Dzisiaj jest 30 lipca 2025, 05:06

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 30 lipca 2025, 05:06

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

KASK HJC CL-ST

Witam ;) Przymierzam się do zmiany kasku. Aktualnie jeżdżę w AGV K-series. Przeszukałem różne fora, przeczytałem tyle artykułów o przeróżnych kaskach, że dostałem mętliku, jednak ostatecznie gdy pozbierałem trochę myśli, dokonałem wstępnego wyboru, który padł na HJC CL-ST. :D I teraz mam pytanie, a raczej prośbę do osób które miały z nim do czynienia i mogłyby coś powiedzieć o ...
Czytaj więcej : KASK HJC CL-ST | Odsłony : 8301 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

GP Czech - Brno

Tkos z forumowiczow wybiera sie w ten weekend na motoGP do Brna? Ja z ekipa jak co roku bedziemy od piatku... :)

Kto nie byl jeszcze ani razu zapraszam - nie pozalujecie :)
Czytaj więcej : GP Czech - Brno | Odsłony : 9276 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Proszę o pomoc

Moje powody wizyty na tym forum są 2, bardzo podobają mi się fireblade oraz dostałem cynk od ziomka że jego kolega chce sprzedać właśnie taką 900 z roku 1995, czy to dobry rocznik? jakie ma plusy i minusy? a kolejna sprawa macie największe obeznanie z tymi maszynami, moja przeszłość motocyklowa to skończony kurs na moto oraz parę przejażdżek na F3 właśnie, przed usłyszeniem tej propozycji chciałem sobie kupić Honde F3, teraz mam wybór f3 czy ...
Czytaj więcej : Proszę o pomoc | Odsłony : 6286 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Ogólne Dyskusje

Grzesiek z 2oo [*]

Panowie, smutna wiadomość. Nie żyje założyciel i właściciel warszawskiego, motocyklowego pubu 2oo. Kto tam bywał - wie o kim mowa.... Zginął tragicznie w sobotę wieczorem.
Czytaj więcej : Grzesiek z 2oo [*] | Odsłony : 3348 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ku przestrodze, wypadki, oszuści

prrrrrrrrrrr

witam ponownie panowie przeszukalem cale forum na temat tego nieszczesnego ppprrrrrrrrrrrrrrrr (prykania) miedzy 5 a 6 tysiecy obrotow umnie a u niekturych 4a5 ,6a7 itd. napewno chodzi o to samo i nikt nieudzielil konkretnej odpowiedzi tylko takie a moze to a moze to a ztego co widze to kilku z nas ma tenproblem w 929 a takze w 954 czyli jest to jakas przypadlosc tych motocykli wiec moze jest ktos co to rozgryzl (wymienil cos ...
Czytaj więcej : prrrrrrrrrrr | Odsłony : 16238 | Odpowiedzi : 34 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Rolki pod stojak - czy można kupić?

Mam takie pytanko. Czy te rolki, które się wkręca w tylny wahacz pod stojak są na wyposażeniu w nowych sprzętach, czy trzeba sobie dokupić? Jeśli tak to gdzie?

Przy okazji jak już o stojakach mowa to jak podeprzeć widły przednie. Na tył stojak zrobiłem sobie sam, jest super, jednak nie wiem jak zrobić na przód. Czy ma ktoś może jakieś fotki z bliska w którym miejscu podeprzeć przednie widełki, tak żeby móc później odkręcić koło? ...
Czytaj więcej : Rolki pod stojak - czy można kupić? | Odsłony : 4832 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

kolektory

Witam! Chce w swojej 954 założyc sportowy układ wydechowy. Mam do wziecia cos takiego jak ten kolektor http://www.allegro.pl/item707725594_pel ... 9_954.html
i teraz pytanie co sie robi z EXUP w tym przypadku? Wymontowuje się czy co? A w razie wymontowania niebedzie żadnych problemów z moto??
Czytaj więcej : kolektory | Odsłony : 6277 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Gdzie dostane Lampe LED Cbr 900rr 98r TYŁ

siemanko
mam pytanie gdzie mogę dostać tylną lampę Led do cbr 900 98rok ??
prosił bym o jakieś stronki internetowe sklepu czy coś w tym stylu z góry dzięki

ps do 600 i nowszego modelu można kupić na allegro ale do 98 nie widzę, a ta seryjna raczej jest średnia ..
Czytaj więcej : Gdzie dostane Lampe LED Cbr 900rr 98r TYŁ | Odsłony : 8712 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

wydech do 954-jaki-pomocy :)

cze!!!
potrzebuje wydech do 954 tyle, ze glosny :diabel2: i carbonowy :P moze macie jakis pomysl albo jakis namiar?
pozdro4all!!!
Czytaj więcej : wydech do 954-jaki-pomocy :) | Odsłony : 5741 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

MOD Team, do boju

Czy nasz szanowny team moderatorski ma tak pelne rece roboty, ze tylko gestym sitem dysponuja?

Jaka wartosc merytoryczna ma przykladowy temat o kaskach lub motocyklach jesli jest kompletnie i totalnie oaprty na linkach, ktore po 1-2tygodniach daja klasyczne i jakze niemile dla oka 404?

Zaczyna sie niewinie -> tytul tematu "Kask ktory??" No i co biedny user ma myslec, jesli nie ma ani opisu tematu ani podanych ...
Czytaj więcej : MOD Team, do boju | Odsłony : 11362 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Informacje, pytania, błędy i sugestie

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114307 • Liczba tematów: 8523 • Liczba użytkowników: 4783