sezonu i nie jeżdżone do teraz). Czy ktoś miał podobny problem i mógłby mnie nakierować gdzie szukać przyczyny? ...
Czytaj więcej : 929 odcina w okolicy 8k rpm | Odsłony : 17519 | Odpowiedzi : 30 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

ciężarki kierownicy rizoma

spójrzcie proszę na link do aukcji, taki ciężarek będzie pasował do kiery w sc 59??????
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=51 ... st-visited
Czytaj więcej : ciężarki kierownicy rizoma | Odsłony : 3840 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

witam kupie tarcze przod

witam kupiłem nie dawno hondę 1000 rr i niestety jedna prawa tarcza do wymiany jeśli byś cie mieli do sprzedania z chęcią kupie
Czytaj więcej : witam kupie tarcze przod | Odsłony : 3278 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Zanik napięcia 1000rr

Panowie bujam się 1000rr sc59. Mam pewien problem a mianowicie około 500km wstecz (czyli końcówka zeszłego sezonu) podczas jazdy na prostym odcinku drogi (zero dziur) na ok. sekundę wyłączył się w moto licznik - typowy zanik napięcia, po czym wszystko wróciło do normy. Po powrocie do domu sprawdziłem przewody od aku były okej. Pomyślałem sobie, że to jednorazowy wybryk mojego "kozła". Dzisiaj czyli po przejechaniu kolejnych ok 500km sytuacja się powtórzyła. Stąd moje pytanie co ...
Czytaj więcej : Zanik napięcia 1000rr | Odsłony : 5879 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

Instalacja i sonda lambda

Witam potrzebuje do 929 instalacje elektryczną z wersji z sondą lambda i sondę, nr 782478119.
Czytaj więcej : Instalacja i sonda lambda | Odsłony : 2344 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

nagły wypadek !!!!

panowie potrzebna polka kompletna dol razem z gora do cbr900 rr ,ma moze ktos ? moze pasuje z czego innego z 929 albo 954 ? ktos ogarnia ten temat ??
Czytaj więcej : nagły wypadek !!!! | Odsłony : 5511 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

wymiana oryginalnego licznika na licznik KOSO

Cześć! Dzisiaj otrzymałem przesyłkę z nowym licznikiem.
Cieszyłem się do chwili jak go nie rozpakowałem i nie zobaczyłem że nie ma tam gotowego przejścia , tylko wszystkie kablę muszę podłączyć sam. Zabrałem się za czytanie instrukcji. Jak się okazuję elektryka w sc28 dla mnie jest bardzo skomplikowana. Posiadam schemat. Nic z niego nie zrozumiałem. Ma ktoś już jakieś doświadczenie z tym licznikiem ? Licznik to Koso DB-01R motocykl , Honda CBR 900rr a dokładniej sc28. ...
Czytaj więcej : wymiana oryginalnego licznika na licznik KOSO | Odsłony : 5761 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC28)

Gumy jakie? Metzelery m3 czy continenta sportattack

Szybkie pytanie i oczekuje szybkiej odpowiedzi.

oba komplety sa w tej samej cenie.

metzeler m3 czy continentla sportattack kto mial ktore na dluzej starczaja
Czytaj więcej : Gumy jakie? Metzelery m3 czy continenta sportattack | Odsłony : 5945 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782