Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 15:37

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 15:37

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

napęd z łancuchem Unibear?? ktoś używał?

Witam, miał ktoś stycznosć z łancuchem Unibear??
Czytaj więcej : napęd z łancuchem Unibear?? ktoś używał? | Odsłony : 2291 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

wymiana plynu chlodzenia sc57a

Chciałbym sie dowiedziec jak najprosciej zmienic plyn chlodniczy w sc57.
Probowalem sie bawic z przewodami ale zaden nie chce w miare przyzwoicie zejsc.
Macie jakies sposoby? :-)
Czytaj więcej : wymiana plynu chlodzenia sc57a | Odsłony : 5173 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Klocki

Używał ktoś z was tych klocków?
http://allegro.pl/arc-klocki-hamulcowe- ... 63636.html

Cena dość atrakcyjna, ale ciekaw jestem czy to nie jest jakiś badziew co po 2000km będzie do wymiany.
Czytaj więcej : Klocki | Odsłony : 3140 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Sruby zamki serwisowek

Witam ! Szlag mnie trafia bo szukam szukam i nic a chodzi mi o royginalne (przypominajace oryginal) ;) sruby zamki serwisowek czy ktos wie gdzie mozna to zamowic bede wdzieczny. Stawiam flaszke ;))
Czytaj więcej : Sruby zamki serwisowek | Odsłony : 5351 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Szyba i lusterka.

Pochwalę się wam małą modyfikacją przy moim Fajerze, że już nie mogłem patrzeć na oryginalne lusterka i nałożone na nie te ohydne gumy postanowiłem coś z tym zrobić. Kupiłem lusterka od modelu 929 ale uchwyty mają inny rozstaw śrub i inny kąt ramion lusterek zrobiłem uchwyty pod moją czachę do lusterek od 929 i wyszło super. Najpierw kupiłem lusterka od 954 ale mają dłuższe ramiona i fajer wyglądał jakoś nieproporcjonalnie szeroko. A przy okazji odnowiłem ...
Czytaj więcej : Szyba i lusterka. | Odsłony : 2063 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Filtr powietrza

Witam, mam pytanko ale troszke z innej beczki ( marki ) ;-), a mianowicie, grzebałem ostatnio w Moto FZS 1000 Fazer, i po wyciągnięciu filtra powietrza K&N była tam jeszcze jakaś uszczelka ( dodam ze nieco wieksza i luzna ). wiec pytanko, do czego ta uszczelka???? i filtr pachnie benzyna , i to chyba nie jest OK ;-) POZDRAWIAM
Czytaj więcej : Filtr powietrza | Odsłony : 4475 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne Dyskusje

Filtr powietrza K&N

Witam, mam pytanko ale troszke z innej beczki ( marki ) ;-), a mianowicie, grzebałem ostatnio w Moto FZS 1000 Fazer, i po wyciągnięciu filtra powietrza K&N była tam jeszcze jakaś uszczelka ( dodam ze nieco wieksza i luzna ). wiec pytanko, do czego ta uszczelka???? i filtr pachnie benzyna , i to chyba nie jest OK ;-) POZDRAWIAM
Czytaj więcej : Filtr powietrza K&N | Odsłony : 2849 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Czasza

witam serdecznie czy Czasza od sc33 wraz z lampa bedzie pasowala bezproblemowo z plastikami do sc 28 ??
Czytaj więcej : Czasza | Odsłony : 3785 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

Pomocy brak exupa co z klapką w air box?

Witam nie ma exupa a klapki w air box są nie aktywne ale zacznę od początku:)
Motor kupiłem w sezonie 2014 miał(ma) na moje szczęście lub nieszczęście sportowe kolektory Arrow i końcówkę Dominatora.
Dziś przy wymianie świec okazało się że linka z klapki w air box'e jest urwana ja chyba tego nie zrobiłem bo widać po lince że jest leciwa a nie widzę nigdzie brakującej części linki(przy silniczku bo tam się urwała) i teraz pytanie ...
Czytaj więcej : Pomocy brak exupa co z klapką w air box? | Odsłony : 6759 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Problem F1 honda 929

Witam swieci mi kontrolka F1 oraz mruga czerwona lampka najpierw 2 razy wolno potem 3 razy szybko co to oznacza??
Czytaj więcej : Problem F1 honda 929 | Odsłony : 12446 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782