Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 10:58

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 10:58

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

JASNA GÓRA 2015

Radosne rozpoczęcie sezony motocyklowego im. Księdza Ułana
Zdzisława Jastrzębiec Peszkowskiego odbędzie
się w dniach 18
19 kwietnia 2015 roku.
Naszym Gościem będzie
Jego Eminencja Arcybiskup Tadeusz Kondrusiewicz
metropolita mińsko
mohylewski
a w latach 2002-
2007
metropolita moskiewski.
Ksiądz Abp będzie przewodniczył Mszy Świętej i wygłosi homilię.
Rozpoczynamy w sobotę:
18:00
spotkanie motocyklowe w sali O. Kordeckiego
Koncert Macieja Wróblewskiego
autora Hymnu Motocyklistów
Premiera filmu
„RAJD” Mariana
Kupidłowskiego
21:00
Apel Jasnogórski
W Niedzielę
Od świtu zbieramy ...
Czytaj więcej : JASNA GÓRA 2015 | Odsłony : 3194 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Przedni reflektor "ZAMIENNIK"

Witam, poszukuję lampy ładnej nie naprawianej a jest to nie lada wyczyn znaleźć coś dobrego... Co sądzicie o tym zamienniku??? http://allegro.pl/honda-cbr-954-reflekt ... 27910.html
Czytaj więcej : Przedni reflektor "ZAMIENNIK" | Odsłony : 5227 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Oryginalny tłumik 954

Witam, czy orientuje się ktoś czy oryginalny tłumik z 954 jest rozbieralny??? O ten model mi chodzi http://olx.pl/oferta/wydech-tlumik-hond ... e92c3db1db
Czytaj więcej : Oryginalny tłumik 954 | Odsłony : 5310 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

nakrętka pokrywy silnika

Witam, niestety przy odkrecaniu nakretki ktora zasłania wal
zdjęcie.jpeg
łeb sie ukręcił, na internecie znalazłem tylko z cbr 1100xx ale niewiem czy to jest to samo. Prosze o pomoc jakby ktoś wiedział albo miał na sprzedaż
Czytaj więcej : nakrętka pokrywy silnika | Odsłony : 1851 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Przełączniki świateł

Czy ktokolwiek rozbierał przełączniki (te po lewej) od świateł na części pierwsze ? Praktycznie rozebrałem już wszystko oprócz przełącznika świateł którego mechanizm jest cały plastikowy i niechciałbym czegoś połamać :P Wie ktoś jak go wydobyć ?
Czytaj więcej : Przełączniki świateł | Odsłony : 4054 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

cbr 900 rr ze Szwajcarii

Witam .

Posiadam u siebie w fajerce zalozony uklad oczyszczania spalin. Chce go zdemontowac .. pytanie mam czy oprocze demontazu tego eko systemu cos trzeba dodatkowo wymieniac ? zdlawiony jest do 92 kw czyli na 120 kilka koni wiec przydalo by sie odblokowac na pelne 130 :)
Prosze o pomoc moze ktos z was mial z tym do czynienia :) ...
Czytaj więcej : cbr 900 rr ze Szwajcarii | Odsłony : 3737 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Honda CBR Candy Glory Red

Cześć wszystkim :!:
Zrobiłem sobie chyba najwspanialszy prezent na walentynki :)
Znalazłem długo poszukiwaną Hanie SC59 z 2008r.Motocykl z PL salonu kupiony od drugiego właściciela aktualnie z przebiegiem 24 tyś. (książka serwisowa ) Nieskatowany bardzo zadbany silnik mruczy niesamowicie bez żadnych stuków czy innych hałasów. A Taylor Made po prostu położy mnie na kolana w 3 sekundy ...
Czytaj więcej : Honda CBR Candy Glory Red | Odsłony : 12776 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Tarcze hamulcowe

Witam :) Mam do Was pytanie. Kończą mi się tarcze w mojej przedliftowej sc33 96 i znalazłem na allegro dobre tarcze za przyzwoitą cenę tylko z poliftowej wersji 99 rok. Czy te tarcze będą pasować do modelu przedliftowego ?
Czytaj więcej : Tarcze hamulcowe | Odsłony : 4336 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Moja Landryna

Siemka
chwalę się moimi przeróbkami i historią maszyny odkąd jest w posiadaniu czyli od grudnia 2013
CBR`a w malowaniu winning red
Obrazek
początek wspólnego jeżdżenia był brutalny ponieważ pewniej przejażdżki 23grudnia zdechłu puszkasz stwierdził że pomoże mi zbliżyć się do asfaltu , czego efektem był ślizg przy mniej niż 40km/h . plastyki trochę dostały ale nie żałuję ponieważ był super powód dla zmiany wyglądu.
po kupnie nosiłem się z zamiarem oklejenia sprzęta o tak Obrazek ...
Czytaj więcej : Moja Landryna | Odsłony : 31177 | Odpowiedzi : 27 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC57)

Jadę obejrzeć sprzęt...

Witam.

Na dniach chcę jechać obejrzeć 929 i proszę Was o podpowiedź podczas oględzin.
Proszę o informację jakie diody powinny świecić się na blacie po odpaleniu (FI, MIL), które oznaczają błędy, co coś powinno świecić się podczas jazdy - jak poznać po diodach że jest ok i pod kątem np. czy ktoś nie wyjął diody żeby ukryć błędy.
Może na co jeszcze zwracać uwagę? Ale na ten temat już wiele wątków było..
Czytaj więcej : Jadę obejrzeć sprzęt... | Odsłony : 6530 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782