Cześć, przymierzam się do zamontowania seryjnie montowanej szyby bo w modelu jaki zakupiłem jest ciemna... za ciemna. Ma ktoś może ochotę się zamienić bądź sprzedać oryginalną ? Pozdro.
Od końca maja tego roku mam przyjemność użytkować tą oto Hondę :D Miałem już wcześniej doświadczenia z motocyklami Honda mianowicie mój brat posiadał najpierw CBR 600 F3 1998 r. ,później CBR 600 RR 2003 r. no i CBR 1000 RR 2005 r. Ja natomiast byłem właścicielem najpierw Suzuki GSX-R 600 2004 r. , a później Yamaha R1 2008 r. Szczerze mówiąc planowałem kupno Suzuki GSX-R 1000 K8 ...
Bladego zakupiłem w zimę za śmieszną kasę, był to egzemplarz po kilku przewrotkach ale nie wyglądał na motocykl po wypadku, sprzedający sprzedawał w zasadzie silnik a resztę dorzucił mi za free, była to dla mnie idealna baza do budowy Torówki.
motocykl został rozebrany do gołej ramy jedyne co pozostało to silnik w ramie. zaczęła się wczesną wiosną budowa, pierwsze co to został wyczyszczony bak i kranik potem silnik został ...
Witam, Mam problem po wymianie filtra na sportowy pipercross. Mianowicie motocykl nie ma mocy na wysokich obrotach. Ma dziurę okolo 2000-2500. Dysze byly zmieniane po zmianie tlumiku na przelot. Od 180 zbiera sie tak ze można minuty liczyć zanim osiagnie 250. Moj nadworny mechanik powiedzial iz nie spala benzyny bo na hamowni mu az w oczy szczypalo jak wlozyl analizator spalin. Jego werdykt "za duzo benzyny dostaje i ja z tym nic nie zrobie". Spalanie ...
Siemka pytanie szybkie jakie powinno być napięcie na obrotach w sc33 96r ja mam 15.1V nie zależnie czy niskie czy wysokie obroty. Dodam że mierzone było na zgłaszanych światłach. Mam aktualnie tylko założony licznik i tylna lampę jak włączyłem światło tylne i licznik podświetlanie było 14.9V
W lecie na zlocie w świdniku skorzystalem z darmowej hamowni. Wiadomo jak za darmo to nie musi być wiarygodna i nie dokladnie wykonane pomiary. Ale cos prawdy musi w tym byc. Co sądzicie o tym wykresie? Co można stwierdzic po krzywej? Nie jest lagodna tylko wygląda jak Zakopane. Rzućcie swoje wykresy dla porownania. https://zapodaj.net/d9b1611503555.jpg.html
Witam. W mojej cbr sc50 nie pokazuje predkosci i nie nabija km. Ostatnio dziala dopiero po przejechaniu kilku km i jest ok. Latalem 200km w wekend i bylo ok a na drugi dzien to samo. Kupilem drugi czujnik uzywany i nadal to samo. Przewody do licznika maja przejscie. Co to moze byc, licznik padl czy moze drugi czujnik.jest zrąbany. Mial ktos taki przypadek?
Witam koledzy chcę odświeżyć Bladego znalazłem zadupek/lewa owiewka mojego szkoda lepić poprzedni właściciel zrobił to nieudolnie mój jest w nieco innym oklejaniu niż seria mam naklejkę tylko cbr a ta druga mi jest zbędna idzie to jakoś usunąć bez uszkodzenia lakieru i czy ktoś to robił ciekawi mnie czy nie będzie się różnił kolor lakieru pod naklejka od reszty. Pytanie nr. 2 ma ktoś namiar na kogoś kto mi dorobi naklejki bo jak już pisałem ...