Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 14:05

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 14:05

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Regulacja światła stop sc57

Panowie orientujecie się czy jest jakakolwiek możliwość regulacji momentu zapalania się stopu przy hamowaniu przednim hamulcem? Sytuacja u mnie wygląda tak, że jak hamuję lekko, to nie łapie mi stop, dopiero jak na klamce jest lekki opór. Hamulce jak brzytwa, więc często nie muszę mocniej hamować. Pompa nie jest fabryczna, jest to pompa brembo dedykowana do sc57. ObrazekObrazek

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Czytaj więcej : Regulacja światła stop sc57 | Odsłony : 3159 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC57)

Rozrusznik przepuszcza

Witam.Ostatnio w mojej cbr zaczął mi przepuszczac rozrusznik,słychać przy tym taki jakby zgrzyt.Dzieje sie tak tylko kiedy moto jest rozgrzane,ale to tez nie zawsze.Na zimnym kreci normalnie.Czy winne za to bedzie sprzegiełko rozrusznika?ciezko jest z wymienic?
Czytaj więcej : Rozrusznik przepuszcza | Odsłony : 4510 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Tabliczka wydechu Arrow

witam, wie ktoś może gdzie i czy w ogóle dostane taką żółtą tabliczke z napisem Arrow do wydechu ?
Czytaj więcej : Tabliczka wydechu Arrow | Odsłony : 7172 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Off-Topic

Red Bull 111 Megawatt 6-7 Września kopalnia Bełchatów

Pomyślałem że może kogoś zaciekawić: zawody hard enduro w środku Polski sponsorowane przez Red Bull i PGE:
http://www.redbull.com/pl/pl/motorsport ... 1-megawatt
Wystąpi Błażusiak i kilku czołowych zawodników super enduro.
Mam nadzieje ze będzie jak na Erzberg Rodeo:
https://www.youtube.com/watch?v=PfyT5rAUVC8
Mieszkam w okolicy i będę na 100%
Czytaj więcej : Red Bull 111 Megawatt 6-7 Września kopalnia Bełchatów | Odsłony : 22436 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Honda cbr 1000rr 2008 PIĘKNA !!

Witam !! :)

Nadszedł czas wymienić swój motocykl i po gsxr 600 nadszedł czas na coś mocniejszego. Wybór padł na cbr 1000rr z 2008 roku. Mam nadzieje że nie będę żałował :dance:

PS. Wydech wydaje przepiękny dźwięk :diabel2:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Honda cbr 1000rr 2008 PIĘKNA !! | Odsłony : 5964 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

CBR1000RR FIREBLADE

Siemka!
Po wielu tygodniach poszukiwań, obejrzeniu prawie 20 motocykli, przejechaniu kilkuset kilometrów i oddawaniu zakupionego moto w końcu udało się trafić na maszynę godną uwagi oraz spełniającą moje wysokie wymagania :troll:

Jest to jak wyżej Honda CBR 1000RR z 2008 roku.
Motocykl praktycznie w stanie igiełkowym, nie było się za bardzo czego czepić przy oględzinach, z polskiego salonu.
Z dodatków posiada - krótkie klamki ASV, crashpady bocznych owiewek, dekla sprzęgła, końcówek lagów, rolki wahacza, StompGripy ...
Czytaj więcej : CBR1000RR FIREBLADE | Odsłony : 2540 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Poszukiwane SC59 z południa Polski

Panowie (i Panie)

W związku z tworzeniem oferty sportowych motocyklowych układów wydechowych znaleźliśmy się w potrzebie i zwracam się do was o pomoc. Jesteśmy na etapie wdrażania dedykowanych rur dolotowych i potrzebujemy fizyczny dostęp do SC59. W zamian za udostępnienie motocykla możemy zaoferować wysoki rabat na sportowe samochodowe układy wydechowe, a w niedalekiej przyszłości również motocyklowe.
Jeżeli jest tu osoba w posiadaniu SC59 z południa Polski i byłaby skłonna udostępnić go dla tego szczytnego celu ...
Czytaj więcej : Poszukiwane SC59 z południa Polski | Odsłony : 5233 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

Moja kolekcja jednośladów

Honda Cbr 929 rr FireBlade sc44 z 2002r z przebiegiem 37 tys. Maszynka jest naprawde zadbana. Sami ocencie... Mam jeszcze oprócz Hani 4 motory. Pozdrawiam i LWG!
Czytaj więcej : Moja kolekcja jednośladów | Odsłony : 4911 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

cos wpada w rezonans

Od jakiegoś czasu gdzieś kolo silniczka exup lub w samym wydechu wpada cos w rezonans i halasuje kotoś przerabiał temat ?na rozgrzanym motocyklu jest głośniej i :wnerwiony: mnie to bardzo
Czytaj więcej : cos wpada w rezonans | Odsłony : 1595 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114292 • Liczba tematów: 8509 • Liczba użytkowników: 4782