Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 02:49

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 02:49

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Płyn chłodniczy

Witam. Dolałem 0,5 plynu , nigdy wcześniej mi tyle nie ubywało i pytanie do was, ile dolewacie płynu chłodniczego w ciągu całego sezonu przy dobrym zapierniczaniu od czasu do czasu na kole?
Czytaj więcej : Płyn chłodniczy | Odsłony : 1575 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

Crash pady sc57a

Witam, ostatnio widziałem crash pady do Hondy sc57a na takich dwóch łapkach nie wymagających wiercenia w owiewkach. Ktoś wie co to za marka ma ktoś linka do zamowienia? Jedynie jakie znalazłem to takie na jednej łapie ale to nie te. Tamte sa min na dwóch w dziurze w owiewce bocznej. Mam zdjęcia jak coś. Myślę ze pomożecie. Crash pad miał takie zapracie na ramę
Czytaj więcej : Crash pady sc57a | Odsłony : 3698 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Crash pady honda 1000rr sc 57A jakie to sa

Witam, ostatnio widziałem crash pady do Hondy sc57a na takich dwóch łapkach nie wymagających wiercenia w owiewkach. Ktoś wie co to za marka ma ktoś linka do zamowienia? Jedynie jakie znalazłem to takie na jednej łapie ale to nie te. Tamte sa min na dwóch w dziurze w owiewce bocznej. Mam zdjęcia jak coś. Myślę ze pomożecie. Crash pad miał takie zapracie na ramę.
Czytaj więcej : Crash pady honda 1000rr sc 57A jakie to sa | Odsłony : 2925 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC77)

Sprzęgło sc33 96r

Czesc
Mam taki mały dylemat problem. W moim bladym sc33
96r kosz sprzęgłowy dostał już dużego luzu. Zakupiłem
drugi cały kosz sprzęgłowy zarówno ten wewnetrzym jak i zewnetrzny oraz tarcze i przekładki (komplet) oczywiście z demobilu, i również od sc33 96r. I tu pojawia się problem okazało się że w moim jest na 10 tarcz a te co przyszło ma 8 tarcz i oczywiście jest troszkę niższe. I teraz czy ten cały kompletny niższy kosz ...
Czytaj więcej : Sprzęgło sc33 96r | Odsłony : 1712 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Potrzebuje mechanika co pomoże mi ogarnąć moją Hondę

Witam was serdecznie!

Z uwagi na natłok pracy jak i brak doświadczenia mechanicznego szukam speca od 929, któremu mógłbym powierzyć mój jednoślad. Serce mi się kraja gdy ona nie jeździ.
Napiszcie sms do mnie jeśli ktoś może coś polecić
Czytaj więcej : Potrzebuje mechanika co pomoże mi ogarnąć moją Hondę | Odsłony : 1826 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Honda sc59

Witam forum, potrzebuje kod lakieru do mojej Hondy sc59. Kolor zbiornika, przedni błotnik, czasza i zadupek to czerwony bordo metalik a boczki silnika to kolor srebrny metalik. Chcę ją trochę odświeżyć w tym samym kolorze. Jeśli to coś pomoże mogę podać numer Vin. Moto pochodzi z Kanady. Będę wdzięczny za udzielone informacje. Pozdrawiam
Czytaj więcej : Honda sc59 | Odsłony : 2864 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

Honda sc59

Witam forum, potrzebuje kod lakieru do mojej Hondy sc59. Kolor zbiornika, przedni błotnik, czasza i zadupek to czerwony bordo metalik a boczki silnika to kolor srebrny metalik. Chcę ją trochę odświeżyć w tym samym kolorze. Jeśli to coś pomoże mogę podać numer Vin. Moto pochodzi z Kanady. Będę wdzięczny za udzielone informacje. Pozdrawiam
Czytaj więcej : Honda sc59 | Odsłony : 2350 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC59)

Grip Angle/manetka gazu

Witam wszystkim na Forum pieknego Motocykla jakim jest SC77
nie wiem czy tak musi byc czy to kwestia regulacji , ze manetka gazu otwarta do konca a komputer, czyli w liczniku pokazuje tylko 65% Grip Angle .
podobno moze to byc tak ze jest np. krutki rolgaz i wtedy 65% manetki gazu = 100% otwarcia przepustnicy , niewiem ?
Czytaj więcej : Grip Angle/manetka gazu | Odsłony : 6845 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC77)

600 rr pc40 torrrr

Więc tak :
Dwa wyjazdy moje pierwsze w zyciu na tor byly na sc57a po czym okazało się że jej silnik to złom gubiący olej i kompresje ,
Później gsxr1000 k9 kur... mać jak to działało pięknie trochę porobiłem i było mega , lecz z mega okazało się że mam o wiele szybszy motocykl odemnie , poszedł
Teraz pc40 . Kupiona z serwisu od zawodnika , zostawiona na serwisie dla przeglądu i poprawienia tylnego amortyzatora ...
Czytaj więcej : 600 rr pc40 torrrr | Odsłony : 2778 | Odpowiedzi : 4 | Forum : CBR600RR, CBR600F, CBR1100XX, CBR650, CBR500, CBR250, CBR125

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114278 • Liczba tematów: 8496 • Liczba użytkowników: 4780