Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 08:33

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 08:33

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Moja CBR sc59

Kilka fotek mojej RR
Czytaj więcej : Moja CBR sc59 | Odsłony : 4579 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Koszulka Marquez Fireblade.pl

Hej, zrobilem probna partie limitowana ;) dwoch koszulek Marquez 93 fireblade.pl , jedna sobie zostawiam, a druga moge odstapic,
rozmiar L
przod Marquez i duze 93
bok na rekawie logo honda + fireblade.pl
tyl napis Honda CBR Fireblade + logo fireblade.pl
cena 50zl

szczegoly na PW
Czytaj więcej : Koszulka Marquez Fireblade.pl | Odsłony : 4186 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Nie pali... hekp

Witam u kolegi w sc33 mamy problem gdyż iskra jest gaźniki wyczyszczone paliwo dochodzi a dalej nie chce odpalić :/
Stało się to po jeździe i kolejnego dnia już nie odpalił.... miał ktoś taki problem wcześniej?
Czytaj więcej : Nie pali... hekp | Odsłony : 3052 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Pytanie o serwis mojej zeszlifowanej sc57

Witam. Mam pytanko, otóż miałem wypadek babka na skrzyżowaniu wymusiła mi pierwszeństwo zaliczyłem glebę babeczka uciekła. Oczywiście zadzwoniłem po policje i po świadku dotarliśmy do niej. Nie przyznaje się do winny według niej wywróciłem się na prostej drodze. :) Jest prowadzone postępowanie w tej sprawie jednak policja jest przy mojej wersji, policjant mówił żebym zgłosił sprawę do ubezpieczalni oczywiście podał mi nr polisy i ze wypłaca mi ...
Czytaj więcej : Pytanie o serwis mojej zeszlifowanej sc57 | Odsłony : 5751 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ku przestrodze, wypadki, oszuści

Stukanie cbr 954

Witam ktoś wie z czego dochodzą te odgłosy? https://www.youtube.com/watch?v=1KJ5D2rTnu0
Stukanie jest tylko na zimnym silniku przez pare sekund nie moge się dobrze wsłuchać bo roznosi się po całym silniku :P
Czytaj więcej : Stukanie cbr 954 | Odsłony : 18598 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Zestaw naprawczy pompy hamulcowej przód 929

Witam, orientuje się ktoś czy pompa hamulca przód w 929 jest taka sama jak w 954 ? Muszę zrobić z hamulcem a w larssonie maja tylko do 954 zestawy naprawcze

Pozdrawiam :)
Czytaj więcej : Zestaw naprawczy pompy hamulcowej przód 929 | Odsłony : 12810 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

drzenie czaszy ,lusterek

witam mam problem ze podczas jazdy wibruje mi strasznie czasza oraz lusterka na wysokich obrotach tak od 5 tys najgozej jest z lusterkami poniewaz caly obraz mam zamazany i niewiedze co zamna jedzie moze brakuje mi jakis gumek przy stelazu moze ida wibracje od silnika i tez czegos niema wszystkie sruby podokrecany przy silniku stelazu macie jakie pomysly lub sugestie co z tym zrobic
Czytaj więcej : drzenie czaszy ,lusterek | Odsłony : 4957 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

malowanie wahacza dekli silnika

Siemka pytanie za setunię
muszę pomalować wahacz i dekle silnika no chyba że kupię nowe (albo super używki) i do kompletu dorzucę dolną część goleni z przodu,
jak to jest malowane czy galwanizowane jak to zrobić żeby było dobrze
wydaje mi się że lakiernik powinien dać radę a może proszkowo
tak myśląc dalej dla zachowania piękności bym jeszcze odświeżył półkę kierownicy i wlew paliwa
Obrazek
tak właśnie też zrobiło się na deklach silnika i wahaczu ...
Czytaj więcej : malowanie wahacza dekli silnika | Odsłony : 3074 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

głowica z sc 28 pasuje do sc 33

Witam.czy głowica z sc 28 pasuje do sc 33 z 96 roku??
Czytaj więcej : głowica z sc 28 pasuje do sc 33 | Odsłony : 3212 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

sc33 stuki na biegu

Witam czy ktos moze mi powiedziec o co chodzi... cos strasznie stuka mi po lewej stronie silnika ale tylko jak jade wlasnie podnioslem moto na stojaki i jak wlaczam bieg to dokladnie to samo ruszam manetka i slysze stukanie na luzie jest git czy wiecie co to moze byc ?? I jeszcze jedno jak wlacze na bieg i obkrece zebatka zdawcza to przekreca sie w lewo i w prawo okolo 1cm i dopiero jest opor ...
Czytaj więcej : sc33 stuki na biegu | Odsłony : 4981 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114292 • Liczba tematów: 8509 • Liczba użytkowników: 4782