Dzisiaj jest 31 lipca 2025, 14:25

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 31 lipca 2025, 14:25

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

naklejki,wzmiary kawasaki zx10r 06 07

witam wiem ze to forum fireblade ale napewno ma ktos kawasaki zx10r 06 07 r potrzebuje wymiary naklejk na boczkach i ogonie z gory dziekuje
Czytaj więcej : naklejki,wzmiary kawasaki zx10r 06 07 | Odsłony : 1198 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

Srubki do owiewek i szyby

witam, jestem nowy na forum i od 3 miesięcy jestem jak narazie szczęśliwym posiadaczem CBR 929 :)
muszę zmienić sruby mocujące szybkę i owiewki tylko nie wiem jakie są orginalne ? do owiewek są M5 czy M6 ? i dla upewnienia do szyb M5?

i jeszcze inne pytanie czy szyba z cbr 954 będzie pasowała do 929 ?
Czytaj więcej : Srubki do owiewek i szyby | Odsłony : 3172 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

przeszczep silnika, zawieszenie

z racji tego że moją 929 wykorzystuje w stuncie kończy mi sie silnik a oryginalne silniki są drogie, więc pytanie jest takie: od jakiego innego motocykle 'może' będzie pasował silnik (choć by 600cmm) bez większych przeróbek???

potrzebował bym też podpowiedzi od jakiego motocykle pasuje przednie zawieszenie do 929 gdyż swoje pogiąłem a też oryginał troche kosztuje.

był bym wdzięczny za informacje. pozdrawiam
Czytaj więcej : przeszczep silnika, zawieszenie | Odsłony : 3232 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR929RR SC44)

Dobre i tanie sklepy internetowe

witam. podajcie proszę adresy tanich i pewnych sklepów www - interesuje mnie konkretnie jakieś dobre 2 częściowe kombi, ale pewnie nikt się nie obrazi jak będzie to lista sklepów z odzieżą, kaskami czy nawet częściami, jak na razie znalazłem http://www.fc-moto.de w którym np. kombi Berik-a jest 900 zł tańszy niż w PL :ooo: , wiem, że z wysyłką do nas też nie ma problemu może ktoś zna ...
Czytaj więcej : Dobre i tanie sklepy internetowe | Odsłony : 1596 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

..blog o podrozach

Hej!
Wlasnie rozpoczynam pisanie bloga o podrozach na moto i w ogole.
Jesli ktos ma ochote - zapraszam :)

www.yeuop.pl

Pozdrawiam
piotrek
Czytaj więcej : ..blog o podrozach | Odsłony : 5536 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

[motoGP] sezon 2014/2015

Wlasnie zakonczyly sie kwalifikacje i Marquez nie daje ponownie szans rywalom! i deklasuje konkurecje po raz piaty z rzedu w tym sezonie i poprawia rekord toru o 0,6sek z 2008 roku zrobiony na oponach kwalifikacyjnych Tym razem drugi P.Espargaro (niespodzianka) traci do niego 0,7sek! Niepozytywnie spisal sie Pedrosa ktory bedzie startowac dopiero z 9 pozycji! Ciekawe czy jutro bedzie walka na poczatku jak w Jerez czy znowu mlody hiszpan odskoczy i wygra ponownie wyscig (5 ...
Czytaj więcej : [motoGP] sezon 2014/2015 | Odsłony : 44999 | Odpowiedzi : 62 | Forum : Sport

Oddma/Zawór oddmy

Jak sprawdzić czy ten zawór działa prawidłowo?
Wywaliło mi dziś uszczelkę z pod pokrywy zaworów i to chyba on jest winowajcą.
Czytaj więcej : Oddma/Zawór oddmy | Odsłony : 10549 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Dziwne dźwięki sc33

Siemka, w mojej sc33 od jakiegoś czasu występuje dziwne brzęczenie w okolicach silnika, tylko wtedy gdy jadę na 2 lub 3 i przy 2 tyś obrotach dam do końca gazu, co dziwne przy 3 tyś to ustępuje i w żadnym innym wypadku tego nie słychać. Biegi wchodzą elegancko, zdjąłem misę, brak opiłków miedzianych, więc to raczej nie panewki. Natomiast były jakieś opiłki aluminiowe, nie było tego dużo, ale jeden był taki jakby skręcony w sprężynkę, ...
Czytaj więcej : Dziwne dźwięki sc33 | Odsłony : 1420 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Skradziono motocykle

W nocy z 13 na 14 maja 2014 r. z serwisu motocyklowego w Lublińcu (woj. Śląskie) skradziono trzy motocykle.
Jednym z nich jest FZS 1000 z 2005 roku w kolorze grafitowym. Nr rej. SLU 5Y46 , VIN: JYARN141000003268. Fabryczne kierunkowskazy, crashpady YAMAHA MOTORSPORT, krótki przelotowy wydech DOMINATOR, opony MICHELIN PILOT ROAD 3.
Drugi motocykl to Yamaha Tenere 750 na austriackich blachach, nr vin: 3TD012331
Trzeci to Honda Vigor - nr vin i więcej opisu zaktualizuję ...
Czytaj więcej : Skradziono motocykle | Odsłony : 1315 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

wymiana łańcuszka rozrządu

moj motocykl na chwile obecna wskazuje 40tys przebiegu. na 100% nie jestem tego przebiegu pewny bo motocykl kupiony na rynku wtornym. mowimy o cbr 1000rr 04'. Byłem u mechanika bo najprawdopodobniej mam zawory do regulacji. Pojawia się pytanie czy przy tym przebiegu wymienia się łańcuch rozrządu? Nie chcę niepotrzebnie robić sobie kosztów.
Czytaj więcej : wymiana łańcuszka rozrządu | Odsłony : 3943 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114308 • Liczba tematów: 8524 • Liczba użytkowników: 4784