Witam Panowie proszę was jak by ktoś mógł mi najlepiej zrobić zdjecie gdzie ten silniczek sie mocuje ijak linki sa poprowadzone bo u mnie gość miał przelot i przy sprzedaży go zabrał a exapa i linek nie było kupiłem to i nie ma na to miejsca ;p albo coś jeszcze brakuje.. prosze o pomoc.
Witam. Jak w temacie,nie świeci bieg neutralny na liczniku,dzisiaj podłączałem od znajomego licznik i dalej to samo,czujnk sprawny, przewody,kostki itp. też,ręce opadają i pomysły się kończą. Proszę o pomoc Pozdrawiam wszystkich :)
Witam mam mały problem dziś podczas latania złapała mnie ulewa.. po powrocie do domu postawiłem moto w garażu, po jakiejs godzinie chciałem znowu jeździć a tu zonk... mianowicie po przekręceniu stacyjki nie działa obrotomierz a test licznika wygląda tak ze albo wogole go nie ma albo po kilku próbach zaskakuje i działa test oraz obrotomierz albo np zawiesi sie na 7 tyś. Dziwne to dla mnie pierwszy raz cos takiego mam przerabiałem wiele razy temat ...
Jak w tytule godny polecenia, więc polecam http://tsmotorbike.pl/ ma pojęcie, serwisuje u niego już jakieś 8 lat wie co robi, nie naciąga, około 15 lat pracował w aso. Reklama, fakt :) ale warta uwagi. Pozdrawiam
Witam. Mam krótkie ale dość istotne pytanie. Co znajduje się w kluczyku od sc50 ??? znalazłem dzisiaj na podłodze pod miejscem gdzie zawsze wisi mój kluczyk od motocykla odklejona osłonkę trójkątna z napisem Honda. I dotarło do mnie wtedy , że to od kluczyka. Patrze na kluczyk a tam dwa puste gniazda. Jedno małe trójkątne a drugie przypominające w obwodzie jaki prostokąt. I mam dziwne wrazenie ze cos mi wypadło z tego kluczyka ale nic ...
Witam.panowie potrzebuje porady, mam do kupienia nakładke w siedzenia w fajnej kasie (oryginał) do mojej cbr-ki z 2008r a nakładka jest z 2012r.Może ktoś wie czy sam fotelik pasażera pasuje z jednego rocznika do drugiego? Prosze o swoje spostrzeżenia.z góry dzięki.
Witam, popełniłem bład i wziąłem sie sam za wymiane uszczelniaczy lag. Zajeło mi to 3 dni, wikszosc gwintów uszkodzona itp. Nie wiem co mnie podkusiło, żeby robić to samemu. Dzisiaj poskładałem moto do kupy i chciałem sie przejechać i zobaczyc czy jutro mogę nim zajechac do mechanika. Niestety kierownica nie działa jak należy. Z lewej strony cieżarek kierownicy blokuje sie na ramie przy maksymalnym skręceniu kierownicy. Brakuje około 0,5cm do ogranicznika na dolnej pułce. Z ...
Witam! Mój problem to stuki w silniku skrzyni lub czyms innym. Tu macie mój filmik https://www.youtube.com/watch?v=xYTofQ9 ... e=youtu.be . Zaczęło się od tego, że pojechalem z tym do mechanika, który stwierdził, że to kończące sie sprzęgło. Wymieniłem je wg ksiązki serwisowej i filmiku z waszego forum. Dzisiaj odpalam i nic sie nie zmieniło. Pieniądze wyrzuciłem w błoto a problem pozostał. Sprawdziłem stare sprzegło i ma praktycznie takie wymiary jak ...
Witam, czy miał ktoś z was uszkodzoną chłodnicę? Wczoraj jechałem odstawić moto na zimę do garażu i jak dojechałem to zaczął mi dymić i zobaczyłem wyciek płynu z chłodnicy. Jeszcze nie słyszałem aby ktoś miał takie coś :) zadzwoniłem do ASo i koszt 4969zł:) zamiennik 550 już do mnie jedzie - dziwna sprawa co:)?