Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 00:42

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 27 lipca 2025, 00:42

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

co to za przekaznik i jak go ominac

bladziak mnie zawiódł po raz pierwszy. dojechalem na cpn i basta dodam ze 2 dni wczesniej lecialem 220km w deszczu non stop moze wtedy jakies zwarcie powstalo. ale mniejsze z tym CENZURA sie i tyle. objawy sa takie ze niema nic prady swiatla nie swica nic a bezpieczniki cale. na wlaczonej stacyjce a wylaczonym pstryczku elektryczku bezpieczenstwa bzeczy jak glupi przekaznik o symbolu RC-2208 i jak mam to obejsc??
Czytaj więcej : co to za przekaznik i jak go ominac | Odsłony : 5810 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Chowana tablica rejestracyjna

Kombinował ktoś już w domu?

http://www.youtube.com/watch?v=OP33MxfWOdo&NR=1

Dobry pomysł na fotoradary robiące zdjęcia od tyłu i jak komuś przyje*biesz chlapacza w lusterko, gdy ci zajedzie drogę :mrgreen:
Czytaj więcej : Chowana tablica rejestracyjna | Odsłony : 53368 | Odpowiedzi : 83 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Moja honda nie ładuje!!!

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mam FIREBLADE Z 1992r. i w tamtym roku zakatowałem silnik, kupiłem nowy i odstawiłem motocykl do garażu na jesień. W tym roku chce już zacząć jeździć, ale powrócił temat nieładowania akumulatora, kupiony silnik na 100% ładował w poprzedniej hondzie (po dodaniu gazu były jaśniejsze światła), a w mojej, ani stry, ani owy nie ładuje akumulatora, efektem dodania gazu jest nawet przygaśnięcie świateł. Na pewno grzeje się taki dodatkowy moduł z ...
Czytaj więcej : Moja honda nie ładuje!!! | Odsłony : 3347 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC28)

Ducati 999 S Monoposto

witam,,troszkę odskoczę od bladych ale mam pytanie i proszę o sugestie,,,
mam do kupienia w Niemczech Ducati 999 S Monoposto 2006roczek około 5 000km,,,brat oglądał to moto bezpośrednio u właściciela(dobry koleszka) u którego zawijamy auta,, wiec wskoczyłem na allegro w celu sprawdzenia po ile to chodzi i znalazłem ten sam egzemplarz,, Polaczek wystawia " nie swoje motocykle" gdyż ostatnio kupiliśmy Forestera to gość jeszcze go wystawiał przez 3 tygodnie a autko było już u Nas ...
Czytaj więcej : Ducati 999 S Monoposto | Odsłony : 4030 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne Dyskusje

hiss a jeden kluczyk

witam jak w temacie mam tylko jeden kluczyk z imob. chcialem gdzies ten imobilajzer zamontowac w stacyjce w razie utraty lub zagubienia klucza i dorobic 2 zwykle tylko jak sie okazuje ta mala kosteczka musi byc na wierzchu stacyjki a nie gdziestam pod bo nie daje sygnalu czy ktos z was przerabial juz cos takiego
Czytaj więcej : hiss a jeden kluczyk | Odsłony : 10845 | Odpowiedzi : 18 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

wypadek z winy pieszego / odszkodowanie?!

w niedzielę miałem razem z przyjaciółmi historię rodem z najgorszego koszmaru:

lecieliśmy w 3 maszyny na mazury, 40 kaemów za Wawą, kolega jadący pierwszy w szyku rozpoczął wyprzedzanie. W tej samej chwili na szosę wtargnęła stara baba (biegiem!!!), samochód przed którego wskoczyła wyheblował, a ona - biegnąc dalej wypadła na drugi pas jezdni ...prosto przed Horneta naszego kolegi.
Ten próbował się wyratować i ją ominąć, jednak doszło do potrącenia.
Motocykl - bez klamki hamulca, z ...
Czytaj więcej : wypadek z winy pieszego / odszkodowanie?! | Odsłony : 6314 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne Dyskusje

Czujnik biegów.

Hej

Wie ktoś czy w 954 jest czujnik biegów, żeby można było pod niego podłączyć wskaźnik biegów zamiast pod zegary?
Czytaj więcej : Czujnik biegów. | Odsłony : 3217 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

nakładki na dekiel altka do 929 ?

Witam, czy ktoś słyszał o jakiś nakładkach na dekiel altka do 929? Chetnie bym czymś przykrył mojego bo nie wygląda najlepiej...

cos jak np. to tylko wiadomo nie w tej cenie, bo za tyle to można mieć nowy dekiel:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Carbon-H ... 240%3A1318
Czytaj więcej : nakładki na dekiel altka do 929 ? | Odsłony : 3023 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Proszę o pomoc

Witam drodzy koledzy mam do was ogromną prośbę wiem,że to forum nie jest bezpośrednio poświęcone 125cm3,ale od czegoś trzeba zacząć:) . Otóż zdecydowałem z tatom, że robię prawko na 125 i myślimy nad jakimś motorkiem moje oczywiście ma być to nasza ukochana
ukochana marka czyli HONDA. Moje pytanie jest takie na co szczególnie zwracać uwagę
przy zakupie takiego motorka? Słyszałem też ,że NSR-ka jest bardziej porywcza od Cbr-ki
więc co lepsze starsza ostra Nsr czy ...
Czytaj więcej : Proszę o pomoc | Odsłony : 5424 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne Dyskusje

rozrzad

witam mam pytanie czy w 929 rozrzad naciaga sie sam czy czeba tam cos krecic i gdzie jest ten napinacz?
Czytaj więcej : rozrzad | Odsłony : 3803 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782