Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 08:34

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 08:34

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Honda CBR 929 (SC44) 2001r

Witam.

Chciałbym Wam przedstawić moja Honde CBR 929 - 2001r.
Motocykl posiadam od 16.08.2014. Przebieg 45 tys km. Raczej autentyczny. Moto sprowadzone z Włoch od kobiety, jestem drugim właścicielem w PL.

Od razu po zakupie zrobiony gruntowny serwis:
- zaworki
- synchro wtrysków
- exup regulacja
- wymiana łańcuszka rozrządu (Morse) - był jeszcze oryginalny.

Wszystko wykonane było w profesjonalnym serwisie motocyklowym.

Przez zimę do ogarnięcia będą plastiki (małe pęknięcie).

Poniżej kilka fotek. Lwg!

Obrazek ...
Czytaj więcej : Honda CBR 929 (SC44) 2001r | Odsłony : 2248 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Wyciągnięcie przedniego zawiasu sc57a

Witam
Po wstawieniu moto na podnośniki wymontuje przednie zawieszenie? Bede mial na tyle miejsca żeby mi wyjechalo dołem?
Zabieram sie za to w piątek i niewiem, czy brac dwóch kolegów żeby mi ją podnieśli najwyzej za fajere jak bedzie stała za nisko :P
Poprzednio tak robiłem w mojej R6 ale kładłem ją wtedy na oponach :okulary2:
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Wyciągnięcie przedniego zawiasu sc57a | Odsłony : 3205 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Przerejestrowywanie

Sprawa wygląda tak że mam zamiar jeden z motocykli sprzedać na wiosnę ale go jeszcze nie przerejestrowywałem, mam zamiar tylko OC przedłużyć. Czy mogę tego motocykla nie przerejestrowywać i sprzedać go jak jest z blachą poprzedniego właściciela?
Czytaj więcej : Przerejestrowywanie | Odsłony : 3665 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne Dyskusje

łożyska tylnego koła + wybieraki

Czeka mnie wymiana łożysk tylnego koła dobieraliście w sklepie po nr czy komplety oferowane np.Larsson ?
Czytaj więcej : łożyska tylnego koła + wybieraki | Odsłony : 3227 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Zestawy naprawcze do gaźników Mikuni

Witam serdecznie.

Poszukuję sklepu gdzie mógłbym nabyć części zamienne do gaźnika

firmy Mikuni, konkretnie model BST 40.

Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
Czytaj więcej : Zestawy naprawcze do gaźników Mikuni | Odsłony : 2105 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

wizjer kasku airoh movement

Witam, czy orientuje się ktoś gdzie w Polsce moge dostać wizjer do kasku airoh movement ?
Szukałem w internecie ale nic nie znalazłem.
Czytaj więcej : wizjer kasku airoh movement | Odsłony : 1806 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

undertail do cbr 929

Witam wszystkich,
mam takie pytanko moze ktos wie gdzie mozna kupic undertail do fajera takie cosik jak na foto
Czytaj więcej : undertail do cbr 929 | Odsłony : 5126 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR929RR SC44)

Prosze o szybka pomoc

witam
zdjalem dekiel sprzegla w mojej Hondzie cbr 1000rr sc 57 rok 2004
mianowicie z niedopatrzenia wypadly dwie podkladki, jedna falista elastyczna metalowa i druga zwykla podkladka
pytanie brzmi, na ktorej zebatce jaka podkladka powinna byc?
dzieki
Czytaj więcej : Prosze o szybka pomoc | Odsłony : 2234 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

cbr 954 i 929 podobne części

witam, mam pytanie czy takie części jak górna i dolna półka, lagi, felga przednia są takie same w 929 i 954 ?
Czytaj więcej : cbr 954 i 929 podobne części | Odsłony : 2903 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

Tarnowskie Zakończenie Sezonu Motocyklowego - 5.10

CH MAX, ul. szkotnik 1a, 33-100 Tarnów

Koncert zespołu FINGERS
Symulator jazdy na jednym kole - WHEELIE MACHINE
Stoisko serwisowe Slaweko Garage
Sprzęt kartingowy Speed Race
Moto-Myjnia
Parada Ulicami Miasta
Wielkie Grillowanie
Konkursy z nagrodami
MAX MOTO EXTREME SHOW : występ mega gwiazdy Piotr Kaban Piotrowski oraz Obelix i Roolson

Obrazek
Czytaj więcej : Tarnowskie Zakończenie Sezonu Motocyklowego - 5.10 | Odsłony : 2484 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114292 • Liczba tematów: 8509 • Liczba użytkowników: 4782