Siema! Moto chyba nie trzeba przedstawiać - większość wie co to potrafi :diabel2: Co tu pisać? - stara (żona) jak zobaczyła to wygoniła z domu... miał być Bandit 1250 na wycieczki a wyszło jak zawsze :) Felgi i sety przemalował poprzedni właściciel. W majówkę moto przygotowane do jazdy: Chciałbym aby to moto służyło tak dobrze jak 929 przez te ...
Witam, w moim rumaku nie działa prędkościomierz. Obroty i cała reszta jest normalnie, natomiast nie pokazuje predkości. Jak go kupowałem gościu mówił, że jeśli przestanie wskazywać prędkość to mam naciśnąć przycisk od klaksonu.....i rzeczywiście jak nie pokazywało to naciskałem i prękosciomierz się załączał. od pewnego czasu już wogóle nie reaguje Jaka może być przyczyna??? Czy walniety jest czujnik prędkości, czy problem może leżeć gdzie indziej??
Witam Stałem się szczęśliwym posiadaczem Hondy CBR RR Fireblade (929) z 2000 roku.
To pierwsza moja Honda na dwóch kołach i na pewno zostanie zemną na długo. W związku z powyższym pomimo jej naprawdę dobrego stanu chciałbym ją bardziej spersonalizować.
Proszę o wskazówki dotyczące moich pytań ...
Przeglądałem już forum ale jeśli przeoczyłem już poruszany wątek to sorki i proszę o odnośnik do źródła. . 1. Gdzie można dostać oraz w jakiej cenie podobną lampę ...
Witam , mam problem w swojej 954 z rezerwa i obrotomierzem , mianowicie kontrolka zapala sie kiedy chce a przewaznie jak jest duzo paliwa , gdy jest go mniej nie zapala sie juz prawie wcale . . . (zdazylo mi sie juz 2 razy ze mi braklo paliwa na trasie bo wcale sie nie swiecila) . Obrotomierz pokazuje mniejsze obroty niz te na ktorych pracuje silnik , mozna to nawet na sluch wylapac , 1 ...
Witam, jeśli się ktoś orientuje jakie ustawienia producenta odbicia i dobicia przedniego i tylnego zawieszenia posiada honda sc59 2008r. Moja waga to 75kg jak prawidłowo ustawić zawieszenie, poprzedni właściciel miał ustawione na bardzo twarde, czy jest jakaś regulacja sprężyny tylnej. Pozdrawiam i proszę o pomoc.
Witam, dzisiaj po gwałtowniejszym przyspieszeniu do około 130 km/h zapaliła mi się informacja FI oraz informacja o oleju wraz z czerwoną lampką. Po zjechaniu na postój sprawdzeniu stanu oleju i wyłączeniu silnika sprawa wygląda następująco: Kiedy odpalam silnik nie są widoczne żadne błędy ani kontrolka oleju się nie pali, natomiast kiedy zgaszę silnik w motocyklu zapalają się dwie informację : FI oraz Olej, po czym FI gaśnie i w jej miejsce zapala się na stałe ...
Niestety panewka mi się skończyła i trzeba piec wymianic. Znalazłem z 929, czy i ewentualnie jakie przeróbki trzeba zrobić żeby silnik zamontować? Do 929 łatwiej silnik znaleźć i chyba są mniej awaryjne.
witam moj akumulator zaczyna powoli nie domagac i nie trzyma mocy rozruchowej. obecnie mam JMTTZ7S-BS był kupiony w pazdzierniku 2015 i powoi musze sie przygotowac na jego wymiane co polecicie ?
Na początek przepraszam, jeśli nie ten dział - temat dotyczy cb1000r 2012r. Do rzeczy: co to może być? Dźwięk pochodzi z okolicy silnika, w której napęd wchodzi na koło zębate. Będę wdzięczny za sugestie.