Dzisiaj jest 29 lipca 2025, 17:34

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 29 lipca 2025, 17:34

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

XV Moto-Piknik Olsztyn Dajtki 9 Sierpnia 2009

Cennik na Moto-Piknik 2009

Start w wyścigach - 45zł/klasa

Bilet wstępu - 15zł

Dzieci do lat 12 - wstęp darmowy
Wszystkim widzom zapewniamy darmowy parking.

XV Moto-Piknik Olsztyn Dajtki 2009

PROGRAM

Wyścigi ¼ Mili Motocykle i Samochody

Partner WST www.wst.org.pl

07:30 - 10:00 - badania kontrolne pojazdów na 1/4 mili (jazdy próbne)
10:00 - 15:00 - eliminacje wszystkich klas motocyklowych i samochodowych

15:00 - 18:00 - finały wszystkich klas ...
Czytaj więcej : XV Moto-Piknik Olsztyn Dajtki 9 Sierpnia 2009 | Odsłony : 4591 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Koszt indywidualnej tablicy??

Koledzy wiecie może jaki jest koszt indywidualnej tablicy do motocykla?
Czytaj więcej : Koszt indywidualnej tablicy?? | Odsłony : 6832 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Dziwna sprawa....

Witam. Jak mogło do tego dojść? Dzis po skonczonej jezdzie SC33 patrze na przedni błotnik,a tam wystaje na czubku blotnika spalony plastik z wewnętrznej strony błotnika. Podczas jazdy musiala opona przytrzec błotnik, tylko dlaczego do tego doszło? Nigdy wczesniej tego nie zauważyłem. Dodam, ze dzis troche ostro jezdziłem , miejscami mialem przedkosc 250-260 km/h, czyzby wiatr mial taka sile ,ze dopchnął czubek błotnika i dotknęło opony? Moze tez mial wpływ to ,ze musialem ostro hamowac ...
Czytaj więcej : Dziwna sprawa.... | Odsłony : 2694 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

prośa o opinie i ...

Witam szukam moto dla siebie, jestem zainteresowany nast moto: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1426233 mhhh podobno igła nie ma wad, lecz przy zmianie km na mile nie zminia sie przebieg więć ma ok 20tyś km. http://moto.allegro.pl/item702960438_ho ... 3_rok.html twierdzi że ta mam malowany zbiornik i czaszę http://moto.allegro.pl/item699231388_ho ... _auto.html w tej ostatniej gość mówił że ma wymienione 2 plastiki przednie boczne, ...
Czytaj więcej : prośa o opinie i ... | Odsłony : 8806 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Ogólne Dyskusje

Dookola granic UE

Planowalem na ten sezon, ze wzgledow rodzinno-finansowych, nie wyszlo. Sprawa przerzucona na sezon przyszly, logistyka caly czas w toku.

Zalozenia glowne:
1.Trasa: Polska>Litwa>Lotwa>Estonia>prom>Finlandia>Szwecja>Norwegia>prom>Szkocja>Anglia>Walia>prom>Isle of Man>prom>Irlandia>prom>Francja>Hiszpania>Portugalia>Hiszpania>Gibraltar>Francja>Wlochy>troche gorskich winkli w Alpach i Dolomitach>powrot generalnie (kilka opcji do wyboru) przez Balkany i Czechy/Slowancje do Polski>dwa tygodnie leczenia tylka ;)

Lacznie ok 18tys km. 300km w siodle dziennie trzeba liczyc.

Szacowane koszty - na czerwiec - z uwzglednieniem spraw serwisowych "po ...
Czytaj więcej : Dookola granic UE | Odsłony : 6025 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

TEXACO

wiem ze temat oleju byl wiele razy poruszany ale malo kto o tym olejku wspomina. mam sc28 z 93r przebieg nieznany ale pewnie spory. zalalem texaco valvoline 10w40 pelen syntetyk latam spokojnie w miare moze ciut go wzielo z 100g albo i mniej na 1,5tys co myslicie o tym oleju??
Czytaj więcej : TEXACO | Odsłony : 2182 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne Dyskusje

zegary od kawasaki z750 w sc33

Witam!
założyłem zagar od kawy z750 do swojej sc33 z 98r. obroty pokazuje normalnie tylko prędkość mam o wiele za duża, dla przykładu na jedynce 1 tyś obr mam około 70. czy ktoś wie czy kalibrator predkości Tu pomoże?
Czytaj więcej : zegary od kawasaki z750 w sc33 | Odsłony : 2742 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Prosba o porade prawno-rozsadkowa..

Pozwole sobie na czesciowy autocytat z innego subforum.

Niestety, moje poczatki forumowe zbiegly sie w czasie z przykrym incydentem... Wczoraj wieczorem jakis %^##@$^@%^ cofajac samochod na parkingu pod marketem... nie zauwazyl maszyny, przewrocil, jakis metr popchal jeszcze przed soba...
Grunt, ze nikt nie ucierpial, uszkodzen mechanicznych per se takze nie bylo, ale kosmetyka... omfg... czacha do wymiany, boczek prawy przod - wymiana, prawy zadupek - wymiana, nozka prawa do wymiany, zwierciadelka + kierunkowskazy do wymiany, ...
Czytaj więcej : Prosba o porade prawno-rozsadkowa.. | Odsłony : 3162 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne Dyskusje

STRACH

witam chodzi o strach z podniesieniem na kolo. przyznam sie szczeze mam bladego sc28 i sie boje nigdy tego nie robilem .znam zasady proboje podrywam na ok 40-50cm na 1ce z gazu i tyle. chodzi o to jakie sa wasze patenty na to by strach przelamac bo napewno kazdy z was zaczynal i sie bal i kazdy mial swoj patent bo mi sie wydaje ze juz moto w kosmos w gorze a ono 40cm nad ...
Czytaj więcej : STRACH | Odsłony : 4948 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Szkoła jazdy, stunt, tricki

Ciekawe co wymyślą jeszcze anty-motocyklowego

http://moto.onet.pl/1568482,1,koniec-ni ... tml?node=2
jeden z głupszych pomyslów o jakim słuszałem
Zamiast wydawac na burzenie wzieli by sie za tworzenie jakiegos toru
Czytaj więcej : Ciekawe co wymyślą jeszcze anty-motocyklowego | Odsłony : 2662 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114307 • Liczba tematów: 8523 • Liczba użytkowników: 4783