Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 17:23

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 17:23

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Honda Cbr 1000rr 2008

W świąteczny wieczór chciałbym także pokazać swoją maszynę po większych lub mniejszych przeróbkach. Motocykl ma na sobie sporą kolekcje biżuterii Rizoma i kilka innych dodatków. Może znajdziecie chwile aby ocenić motocykl na załączonych zdjęciach :)

Pozdrawiam Julson.

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Honda Cbr 1000rr 2008 | Odsłony : 3354 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Wesolych...

Wesołych świąt

Obrazek
Czytaj więcej : Wesolych... | Odsłony : 2831 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

malowanie chłodnicy?

siemanko, mam pytanie czy można jakąś farbą ( jak tak to jaką ?) pomalować chłodnice ? na mojej delikatnie łuszczy się w jednym miejscu farba i chciałbym ją odnowić :)
Czytaj więcej : malowanie chłodnicy? | Odsłony : 3180 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Jaki prostownik do akumulatora żelowego

Witam,panowie mam problem z wyborem prostownika,ładowarki do akumulatora,miałem wcześniej ładowarke wyglądał jak zasilacz od tv no ale nie dała rady kiedy zacząłem ładować na zime aku,łącznie 4 szt jeden był od kosiarki ok 24ah,reszta 8-9ah,dużo jest chińskich ładowarek różne moce itd ale już mnie głowa od tego boli,chodzi mi o to że wolałbym dołożyc i kupić coś lepszego żeby auto podpiąć ewentualnie,co sądzicie o yato YT-8301
Czytaj więcej : Jaki prostownik do akumulatora żelowego | Odsłony : 6969 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

poszukiwany dobry serwis

Witam!!! Ludziska czy jest ktos kto moze polec ic dobry serwis w Zabrze-okolice ewentualnie bielsko.b interesowal by mnie tylko sprawdzony dobry serwis z gory dzieki pozdrawiam !!
Czytaj więcej : poszukiwany dobry serwis | Odsłony : 2137 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Angel Eyes - zrób to w domu :)

Witam, krótki filmik o tym jak zamontowałem u siebie angel eyes :) 7 godzin pracy

--> https://www.youtube.com/watch?v=kHp6xq3nVuQ

Obrazek

Obrazek
Czytaj więcej : Angel Eyes - zrób to w domu :) | Odsłony : 6290 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

954 nie chce odpalić

Problem wygląda tak że moto stało do niedawna w nieogrzewanym garażu, jakiś czas temu odpaliłem szpeja na niewielkim mrozie i było ok, przejechałem się, wszystko gra. Moto postało tak z tydzień, cały czas mróz, kręcę kręce i nie odpala, zostawiłem tak bo nie chciałem rozładować aku, zrobiłem miejsce w garażu samochodowym który jest ogrzewany, poczekałem aż moto się troszeczkę odmrozi a tu dupa, kręcę kręce aż aku mi padło. Co może być przyczyną? Paliwo? Teraz ...
Czytaj więcej : 954 nie chce odpalić | Odsłony : 2832 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

potrzebuje wymiary lejków między air boxem a korpusem przepu

Siemka
że zima i zimno a ja dalej kulawy to robię przeróbki
mam prośbę potrzebuję wymiarów lejków od powietrza
Obrazek
chodzi o wysokość średnicę wewnętrzną i zewnętrzną
moja maszyna stoi u lakiernika i czeka na odświeżenie wahacza i dekli silnika i nie za bardzo mam chwilowo jak to rozebrąć i stąd moja prośba
mam plan dorobić takie w specyfikacji bardziej wyścigowej i tu jest sprawa dorobienia chcę to zrobić z materiału mocnego i lekkiego np. ...

pytanie odnośnie owiewek

Siema. Znalazłem na allegro 2 komplety owiewek z różnych źródeł i wiem że obydwa to chińszczyzna lecz jest różnica w cenie :D czy ktoś się orientuje czy jest między nimi jakaś różnica w jakości? wiem że na zdjęcia ze stronie nie ma co zwracać nie wiadomo jakiej uwagi bo to tylko zdjęcia a realia są inne :D
Czytaj więcej : pytanie odnośnie owiewek | Odsłony : 4898 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

Problem ze skrzynią.

Witam. Od roku posiadam 900rr SC28. Problem zaczął się niedawno. Mianowicie na drugim biegu gdy ciągnę go w czerwone pole wpada jakby na luz i dosłownie po sekundzie ciągnie dalej. Zauważyłem też, że przy wysokich obrotach nie mogę wbić 3. Na innych biegach wszystko ok. Co to może być? Pamiętam, że w F3 ślizgała się też 2 i trójka. Wymieniliśmy płytki i było ok.
Czytaj więcej : Problem ze skrzynią. | Odsłony : 19582 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC28)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782