Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 12:10

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 12:10

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Pytanie rejestracja cbr 900.

Witam wszystkich 2 lata temu kupiłem motor cbr 900 przerobiona na street. Kupiłem ją ze wszystkimi dokumentami prócz ubezpieczenia i przeglądu, i tak do tej pory stał kiedy go teraz odnowiłem. Mam pytanie bo straszyli mnie jakimiś składkami za urząd celny czy coś tam że zwlekałem tyle czasu z opłaceniem. Gdzie się teraz udać wiem że zrobić przegląd, a potem... Druga sprawa niewiem czy przyejdzie przegląd z lampami kuchennymi (soczewkowe) Liczę na waszą pomoc z ...
Czytaj więcej : Pytanie rejestracja cbr 900. | Odsłony : 6512 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

wybór/ porównanie rękawic ALPINESTARS

siemanko, czy ktoś z was porównywał może rękawice ALPINESTARS chodzi mi o dwa konkretne modele S-1 i SP-X , które wygodniejsze do jady ? które lepszej jakości ?
Czytaj więcej : wybór/ porównanie rękawic ALPINESTARS | Odsłony : 1444 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

Polka spieglera

na wymiana za talary posiadam zestaw spieglera poleczka z kierownica turystycznie zainteresowani pisac :)
Czytaj więcej : Polka spieglera | Odsłony : 5972 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zawieszenie, pomocy PILNE!

Witam, mam mały problem... Lagi do wymiany w mojej sc 33 z 1998 roku. I takie pytanie teraz jakie będą pasować? Z sc 28 też pasują? W ogóle z innego rocznika niż 1998 pasują? np z 1996 albo z 1997? Bo wiem ze sc 33 w 1998 przechodziło jakieś zmiany...

I kolejne pytanie, widzę ze z lagami drogi interes na allegro... Opłaca się kupić taniej prostowane? Czy nie warto? ...
Czytaj więcej : Zawieszenie, pomocy PILNE! | Odsłony : 5846 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Zmian na coś nowszego

Witam, śmigam juz na sc33 dobre 3/4 sezony i nadszedł czas na kupno czegoś nowego z bólem serca bd musiał się rozstać z moja ruda no ale cóż takie życie. Problem jest taki ze interesują mnie 3 model oczywiście RR rok 04-06 R1 04-06 i Gsxr K6 750/1000 . Prosiłbym o jakieś opinie tych modeli porównanie jeśli ktoś miał styczność. Wiadome każdy ma wady k6 ramy R1 kosz czy tam skrzynia itd. Interesuje mnie spalanie ...
Czytaj więcej : Zmian na coś nowszego | Odsłony : 3093 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

Sety

Siemanko, kupował ktoś na aukcji takie sety (chodzi mi o przedział cenowy)? Jak z ich jakością.

http://allegro.pl/podnozki-przod-honda- ... 39926.html
Czytaj więcej : Sety | Odsłony : 3060 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Demontaż owiewek

Witam. Zabieram się do wymiany uszczelniaczy w lagach, i teraz pytanie czy mogę zdemontować boczne plastiki razem z czacha w całości? Bez rozbierania wszystkich plastików po kolei po prostu odkręcić boczki od ramy, zdjąć lusterka i odkręcić sroby przy szybie. Ktoś już tak robił? W hondzie vtr całe przednie plastiki w ten sposób demontowalem co było bardzo fajne.
Czytaj więcej : Demontaż owiewek | Odsłony : 16869 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Poszukiwany moduł CBR954

Witam. Jak w temacie, poszukuję (kupię) modułu do 954 wersja bez sondy z HISSem i wszystkimi gratami.
Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Marcin ;)
Czytaj więcej : Poszukiwany moduł CBR954 | Odsłony : 2203 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Katalizator.

Kupiłem dzisiaj ori tłumik wraz z rurą która idzie do exup-a. W rurze tej jest miejsce na sonde,ale nie mogę znalesc kostki żeby ja podłaczyc.Byłem w serwisie hondy i tam mechanik mi powiedział,ze kata i sonde lambda posiadaja tylko wersje amerykańskie.
Zawsze myślałem ze jest odwrotnie. Zna ktoś dokładną odpowiedz?
Czytaj więcej : Katalizator. | Odsłony : 2957 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

żarówki świateł przednich

siemanko, czy jako żarówki świateł mijania i drogowych mogę wsadzić ledy ? na przeglądzie ani policj nie będą się czepiać ?
Czytaj więcej : żarówki świateł przednich | Odsłony : 4810 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782