Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 09:01

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 09:01

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

kombiak, buty... ktore wybrac?

siemano :D ... czy ktos smiga w kombiaku firmy tschul? a jesli tak to konkretnie w jakim modelu i swoje spostrzezenia... lepiej jedno- czy dwuczesciowy kombi? jesli nie polecacie tej firmy to jaka inna w podobnych cenach... a odnosnie butow to prosze o opinie na temat SIDI VERTIGO, GAERNE GRS lub GRW oraz XPD XP5 z gory dzieki pozdrawiam

[ Dodano: Wto Cze 30, 2009 2:06 pm ...
Czytaj więcej : kombiak, buty... ktore wybrac? | Odsłony : 7036 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Paliwo tańsze o 2,5% (zwrot $$$ za paliwo dla motocyklistów)

:)

Witajcie,
sorki ze tak dziwnie to zabrzmi,ale pracuje w Doradztwie finansowym i mam ciekawą oferte i pomyslalem ze wrzuce tu info:)
Juz nie chodiz o kredyty na korzystnych warunkach, ale mam taka ciekawą oferte "Auto karty".

Karta na oświadczenie limit 1000-10000 na paliwo:)
Obejmuje wszystkie transakcje rozliczane za pomocą terminala na stacjach paliw,..Wszystkich stacjach paliw(łącznie z TESCO,AUCHAN,itp..) ...
Czytaj więcej : Paliwo tańsze o 2,5% (zwrot $$$ za paliwo dla motocyklistów) | Odsłony : 2613 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

tarcze sprzęgła

Panowie kazdy mówi co innego,macie jakies doswiadczenia w tym pemacie?jaką firme polecacie,chodzi o tarcze,spręzyny i przekładki,Może ktoś wie jaka cena oryginału?
Czytaj więcej : tarcze sprzęgła | Odsłony : 2965 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Chciałem fajera a wyjdzie chyba jajo ;-(

Jako, że brakuje mi kasy na nawet poczciwego SC28 to jestem zmuszony (abo w ogóle polatać w tym sezonie) kupić GSX600F z 92roku czyli popularne jajko...

Generalnie moo biore od braciaka za 2000tysia, po kosztach bo wyrwaliśmy je za 1250zeta do tego młody zmienił cały dół bo była zatarta na panewach i ponosił koszty przywiezienia z Katowic do centrum w sumie ok 2000tysi wyszło... Moto jest całkiem spoko tylko na jednym garku któryś zawór jeszcze ...
Czytaj więcej : Chciałem fajera a wyjdzie chyba jajo ;-( | Odsłony : 4398 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

Plastikowa lampa w CBR1000RR-04???

Siema!

Kurde dzis bylem na torze polatac swoja niunia CBR1000RR-04 i przepisy na torze okreslaja ze lampy i kierunki musza byc obklejone tasma w razie kraksy zeby nic na torze nie zostalo. Mialem tylko szeroka izlacyjna wiec za jednym machem szlo obkleic cala lampe.

Po powrocie z toru odklejam tasme a tam co ??!! Spalona i stopiona szybka lampy... fak sie wkurzylem bo myslalem ze szybka jest szklana i nigdy nie pomyslalem ze cos takiego ...
Czytaj więcej : Plastikowa lampa w CBR1000RR-04??? | Odsłony : 3619 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

serwisówka do SC59

o super szukalem w nacie jej dlugo ale wszystkie serwery byly na haslo :/ a tu masz babo placek ;)

Wlasnie zapuscilem za 8 min bedzie , skompresuje i wrzuce zaraz na serek ;)
Czytaj więcej : serwisówka do SC59 | Odsłony : 32725 | Odpowiedzi : 22 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

Skrzywione tarcze hamulcowe

Ostatnio wymieniałem opony w mojej cbr 1000rr i na wyważarce wyszło że mam krzywe obie tarcze hamulcowe (w przeciwieństwie do felgi która jest w bardzo dobrym stanie- doklejone tylko 5g). Tarcze podlegają wymianie i nie mam co do tego wątpliwości tylko jedno mnie zastanawia. Jak one się mogły skrzywić bez felgi? Śruby mocujące tarcze do felgi wyglądają na nigdy nie ruszane a na tarczach nie ma najmniejszych uszkodzeń mechanicznych.
Kiedy ja pierwszy raz demontowałem koło, ...
Czytaj więcej : Skrzywione tarcze hamulcowe | Odsłony : 6399 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

kurtka na lato

Witam!
Szukam jakiejść kurtki na lato, najlepiej takiej na siatce (mesh, czy jakoś tak). Czy ktoś z was używa takiej?? Możecie coś polecić?? Co myślicie o firmie BUSE?? Dobre to?? np. http://www.allegro.pl/item672226372.html
Ostatnio pojawily się na allegro kurtki METRO na siatce. Używa ktoś tego albo widział/przymierzał??
http://moto.allegro.pl/item665900593_nowosc_przewiewna_kurtka_z_siatki_letnia_rozm_s.html

Teraz jeżdżę w PADANIE ale przy temp powyżej 20 stopni jest już za gorąco.... :/
Czytaj więcej : kurtka na lato | Odsłony : 4485 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Problem

Witam!
Mam taki problem, że przy ostrym chamowaniu trzęsię mi się kierownica. Myślałem że tarcze krzywe ale raczej nie bo nie zawsze mi się to zdarza, a jakby były krzywe to chyba przy każdym chamowaniu bym tak miał. Kilka razy mocno z gumy opadłem i zaczął mi cieknąc olej z lagi. Tak się zastanawiam czy mi czasem spręzyna w ladze nie pękła. To mi pierwsze na myśl przyszło. Czy może łożysko w główce ramy nie ...
Czytaj więcej : Problem | Odsłony : 2510 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

HJC CS R1 Samuraj Sprzedam

Jak w temacie sprzedam nowy nie uzywany kask HJC rozmiar S cena 450 zl
http://moto.allegro.pl/item673825225_no ... 450zl.html
Czytaj więcej : HJC CS R1 Samuraj Sprzedam | Odsłony : 3148 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782