Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 15:31

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 15:31

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Honda CBR 929RR FireBlade by Shift

21.11.2014 zamieniłem Yamahę FZ6N za CBR 929- bez dopłat :dance:
Motocykl ma stalowy oplot, sportowe tarcze przód i przelotowy wydech (póki co jest może wrócić seria jeśli się będzie zbytnio wydzierał)
Stan mechaniczny IGŁA, Wizualny 4-. ogólnie zamiana mega udana.
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Czytaj więcej : Honda CBR 929RR FireBlade by Shift | Odsłony : 3753 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

program OEM honda

mysle ze ten link przyda sie wszystkim użytkownikom FireBlade- ów
podaje sie nr ramy swojej maszyny i mamy wszystkoooooooo co chcemy
http://www.bike-parts-honda.com
:brawo: :dance: :clap: :diabel2:
Czytaj więcej : program OEM honda | Odsłony : 1661 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

Jaki wydech do Cebry??

Witam wszystkich. Szukam wydechu do mojej cbrki. Jakiej firmy wydechy polecacie? Jakiej firmy wydech da ładny basowy dystyngowany dźwięk? Czy warto kupować wydechy dominatora czy może jakąś markową używke? Dzięki za info.
Czytaj więcej : Jaki wydech do Cebry?? | Odsłony : 7264 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

SC33 a SC44

Witam posiadam sc33 lift 99r. w swietnej kondycji i zastanawiam sie na zmiane na sc 44 jaka jest roznica kosmoc czy nic nad zwyczajnego ? jakie macie opinie na ten temat sprzedac super zachowana jednostke technicznie ( dodam ze silnik ma nabite 94 tys, a chodzi lepiej niz salon ;) ) i probowac kupic sc44? ciezko znalesc cos dobrego ?czekam na sugestie pozdrawiam
Czytaj więcej : SC33 a SC44 | Odsłony : 9693 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

I mnie to spotkało...

Witam serdecznie. Suchy asfalt, temperatura na plusie, nie lubię gdy w zbiorniku jest sucho wiec powoli wyjechałem na pierwsze w tym roku tankowanie. Niestety, nawet zimą kierowcy puszek nie mają do nas respektu. Prosta droga, powolna prędkość, kierowca puszki myśli że zdąży skręcić w lewo i niestety nie zdążył. Z bardzo bliska zbadałem strukturę jego lakieru na drzwiach:). Kierowca puszki stwierdził że skoro już miał bieg zapięty to tylko dodał gazu. Ja poobijany, moto rozwalone, ...
Czytaj więcej : I mnie to spotkało... | Odsłony : 20003 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Ku przestrodze, wypadki, oszuści

Wymiana oleju w amortyzatorze skrętu

Czy ktoś kiedyś wymieniał olej w amortyzatorze skrętu?
Mam amora Hyperpro CSC i po 3 sezonach już nie pracuje tak płynnie.
W necie nic konkretnego nie znalazłem.
Czytaj więcej : Wymiana oleju w amortyzatorze skrętu | Odsłony : 3546 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

sc57 a podróżowanie :-)

Witam,

planuje sobie troche pojezdzic po eu w wakacje i stad pytanie do Was.
Wiem ze blady to nie turystyk itd itd, ale nie moge sobie pozwolic na inny sprzet wiec no... wiecie ;)

Zastanawiam sie nad sakwami bocznymi i torbą za plecy.
Ciekawy jestem czy jezdziliscie juz z takimi sakwami po boku i jak jest z montazem. Czy od dolu tez idą paski mocujące?
I jak ...
Czytaj więcej : sc57 a podróżowanie :-) | Odsłony : 17888 | Odpowiedzi : 25 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

wypełnienia czachy sc33 98

Panowie powiedzcie mi czy wypełnienia górne czachy z sc33 95-97 są takie same jak w sc33 z lat 98-99???
Czytaj więcej : wypełnienia czachy sc33 98 | Odsłony : 2393 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Naped do SC 57A

Witam. Mam zamiar kupic nowy naped tzn. łancuch DID 530 ZVMX oraz zebatki JT 16/43. Czy ktos moze cos powiedziec o trwałosci zebatek JT bo nie mialem z nimi stycznosci.
Czytaj więcej : Naped do SC 57A | Odsłony : 2039 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC57)

Klapki air box

Witam , ostatnio zauważyłem wewnatrz air boxa klapki , jednak nie wiem czy działają . Na luzie się nie otwierają . Jak można sprawdzić ich działanie ?
Czytaj więcej : Klapki air box | Odsłony : 7289 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC59)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782