Dzisiaj jest 29 lipca 2025, 13:31

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 29 lipca 2025, 13:31

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Kupię błotnik Do SC33 !! najlepiej czerwony

Witam, kupię Błotnik do Cbr 900rr rok 1998 -1999 ! pilne. -przód
Czytaj więcej : Kupię błotnik Do SC33 !! najlepiej czerwony | Odsłony : 1471 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

SC57 REPSOL 2007 POTRZEBUJE KUPIC RAME GDZIE PYTAC???

witam kupilem repsola z 2007 roku z peknieta rama, gdzie mohe taka rame kupic oczywiscie chcialbym w tym samym roczniku i w tym samym koloze z papierami, pomozcie!!! czekam na jakies info.
Czytaj więcej : SC57 REPSOL 2007 POTRZEBUJE KUPIC RAME GDZIE PYTAC??? | Odsłony : 3560 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Wybór modelu

Witam,

Chce kupić fireblade i znalazłem sc33 97r. czyli ten przed liftem. Cena 8tyś. zł. Tylko zastanawiam sie bo widze ze w tej cenie mozna juz znależc roczniki 98,99 i juz po lifcie. Lepiej dołożyć i znależć po lifcie lub sc44 jak myślicie ? Sc33 97r. w wygladzie troche starzej wygląda od tej po lifcie 98 99.

Doradzcie.

Dzięki
Czytaj więcej : Wybór modelu | Odsłony : 2290 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

prosta kierownica

Witam przerabiam Honde na razie na streeta kiedyś będzie stunt i mam takie pytanie chce założyć prostą kiere od jakiegoś crossa i jak to zrobić ?? :) muszę kupić adaptery i rozwiercić górną półkę czy są jakieś inne możliwości ??
Czytaj więcej : prosta kierownica | Odsłony : 5448 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC28)

Uszczelnienie wydechu

Mam pytanko, czy orientuję się ktoś z was gdzie można kupić uszczelke łączącą tłumik z rurą od kolektora. Z tego co się orientuje to jest to taka miedziana uszczelka , którą się wkłada w wyżłobienie w wydechu. Potrzebuje pomocy bo już objeździłem wszystkie sklepy z częściami i nigdzie tego dostać nie moge. Chyba, że ma ktoś inny pomysł jak inaczej to uszczelnić
Czytaj więcej : Uszczelnienie wydechu | Odsłony : 3352 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

nauka jazdy kat.A

Witam,
mam pytanie, moja żona zapisała się na naukę jazdy kat. A, po pomyślnym przebrnięciu części teoretycznej, zdaniu egzaminu wewnętrznego (teoretycznego), mija już 14 godzina, ciągłej jazdy na I biegu po placu w kółko (czasami slalom). Na zwrócenie uwagi instruktorowi (właścicielowi), iż moim skromnym zdaniem powinna już wyjechać na miasto lub zacząć "robić" coś innego niż jazda w kółko, odparł iż to kobieta i nie jest jeszcze gotowa na coś więcej niż jazda w kółko ...
Czytaj więcej : nauka jazdy kat.A | Odsłony : 5387 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne Dyskusje

Moja CBR929RR SC44

Kupiona w marcu, z dodatków miała tylko ciemną szybę tą co widać...
Zaraz po zakupie:
Obrazek

I obecnie
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dostała
1. komplet Michelin Pilot Power
2. Wydech Dominator HP1
3. Crash-Pady Womet Tech
4. Klamki Womet-Tech
5. Manetki i końcówki kierownicy Barracuda
6. Stomp Grip

I to na razie tyle. Niebawem wleci jeszcze amortyzator skrętu :)
Czytaj więcej : Moja CBR929RR SC44 | Odsłony : 3186 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

olejarka sc33

Po rozmowie na pewnym zlocie z jednym kolegą który na cbr1000f osobiscie kupił nowy naped i następnie zrobił na nim prawie 70kkm doszedłem do wniosku ,iż muszę mieć w swej hondzie olejarkę automatyczną .
A wiec potrzebne rzeczy to :
zbiorniczek plynu ham od ursusa c360- cena w rolniczym za nowy magiczne 4zł
jakieś weżyki 5zl
zaworek akwariowy 2zł
elektrozawór odciecia benzyny (można tez dać z lpd ale ten od linii paliwowej z benzynowca jest ...
Czytaj więcej : olejarka sc33 | Odsłony : 3453 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Czy do sc33 z 99 roku pasują tarcze z czegos innego?

Potrzebuje prawa tarcze do cbr 900 rr 99' ale nigdzie nie moge dorwac... Slyszalem opinie ze lewa i prawa to nie ma róznicy ale w to bym wątpił . No i stąd pytanie czy cos jeszcze pasuje?
Czytaj więcej : Czy do sc33 z 99 roku pasują tarcze z czegos innego? | Odsłony : 1795 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

urwana śruba

Panowie, mam problem z wykręceniem urwanej śruby. Chciałem odkręcić crash pad i niestety urwała się śruba, a sam gwint został w uchu silnika po lewej stronie. Macie jakiś pomysł na wykręcenie tego?
Czytaj więcej : urwana śruba | Odsłony : 3143 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114306 • Liczba tematów: 8523 • Liczba użytkowników: 4782