Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 05:57

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 05:57

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

czujnik zaplonu

witam wiecie gdzie moze znajduje sie czujnik zaplonu pokazuje mi blad 19 jedno dlugie migniecie i 9 szybkich ,przez to chyba pompa niechce mi sie zalaczyc
Czytaj więcej : czujnik zaplonu | Odsłony : 2787 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Bielizna chłodząca

Witam, czy miał ktoś styczność z bielizną chłodząca, którą sie ubiera pod kombinezon w upalne dni? :) Podzielcie sie opinia, jak i producentami takiej bielizny którą warto kupić.
Czytaj więcej : Bielizna chłodząca | Odsłony : 15490 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Mały szatan ;) SUZUKI GSX-R 1000 K5 :)

Hej chciałbym się pochwalić moim strupkiem ;) po tylu latach z Hondami nadeszła zmiana na inną markę, co prawda chciałem kupić, znanego mi gixa K7 750 ale że sprzedał się tydzień wcześniej niż ja sprzedałem hondę to poszukiwania zaczęły się od nowa, dostałem cynk od chłopaków których poznałem na torze w białej, no i zaraz na drugi dzień poleciałem do wawy po nowe moto. ...
Czytaj więcej : Mały szatan ;) SUZUKI GSX-R 1000 K5 :) | Odsłony : 130588 | Odpowiedzi : 252 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

forumowa SC44

Sprzęt każdy dobrze zna... :)
Moto kupione na forum, w moich łapskach od 5lat. Spisuje się zajebiście :)
Klatka od Maxa929 :) i pare innych modyfikacji na + :)
Czytaj więcej : forumowa SC44 | Odsłony : 3359 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Prosba o obejrzenie VTR SP-1

Czesc. Mam do motocykla 560km. Jeli zgodzilby sie ktos obejrzec, za oplata oczywiscie, ten motocykl? Ktos moze widzial?
http://otomoto.pl/honda-vtr-1000-sp1-ko ... 23220.html Dzieki
Czytaj więcej : Prosba o obejrzenie VTR SP-1 | Odsłony : 6481 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne Dyskusje

Silniczek Exupa z 1000RR Sc57 do 954

Witajcie, jak w temacie czy do 954 podpasuje exupa z 1000RR sc57??? Wizualnie jest to samo kolory i kolejność przewodów ta sama jedynie jest krótsza wiązka co nie stanowi problemu. Szukam do swojej od tygodni i nic nie mogę trafić... http://allegro.pl/silniczek-exup-honda- ... 85416.html
Czytaj więcej : Silniczek Exupa z 1000RR Sc57 do 954 | Odsłony : 1769 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

Honda CBR 954RR czas na mnie :)

Powitać, jeszcze lekko ponad tydzień temu byłem właścicielem VFR 750, a od Dnia Kobiet wszedłem w posiadanie najpiękniejszej kobiety - 954rr :)

Generalnie sprzęta kupiłem od kolegi TomRR i jest całkiem ładnie wyposażony, t.j.
- amor skrętu Ohlins
- crashpady
- rolki tylnego wahacza
- wyświetlacz biegów
- ciemna szyba
- full oplot
- filtr powietrza K&N
- łańcuch DID
- klocki SBS
- wydech Dominator (piękny ...
Czytaj więcej : Honda CBR 954RR czas na mnie :) | Odsłony : 6206 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Zobaczcie co znalazłem :)

Ktoś sprzedaje na otomoto fajera w stanie kolekcjonerskim, ciekaw jestem czy faktycznie jest to moto "jak z pudełka" czy ktoś go tylko tak odpicował

http://otomoto.pl/honda-cbr-900rr-sc28- ... 56288.html
Czytaj więcej : Zobaczcie co znalazłem :) | Odsłony : 5113 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne Dyskusje

zerwany gwint w misce olejowej

Jak w temacie , po wykręceniu śruby spustowej z miski olejowej okazało sie że nie ma jej w co wkręcić .... gwint z miski został na śrubie, i teraz pytanie ; szukać innej używki ( myślę o misce ) czy też zdjąć tą zmaltretowaną i rozwiercić na 12 i dobrać odpowiednią śrubę...myślałem też o helicoil ale akurat w tym miejscu chyba nie pasuje. Co myślicie???
Czytaj więcej : zerwany gwint w misce olejowej | Odsłony : 3436 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782