Dzisiaj jest 31 lipca 2025, 18:42

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 31 lipca 2025, 18:42

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Pytanie o kranik

Witam.
Wczoraj miałem w końcu chwilę, żeby przyjrzeć się Blademu trochę bliżej. Zajrzałem pod zbiornik, okazało się też, że mam filtr K&N :) Ale do końca nie wiem, czy to dobrze czy etam ;)
No i właśnie przy zdejmowaniu wężyka z kranika poleciało trochę paliwa (normalne) ale dopiero po chwili zauważyłem, że powinno lecieć cały czas, bo kranik pozostał ...
Czytaj więcej : Pytanie o kranik | Odsłony : 12627 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

predkosciomierz awaria sc57a

czy mial ktos problem z predkosciomierzem
mianowicie w czasie jazdy predkosciomierz sie wylancza i pokazuje 0 km/h po jakim czasie sie wlaczy i znów pokazuje dobrze i tan non stop jak by cos gdzies nie stykalo
dodam ze reszta ,obroty ,podswietlenie ,kontrolki, dzialaja poprawnie niewiem od czego zaczac szukac gdzie znajduje sie slimak itp
Czytaj więcej : predkosciomierz awaria sc57a | Odsłony : 2640 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

CBR 954 vs KTM RC8

Witam chciałem się zwami podzielić pewnym doświadzczeniem jakie mi się przytrafiło w niedziele na lotnisku w modlinie:).Pare miesięcy temu z moją dziewczyną i koleżanką i kolegą (wszyscy jeżdżą na motorach) piliśmy sobie w pewnej knajpie i spotkaliśmy pewnych znajomych i rozmowa zeszła na temat motocykli. I okazało się że jeden z owych znajomych też jeździ i ściga się Kawasaki Z1000 na 1/4 mili. I oczywiście jak to człowiek po alkoholu zaczeły się dziwne teorie o ...
Czytaj więcej : CBR 954 vs KTM RC8 | Odsłony : 4559 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Gdzie w Wawie crush pady do 1000rr sc57b

Wie ktoś może gdzie w Warszawie dostanę w rozsądnych pieniądzach dobre crush pady do sc57b bez wiercenia w owiewkach? Są na allegro ale koszt to grubo ponad 200zł ;(
Czytaj więcej : Gdzie w Wawie crush pady do 1000rr sc57b | Odsłony : 8559 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC57)

Zdradziłem

Witam,
po krótce to http://www.lonewolf.boo.pl/b12.jpg

Tak, to mój nowy nabytek po SC33. Nie bijcie ;]
Na cebrze się fajnie jeździło, ale B12 jest jednak wygodniejsze hehe

Miłego latania wam życzę ;->
Czytaj więcej : Zdradziłem | Odsłony : 3574 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

[motoGP] GP USA Indianapolis

Dosc ciekawy wyscig , Rossi nie dojechal , prowadzacy Pedrosa rozwali sie, po czym wsiadl i dojechal z ostatniego miejsca na 10! De Angelis pierwsze podium w motoGP , Hayden pierwsze podium na Ducati :o Wygral Lorenzo "mr. ameryka" :) i ma tylko 25pkt straty do Doktora wiec walka znowu sie zaczela od poczatku ...
Czytaj więcej : [motoGP] GP USA Indianapolis | Odsłony : 2166 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Sport

Przednie koło .

Witam . Jestem posiadaczem "BLADEGO SC33 " od marca tego roku. Maszyna świetnie się spisuje. Nadszedł czas wymienić przednia oponę - i tutaj jest moje pytanie- JAK ŚCIĄGNĄĆ PRZEDNIE KOŁO? Widziałem że jest tutaj wszystko pięknie opisane a tego nie mogłem znaleźć. Stojaki na motocykl mam - więc jak miałbym wskazówki od Was na pewno bym sobie poradził! Pozdrawiam A&A !
Czytaj więcej : Przednie koło . | Odsłony : 2737 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne Dyskusje

JAKI WYMIAR MA TULEJA Z KOLNIEZEM PRZEDNIEGO KOLA W 929 ?

Witam wszystkich ,moze ktos wie jaki wymiar ma tuleja dystansowa z kolniezem przedniego kola, ktora znajduje sie po prawej stronie (siedzac na motocyklu) i odziela lozysko od widelca moja ma 13 mm szerokosci ,pytam bo kolo patrzac na zaciski jest przesuniete dzieki i pozdro
Czytaj więcej : JAKI WYMIAR MA TULEJA Z KOLNIEZEM PRZEDNIEGO KOLA W 929 ? | Odsłony : 2494 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

czy to jest oryginalne malowanie 99r

Witam wszystkich.
To jest moj pierwszy post wiec na poczatek chce sie przywitac.

Jestem(mieszkam) w Belgii i chcialbym tu kupic CBR 900RR SC33 interesuje mnie model 98-99r.
Sezon powoli zmierza ku koncowi wiec moze na jesien uda sie cos w dobrej cenie znalezc.

Znalazlem pewne ogloszenie link nizej w innym malowaniu niz wykaz malowan sc33 na tej stronie i mam pytanie czy ktos widzial takie malowanie wczesiej i czy to jest ORYGINALNE malowanie (moze przeznzczone ...
Czytaj więcej : czy to jest oryginalne malowanie 99r | Odsłony : 7404 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Blokada autostrady

Witam słyszałem ze jutro to jest 29.08.2009 mają byc blokowane autostrady przez motocyklistów tak jak miało to miejsce na A4. Orientuje sie ktos mniej wiecej o której godzinie i na której bramce zjadą sie motocyklisci na A2??
Czytaj więcej : Blokada autostrady | Odsłony : 2920 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114308 • Liczba tematów: 8524 • Liczba użytkowników: 4784