Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 03:37

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 03:37

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

DZWIGNIA SPRZEGLA

witam wszystkich :) dzis po powrocie do domu zaczela mi chodzic dziwnie klamka sprzegla okazalo sie ze odkrecila mi sie sroba mocujaca sama klamke ,morze wie ktos gdzie moge kupic taka albo od jakich pasuje pozdrawiam :P,bym zapomnial powiedziec ze ja zgubilem :/
Czytaj więcej : DZWIGNIA SPRZEGLA | Odsłony : 5512 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Problem z cbr 1000rr 08

Witam , ostatnio zauważyłem że w mojej cbr 1000rr z 2008 roku , na wyższych obrotach są oczuwalne lekkie wibracje na siedzeniu kierowcy . Ten objaw wystepuje powyżej 7 tys ( bieg nie ma znaczenia ) Wydech jest zmieniony na akrapović , czy to możliwe że to on wprowadze lekkie drgania ? Dzięki i pozdrawiam
Czytaj więcej : Problem z cbr 1000rr 08 | Odsłony : 3481 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC59)

Udostępnianie filmów na youtube

Witam, ostatnio zakupiłem kamerkę i postanowiłem co nieco wrzucić na youtube. Martwi mnie jedynie, nie do końca przepisowa jazda (wyprzedzanie, przekraczanie prędkości itp.) Po ostatnich akcjach z "Bogusiem" boję się, że ten filmik może zobaczyć jakiś polski sheriff i mogę mieć przez to kłopoty. Czy ktoś może dać jakieś wskazówki jak sie przed tym bronić? Oczywiście twarzy i rejestracji nie widać... Na internetach jest pełno filmów zawierających łamanie przepisów i nie sądzę, żeby wszyscy byli ...
Czytaj więcej : Udostępnianie filmów na youtube | Odsłony : 6028 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Filmy, Humor i Media

Uczcijmy pamięć błogosławionego ks.Jerzego

Nietypowy wyjazd na niedzielę,Rajd Katyński (ten sam który organizuje coroczne zloty na Jasnej Górze) organizuje mały wyjazd,jedno dniowy,w najbliższą niedziele tj.19.10,do zrobienia jadąc z Wawy ok 350km,nie jest to wyjazd typu lecimy do Gey Klubu w Kazimierzu i z powrotem,to wyjazd w jakimś celu,zamiast lecieć kto pierwszy do gey klubu w Kazimierzu,zapraszam na wyścig w pięknym celu na tamę gdzie UBecja zamordowała ks.Popiełuszkę,szczegóły poniżej
ps.biało-czerwone flagi mile widziane
https://www.facebook.com/events/744272188954248/
Czytaj więcej : Uczcijmy pamięć błogosławionego ks.Jerzego | Odsłony : 2564 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Program do śledzenia trasy GPS na moto

Witam

Szukam jakiegoś softu który będzie śledził trasę po jakiem latam, godzinę, ślad na mapie , czasy jazdy czasy postoju, prędkość przelotowa itp.
Taki komputer jak na rower tyle że w komórce na motorze :)

Ogólnie same nawigacje się kompletnie nie sprawdzają bo śledzą punkt na mapie ale bez włączonej samej nawigacji nic to nie daje bo nie mam śladu całej trasy przejechanej a przecież nie latamy ...
Czytaj więcej : Program do śledzenia trasy GPS na moto | Odsłony : 5371 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Montaż akcesoryjnego wydechu MIVV

Witam was serdecznie. Kupiłem tłumik MIVV (Dedykowany do cbr 900 RR SC28,SC33,SC33A). Problem polega na tym iż otwory montażowe w tłumiku (kiedy jest ustawiony prosto) nie pogrywają się z tymi w kolektorze. Natomiast po obruceniu tłumika o kilkanaście stopni wszysto pasuje jak ulał. Zrobiłem zdjęcie wydechu ustawionego prawidłowo aby zobrazować to o co mi chodzi. Ma ktoś jakiś pomysł jak go zamocować aby byo ok. Pzychodza mi do glowy 2 pomysły. Pierwszy to obciecie końcówki ...
Czytaj więcej : Montaż akcesoryjnego wydechu MIVV | Odsłony : 4957 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Jakie moto kupić po sc 33 ?

Siema już 3 sezony latam na sc33 i mam zamiar dokupić mu jakiegoś młodszego braciszka co byście polecili ? Kolejnego fajera czy może gsxr1000 ? Czytam o tych wszystkich awariach w nowszych cbr to się odechciewa wszystkiego :) Z góry dzięki za porady
Czytaj więcej : Jakie moto kupić po sc 33 ? | Odsłony : 8147 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Ogólne Dyskusje

Repsol czy Hrc

Witam ciekawi mnie opinia dotycząca malowania co byście wybrali repsola czy hrc ja osobiście wolałbym hrc
Czytaj więcej : Repsol czy Hrc | Odsłony : 10978 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114292 • Liczba tematów: 8509 • Liczba użytkowników: 4782