Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 20:42

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 28 lipca 2025, 20:42

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Landryna

Obrazek
Moja CENZURA mam w niej
wydech ixil + jego mocowanie
filtry powietrza pipercross
falpper mod zrobiony
udrożniony ori kolektor wydechowy
przewody w oplocie
krótkie klamki power x
oponki pilot power 3 już mają całe 10miesięcy :)
malowanie jak na foto :)
crash pad wometech
szyba puig
kierunki LED
do zrobienia zostały mi
z kosmetyki dokończyć projekt lusterek obecnie ...
Czytaj więcej : Landryna | Odsłony : 3353 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

IOM 2014

Od TT na wyspie Man minęło już trochę czasu ale dopiero teraz znalazłem chwile by się pochwalić :P
W tym roku pierwszy raz ze znajomymi wybraliśmy się na Isle of Man i chyba nie ostatni. :)
Wyspa na której chyba nie idzie sie zgubić jest naprawde zajeb..miejscem do polatania motocyklem.Polecam !

https://www.youtube.com/watch?v=5b8v2gTQ058

Obrazek ...
Czytaj więcej : IOM 2014 | Odsłony : 2816 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

czy dekiel alternatora w sc57a i sc57b jest taki sam?

tak jak w temacie czy oprócz koloru czyms sie różni?
Czytaj więcej : czy dekiel alternatora w sc57a i sc57b jest taki sam? | Odsłony : 1321 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Odcina przy 10,5 tys na 6

Witam.. Mam mały problem ... czytałem czytałem i nie znalazłem ... problem taki .. na 6 biegu na autostradzie max 250 km/h i obroty max 10,5 tyś ni cholery wiecej ani prędkość i obroty... próbowałem zmienić z kolegą pompe paliwa i nic nie pomogło....

Jeśli ktoś miał poddbny problem to zapraszam do dyskusji lub wie co może być nie hallo
info : zębatka przód 15 zębów.. ale moim zdaniem i tak licznikowo powinno pokazać 289 ...
Czytaj więcej : Odcina przy 10,5 tys na 6 | Odsłony : 6081 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Szarpie, przerywa, strzela (film)

Witam, ktoś ma może jakiś pomysł ?
Zaczęło się niedawno (od niewielkich przerw w pracy na wysokich obrotach), nic nie grzebałem co mogłoby wpłynąc na takie zachowanie. W filmiku widać jak nierówno pracuje, pod koniec utrzymuje manetke tak, aby miał równe 5 tys. a widać jak skaczą. Generalnie zaczyna przerywać i szalec po 5 tys. wyglada to tak jakby nie było istry na chwile. Jak jade na biegu i na wysokich obrotach i odpuszecze gaz ...
Czytaj więcej : Szarpie, przerywa, strzela (film) | Odsłony : 5346 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

nie odpala po wymianie świec

witam, ostatnio pisałem że miałem problem z zapłonem, i staram się do tego dojść, więc pomyślałem że świece, wywaliłem te zwykłe co miałem i dałem irydowe, wszystko ładnie poskładałem i dupa blada , moto nie odpala , kręci , ale nie zaskakuje i miga czerwona kontrolka, co mogło się stać , że tak się dzieje ? cewkofajki i wszystkie kabelki w odpowiedniej kolejności powtykałem wszędzie tam gdzie mają byś. POMOCY ! ...
Czytaj więcej : nie odpala po wymianie świec | Odsłony : 4716 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Nie działają zegary

Witam, jestem nowy na forum, szukałem odpowiedzi na mój problem ale nie znalazłem. Więc tak, w mojej 929 SC44 nie działają zegary. Działają wszystkie światła, kontrolki (oprócz rezerwy), moto można odpalić, nie ma zegarka, temperatury, prędkości, obrotów. Zauważyłem to przed wczoraj jak przeprowadzałem motor z jednego garażu do drugiego. Standardowo walnąłem parę razy w zegary sprawdziłem bezpieczniki i nic, było późno więc poszedłem do domu. Dzisiaj wróciłem z pracy, przekręcam stacyjkę i wszystko jest. Odpaliłem ...
Czytaj więcej : Nie działają zegary | Odsłony : 2480 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Poszukuje stelaż pod lusterka CBR 900 rr 98 rok

Jeśli ktoś ma lub zna kogoś kto zna kogoś kto ma to prosze o info 512414708 DZieki
Czytaj więcej : Poszukuje stelaż pod lusterka CBR 900 rr 98 rok | Odsłony : 2219 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114292 • Liczba tematów: 8509 • Liczba użytkowników: 4782