Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 13:50

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 13:50

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

UWAGA NA TA CBRke

http://allegro.pl/honda-cbr-1000rr-fireblade-i4543393782.html na filmiku widac ze ma 42tys przebiegu a teraz nagle 18tys. film jest z zeszlego roku wiec teraz przebieg jest juz napewno wyzszy.
Czytaj więcej : UWAGA NA TA CBRke | Odsłony : 8956 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ku przestrodze, wypadki, oszuści

Polskie drogi

Czytaj więcej : Polskie drogi | Odsłony : 2507 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Filmy, Humor i Media

Końcówka do 954

Witam,

Poszperałem troche po forum ale jakoś zbytnio nie znalazłem tego czego bym chciał.

Powiedzcie mi jaka dobra była by końcówka do 954?? chodzi mi o samą końcówkę żeby exup został, mam seryjną tylko wybebeszona, chciał bym zminić na coś lepszego co polecicie i co by weszło w mocownie samej końcówki ? Oraz jak ktoś ma coś ciekawego do sprzedania prosze pisać :D No i w rozsądnej ...
Czytaj więcej : Końcówka do 954 | Odsłony : 27084 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

Jak wskoczyć na dach jadącego samochodu

Jeżeli ktoś tego jeszcze nie widział to polecam. Naprawde niezły dzwon na motocyklu.

http://www.liveleak.com/view?i=d5e_1408462761
Czytaj więcej : Jak wskoczyć na dach jadącego samochodu | Odsłony : 3815 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Filmy, Humor i Media

Zatrzaski do bocznej owiewki

Witam.

Tak jak w temacie potrzebuje zatrzasków do mocowania bocznej owiewki, z tym że potrzebuję dwóch tych dłuższych 22mm długości. Są one pod wypełnieniem czachy. Moto to CBR 900 SC 33, ale pasują też od SC 28 i chyba od F4. Dodaje zdjęcie o co mi chodzi. Kupiłem moto ale zamiast nich były zwykłe wkręty wiec trzeba to zmienić. Jakby ktoś miał takie cudo to na priv. Dzięki.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Zatrzaski do bocznej owiewki | Odsłony : 1602 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Czy padł regulator???

Witam, podczas ostatniej jazdy padł mi aku, nie mogłem zapalić, nawet nie kręcił. Jakoś dojechałem do domu. Kolega sprawdził ładowaniei okazało sie ze podczas zapalonych świateł podczas jazdy nie łąduje aku. Czy padł regulator napięcia?? Gdy światła zgaszone pali normalnie...
Czytaj więcej : Czy padł regulator??? | Odsłony : 26890 | Odpowiedzi : 34 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Ramka korka wlewu paliwa

Miałem trochę pękniętą ramkę tą która trzyma korek wlewu.
Dzisiaj patrzę nie ma fragmentu z jedną śrubą.
Nie chce kupować całego nowego korka przełożę samą ramkę.
Na allegro są różne korki za parę złoty czy np. od horneta może pasować lub CBF?
Czytaj więcej : Ramka korka wlewu paliwa | Odsłony : 1672 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Licznik wariuje

Czołem. Mam problem z licznikiem w 954.

Do 70km/h jest w miarę ok Jak porządnie przygazuje to licznik wyświetla 0km/h. Za jakiś czas prędkość wraca na licznik. Dziś odkręciłem sobie owiewkę, posprawdzałem kable, kostki. WD40 na każdym styku. Jednak po skręceniu wszystkiego jest dalej to samo. Co to może być? Zastanawiam się jak się dobrać do miejsca gdzie kabelek od licznika wchodzi do silnika. Jest tam jakaś kostka może to tam coś nie łączy? Tak ...
Czytaj więcej : Licznik wariuje | Odsłony : 5617 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Pytanie o GoPro Hero 4

Chciałem się dowiedziec czy jest możliwe sprowadzic ze stanów np. albo z zachodu (jeżeli jest) GoPro Hero 4. I w czym jest lapsza? mam GoPro 3 i duzo nurkuje więc się super sprawdza. A w czym ta jest czy będzie lepsza? I czy odkładać na nią pieniądze?
Czytaj więcej : Pytanie o GoPro Hero 4 | Odsłony : 8499 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Off-Topic

AWARIA SKRZYNI

Witam wszystkich .Mama sc 33 z 98r i padła skrzynia -2 czy do tego modelu pasuje skrzyna z sc 28 -33 ze starszych roczników bo znalazłem wpis ze pasuje z horneta 900
Czytaj więcej : AWARIA SKRZYNI | Odsłony : 3415 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114292 • Liczba tematów: 8509 • Liczba użytkowników: 4782