Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 12:25

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 12:25

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Blokada z alarmem

Siema

Czy ktoś z was testował/użytkował taką blokadę?warte to czegoś?

http://www.4ride.pl/blokada-tarczy-hamu ... eamer.html
Czytaj więcej : Blokada z alarmem | Odsłony : 5328 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

!!!KUPIĘ!!! Uszkodzony silnik CBR 954 SC50

Jak w temacie. Kupię uszkodzony silnik do Hondy CBR 954 SC50 z lat 2002-2003. Może być obrócona panewka, padnięta skrzynia itp.
Oferty z cenami proszę w komentarzach :)
Czytaj więcej : !!!KUPIĘ!!! Uszkodzony silnik CBR 954 SC50 | Odsłony : 2974 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

PILNE!! KUPIĘ TARCZE HAMULCOWE PRZEDNIE DO SC57 2007

Witam. Poszukuje przednie tarcz hamulcowych do sc57B 2007 (nie mylić sc57 '04-'05 fi 310mm). Moja misja trwa juz 8miesicy, gdyz moje tarcze tzw jedna z moich tarcz zostala uszkodzona mechanicznie (nie wiem nawet kiedy) i strasznie bije. Kupilem juz 2komplety uzywanych tarcz (igły) a co do czego tez bily. Szukam uczciwego sprzedawcy, ktory ma na zbyciu tarcze przednie o sr 320mm najlepiej do 2007 (tarcze maja kolor czarny) bo do 2006 wychodzily zlote. Bo jak ...
Czytaj więcej : PILNE!! KUPIĘ TARCZE HAMULCOWE PRZEDNIE DO SC57 2007 | Odsłony : 4038 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Urwany uchwyt w czaszy

Witam, mam urwany uchwyt na śrubę w czaszy (górny, ten na cienkim plastiku) Czy komuś udało się to jakoś sensowanie pokleić/ pospawać? Miałem to już raz spawane, ale odpadło już przy dokręcaniu śruby. Czy ktoś może zamówił samą czache na alliexpress, bo tam wszystkie oferty są z kompletnymi owiewkami.
Czytaj więcej : Urwany uchwyt w czaszy | Odsłony : 2171 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Uszkodzone wskaźnik i czy aku 12ah można uszkodzić regulator

Siema chyba uszkodziłem zegary obroty i temperatury zmieniając tarcze bo miałem mile na włączonym zapłonie zegar od prędkości jak próbuję go ruszyć stoi w miejscu a zegary temp i obrotów jak ruszę swobodnie opada od punktu do którego przestawie dodam że wskazówka od temp wyszła mi wraz z tą "szpilka" na której jest zamocowana. Pytanie czy pasują zegary środki w sensie z płytka od sc28? :)
Jeszcze ...
Czytaj więcej : Uszkodzone wskaźnik i czy aku 12ah można uszkodzić regulator | Odsłony : 5334 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Wymiana przełącznika świateł na nowszy

Siema wszystkim czy ktoś wymieniał swój przełącznik świateł w sc33 96r na włącznik z innego modelu czy coś dużo z tym zabawy u mnie jest ulamany ten wichajster i mnie strasznie irytuje.
LWG pozdrawiam
Czytaj więcej : Wymiana przełącznika świateł na nowszy | Odsłony : 2305 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Blady SC28

Mój nowy nabytek :D
Czytaj więcej : Blady SC28 | Odsłony : 4122 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Odblokowanie flash ecu komputera

Siema może zna ktoś jakiegoś fachowca co z tym robi w normalnych pieniądzach, posiadam sc59 z 2013 roku z usa i z tego co wyczytałem i potwierdziło sie na hamowni motocykl jest zablokowany i przy 10tys obrotów osiaga maksymalną moc 171 km a potem wykres opada, a hondzina słabnie.
Czytaj więcej : Odblokowanie flash ecu komputera | Odsłony : 4187 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC59)

Akumulator Li-ion

Witam
Zimowa wymiana płynów, opon, napędu no i akumulatora.
Sprzedawca motoru bardzo namawiał mnie na kupienie nowego Litowo Jonowego akumulatora. Stary już słabiutki.
Podobno maja same zalety. Nie rozładowują się samoczynnie, maja x2 pojemności Ah mimo klasycznych wielkości, oraz około 2 kg lżejsze
od kwasowo-ołowiowych.
Cena tylko minimalnie droższa
https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Batterie+cbr+1000+sc+57&_sop=3

Czy ktoś już jezdzi na takim aku ?
Czytaj więcej : Akumulator Li-ion | Odsłony : 2855 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC57)

Kask Nishua NTX-2

Siema
Spodobał mi się takowy kask fajny aerodynamiczny no ale jak on się sprawdza 0 o tej marce w testach sharp i ogólnie opinii nie widzę
Czytaj więcej : Kask Nishua NTX-2 | Odsłony : 1660 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780