Dzisiaj jest 26 lipca 2025, 14:59

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 26 lipca 2025, 14:59

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Nie rozwija maksymalnej prędkości w 2 osoby z bagażem

Temat smutny - moja honda na A1 w 2 osoby i 2 plecaki doszła do 220km/h i to był dla niej maks.
Koledzy, zrobiłem przecież w niej cały serwis.
W czwartek ruszyliśmy z Bydgoszczy do Jastrzębiej Góry nad morze. Wpadliśmy na A1 no i lecimy 160, 180. Kumpel GSXR1100 poleciał za BMką to ja za nimi. Laska jedzie ze mną, leżymy na moto na 2 plecakach i co?
Moto idzie tylko do 220km/h, manetką mogę ...
Czytaj więcej : Nie rozwija maksymalnej prędkości w 2 osoby z bagażem | Odsłony : 21731 | Odpowiedzi : 41 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Crash Pady '08

Witam,

Poszukuję Crash Padów do SC59, najlepsze by były bez wiercenia.

Jeśli ktoś posiada jakieś dobre dojścia za rozsądną cenę do różnych akcesorii(mocowanie tablic, wydech...) byłbym wdzięczny za info.

Z góry dzięki.
Czytaj więcej : Crash Pady '08 | Odsłony : 28894 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC59)

gdzie ta rurka ma isc

witam .mam pytanie oddałem motorek do magika który zsynchronizował mi gaźniki .teoretycznie są zrobione tylko owy magik nie podłączył mi
jednej z dwóch rurek znajdujących się przy gaźniku a dokładnie tej węższej . moje pytanie gdzie ona ma być podłączona .bo ja nie mogę się doszukać tamtego miejsca w które ma ona wchodzić . podłączona jest przy kraniku a nie wiem gdzie ma iść jej drugi koniec.dzieki
Czytaj więcej : gdzie ta rurka ma isc | Odsłony : 5938 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

prośba o pomoc

witam w najbliższym czasie chciałbym zostać posiadaczem cbr 900rr 954 ale wiem że trzeba uwazac na stan techniczny. Moje pytanie, na co w szczególności mam zwrócić uwage przy zakupie? serdeczne dzięki za pomoc
Czytaj więcej : prośba o pomoc | Odsłony : 4963 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Tragiczny wypadek :-( .. koło Kalet

Witam!!
http://www.slaska.policja.gov.pl/wiadom ... w-908.html
Fajer z 2006 ... wie ktoś może coś bliżej rej od ST... więc Śląsk :-(((
Do tego już dwa w 1 dniu śmiertelne wypadki w Częstochowie/Blachowni .. oba z WINY je..... puszkarzy !!! W drugim jakiś *** zjechał tirem na przeciwny pas i zabił motonitę z Żywca na Intruderze ... pewnie pijacka śmierdząca szczynami franca z tira ...
Czytaj więcej : Tragiczny wypadek :-( .. koło Kalet | Odsłony : 13805 | Odpowiedzi : 28 | Forum : Ku przestrodze, wypadki, oszuści

czujnik w stopce

Witam od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem Hondy CBR 900 fireblade i mam taki problem od niedawna zaczoł mi szfankować czujnik przy stopce tzn. jak ją złożyłem i wrzuciłem bieg i próbowałem ruszyć to mi zgas więc musiałem ją rozłożyć i spowrotem złożyć natomiast wczoraj już nic nie pomogło bo zakażdym razem mi gas i pytanie do was drodzy koledzy czy ten czujnik można wraz ze stopką rozebrać i go przeczyścić bo może on jest ...
Czytaj więcej : czujnik w stopce | Odsłony : 4434 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Może ktoś oglądał to moto???

http://moto.allegro.pl/item650345598_ho ... ideal.html

Może ktoś zna, oglądał??? Pytam bo być może pojadę obejrzeć, a nie chciałbym zrobić 670km na darmo...
Czytaj więcej : Może ktoś oglądał to moto??? | Odsłony : 6486 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Ogólne Dyskusje

Chciałbym pokazac Ciekawe Lusterka w CBR

Chce pokazac ciekawe lusterka w Hondzie ktora spotkałem na ulicy .(moze komus sie spodoba)Pozdrawiam wszystkich. :piwo:
Czytaj więcej : Chciałbym pokazac Ciekawe Lusterka w CBR | Odsłony : 3316 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne Dyskusje

Tankbag SC33

Szukam takngbaga do fajera, niech się pochwalą użytkownicy, torba:
- nie może ograniczać ruchów kierownicą,
- musi umożliwiać pochylenie się i fajnie by było, gdyby nie zasłaniała zegarów
no i w miarę rozsądna pojemność, mocowanie na magnesy + sznurki.
Jakich używacie, jesteście z nich zadowoleni?
Czytaj więcej : Tankbag SC33 | Odsłony : 2934 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

automatyczne smarowanie

hejka, mam zamontowane automatyczne smarowanie, niestety ndziała, widzę na rurce ze są pęcherze powietrza, zastanawiam mnie czy ktoś z was już uzupełniał to urządzonko, bo nwiem czy to jest pod jakimś ciśnieniem? czy smarowanie działa za pomocą grawitacji?(co było by dziwne przy postojach, powinno cieknąć) czym to uzupełniać(czy to ta sama lepkość) ewentualnie czy można pod ciśnieniem przepchać i nuszkodzę nic?
Czytaj więcej : automatyczne smarowanie | Odsłony : 4666 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782