Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 13:45

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 13:45

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Potrzebna Czacha i szyba

Witam. Potrzebowalbym to co w temacie... dla modelu z 96 roku. Taka jak ta:
http://www.allegro.pl/item668612560_honda_cbr_900_rr_cbr900rr_czacha_owiewka.html

Jesli ktos ma takowe częsci prosilbym o podpisanie sie w Tym temacie i w razie czego dogadamy sie co i jak...

P.S zalezy mi na czasie...

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Potrzebna Czacha i szyba | Odsłony : 2640 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

zlocik blisko Olkusza

http://www.jurajski-zlot.pl/info.html

ktoś z forum się pokaże?
Czytaj więcej : zlocik blisko Olkusza | Odsłony : 2719 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Ustawianie tylnego koła

Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy tylne kolo ustawiacie tak żeby naciągacze były równo, pytam się ponieważ kiedy ustawiam wg naciągaczy to nie jest równo po środku wahacza a wydaje mi się ze powinno być. Sam już nie wiem pozdro.
Czytaj więcej : Ustawianie tylnego koła | Odsłony : 7429 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Szukam ludzi do wspolnych jazd [;[;[; GDAŃSK;];];]

Witam
Posiadam honde cbr 900rr i szukam osob na wspolne wypady.
Czytaj więcej : Szukam ludzi do wspolnych jazd [;[;[; GDAŃSK;];];] | Odsłony : 11379 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

POTRZEBUJE FACHOWEJ PORADY

Witam
Jak w temacie potrzebuje fachowej porady.Mianowicie posiadam pieknego TYGRYSA HONDE CBR 900 RR z 94 roku sc28 chcial bym podniesc u niej troche mocy ,moment etc.I moje pytanie to czy to cos da i ile jesli bym zamontowal dynojety przepustnice i dysze jak i swiece sportowe sportowy filterek i tlumik bo wszystko w nim jest standardowe. Prosze o fachowa rade i podpowiedzi moze cos innego ktos poradzi.Z gory dzieki wielkie i pozdrawiam
Czytaj więcej : POTRZEBUJE FACHOWEJ PORADY | Odsłony : 10829 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC28)

Dynojety i sportowy filtr czy warto?

Mój fajer ma przeletowy tłumik carbon, miał filtr k&n, gdy byłem na regulacji i synchro gaźników wywalili ten filtr bo moto miał mniej koni i dzióry w przyspieszeni na hamowni. Mam pytanie czy jak założył bym dynojety i sportowy filtr doda mu to troche mocy i momentu? Mechanicy na kamiennej powiedzili że doda jedynie w wysokoch partiach obrotów od 7000rpm ale znacznie pogorszy dół. Czy to prawda? Ma ktoś z was taki zestaw? Ewentualnie jaki ...
Czytaj więcej : Dynojety i sportowy filtr czy warto? | Odsłony : 4467 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Idiotyczny czy jednak dobry pomysł?? Co myślicie

http://wiadomosci.onet.pl/5267659,1,1,1,relacjetv.html
co myślicie na ten temat??
Ja jako że mieszkam w miejscu takim że mi to nie przeszkadza twierdze że to dość idiotyczne.
a co wy na to
Czytaj więcej : Idiotyczny czy jednak dobry pomysł?? Co myślicie | Odsłony : 5243 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zakup 954

Witam panowie, może jeszcze za wcześnie ale warto zbierać informacje,

Mam zamiar upolować 954, w dobrym stanie nie bita itd. :-) mówione grubym głosem !

Na poważnie, ma działać jak należy i będzie super.

Aktualnie śmigam na cbr 600 f4, na drugi sezon zamierzam spokojnie ja sprzedać dołożyć kasę i właśnie padło na 954, była jeszcze opcja na 600rr lub 1000rr, ale jakoś 954 lepiej mi przypadła ...
Czytaj więcej : Zakup 954 | Odsłony : 10081 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

sciaga na boki

Witam, mam malutki problem i nie wiem czy to normalne, mianowicie jadac moim fajerem (amor zamatowany) przy delikatnych lukach kierownica leci do samego konca, czy to w prawo czy w lewo. Troche drazniace jest to ze w lukach zamiast sie klasc sila musze kierownice wypychac zeby nie poleciala do konca. Niestety w okolicy nie ma drugiej takiej sztuki aby sprawdzic jak sie zachowuje. Jezeli to nie jest normalne( a nie powinno byc) czego to moze ...
Czytaj więcej : sciaga na boki | Odsłony : 4608 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Cieknace lagi po wymianie uszczelniaczy

Witam. Kolega ma spory problem, poniewaz wymienil uszczelniacze w lagach na oryginalne hondy i po dwoch jazdach znowu ciekna. Podejrzewa,ze porysowane ma lagi. Co z tym fantem moze zrobic...Chyba ze problem tkwi gdzies indziej niz porysowane lagi... Prosze o pomoc
Czytaj więcej : Cieknace lagi po wymianie uszczelniaczy | Odsłony : 9081 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782