Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 00:23

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 00:23

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Tarcze i chłodnica sc57a vs sc57b

Czy tarcze przód i chłodnica są takie same w wersjach a i b ?
Czytaj więcej : Tarcze i chłodnica sc57a vs sc57b | Odsłony : 2020 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Prezentacja motoGP Repsol Honda 2020

https://youtu.be/id7VbvZuWvk wlasnie leci na żywo

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Prezentacja motoGP Repsol Honda 2020 | Odsłony : 4241 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Sport

Rozrusznik

Witam ma problem a min z sprzęgiełkiem rozrusznika.Podczas odpalenia silnika słychać delikatne stuki od strony rozrusznika . Miał ktoś podobny problem. Dodam że normalnie kręci.

Wysłane z mojego Lenovo TB3-850M przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Rozrusznik | Odsłony : 2342 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Repsol SC59

Cześć !
Pytanko czy miał ktoś okazję oglądać na żywo ten sprzęt ?

https://www.otomoto.pl/oferta/honda-cbr ... llery-open
Czytaj więcej : Repsol SC59 | Odsłony : 3931 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

Poszukuje warsztatu na terenie kraju

czesc
Z racji bolesnej straty forumowego pasjonaty Hond.
Poszukuje warsztatu/osoby kierującej się pasują która poparta jest rzetelna wiedza do przeserwisowania dwóch Hond 954 i 1000rr
Regulacja zaworów przy okazji wymiana świec i ogólnej weryfikacji stanu min sprzęgła itd itd

Jak ktoś jest wart uwagi i niech strach oddać oczka w głowie, kilometry nie grają roli .
Motocykle czekają wypady po Europie/kraju i zależy mi na fachowości .

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Poszukuje warsztatu na terenie kraju | Odsłony : 5470 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Warsztaty, salony

"Plus" w zadupku - SC57B

Cześć,
Szukałem, szukałem.. i nie znalazłem.

W mojej SC57B z akumulatora idzie przewód "plus" i jest przymocowany do śruby w zadupku (pod nakładką pasażera). Pooglądałem z każdej strony i ta śruba mimo, że dostaję ten plus to nie wygląda, żeby coś zasilała. Ktoś mi powie po co to? Pzdr.
Czytaj więcej : "Plus" w zadupku - SC57B | Odsłony : 1785 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Tarcze sprzęgła

Witam wszystkich. Zakupiłem zestaw sprzęgła LUCAS'a (MSK 100). W serisówce podane jest, że tarcza zaznaczona na zielono jest montowana jako ostatnia ząbkami w inne miejsce. W moim zestawie żadna tarcza nie jest zaznaczona na zielono. Wszystkie tarcze są takie same oprócz tej węższej, którą montujemy pierwszą na pierścienie centrujące. Czy teraz to obojętne, którą założę jako ostatnią? Jeszcze jedno pytanie odnośnie pierścieni centrujących. Pamięta ktoś może jak powinny być zamontowane w koszu ponieważ zapomniałem a ...
Czytaj więcej : Tarcze sprzęgła | Odsłony : 3465 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Skrzynia biegów

Siema. Ma może ktoś na zbyciu skrzynię do 929? Albo wiecie gdzie dostać? Regenerowanej raczej nie chce... Czy opłaci się ściągnąć części z USA?
Czytaj więcej : Skrzynia biegów | Odsłony : 3980 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Kierunkowskazy problem

[/imgWitam mam problem z kierunkami w w moim 954. Gdy włączę kierunek to się świeci a nie miga. Założyłem nowy przerywacz.zapomniałem dodać że są kierunki ledowe. Co może być?
Czytaj więcej : Kierunkowskazy problem | Odsłony : 4052 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Brak Iskry i Nie włącza się pompa paliwa

Witam, szukam pomocy dla mojej CBR 929. Podczas jazdy spalił się moduł, wymieniłem moduł z całym zestawem (2x), wiązkę i czujnik wału i wałka. Niestety pompa paliwa się nie włącza i nie ma iskry. Ktoś ma pomysł czego można się zaczepić ?
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Brak Iskry i Nie włącza się pompa paliwa | Odsłony : 4245 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780