Dzisiaj jest 26 lipca 2025, 03:15

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 26 lipca 2025, 03:15

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Mycie łańcucha...

Witam Was. Panowie mam zamiar umyć łancuch i pytanie do Was czy moge to zrobic benzyną extracyjną? ....Co 300 km smaruje tym srodkiem do łancuchów Motul, ale mam wrazenie, że ten łancuch zrobił sie taki jakis klejący od tego środka.
Czytaj więcej : Mycie łańcucha... | Odsłony : 7629 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Jakie klocki??

Witam chciałbym się dowiedzieć jakie były fabrycznie montowane klocki w fajerze sc 33, zwykle czy sintermetalowe? Czy jest duża różnica między tymi klockami chodzi mi o skuteczność hamowania przy normalniej jezdzie na codzien
Czytaj więcej : Jakie klocki?? | Odsłony : 3178 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

nieudana proba backflipa :(

Jak w temacie. przy ok 100km/h podczas jazdy na kole z noga w stelażu podbiło mnie na dziurze i noga spadła z hamulca. Nim chwyciłem hand-brake to juz było za późno.... stelażem o ziemie a później salto.....
Skutki:
Wygiety tylny stelaż, połamane zegary, lampa, wgięty zbiornik, urwanych pare pierdół no i półki i lagi pogięte

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : nieudana proba backflipa :( | Odsłony : 7406 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Szkoła jazdy, stunt, tricki

Amorek tył

Witam,
mam walnięty amorek z tyłu mojej SC33 i muszę go szybko wymienić. Czy podejdzie amor od 929?? bo mam problem żeby znaleźć od SC33. Z góry dzięki za info.
Czytaj więcej : Amorek tył | Odsłony : 6333 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

shark RSR 2 vs HJC HQ1

witam chcialbym aby ktos znajacy te kaski wypowiedzial sie na ich temat.... wady zalety itd... zamierzam kupic kask na lata wiec wazna jest tez trwalosc... moze macie inne propozycje??? cena okolo 1000-1300pln... zalezy mi na dobrej aerodynamice a tazke dobrej wentylacji... z gory dzieki za odp pozdrawiam

prosze jeszcze o wypowiedzi na temat suomy etreme lub spec1R oraz arai viper GT oraz RX7 corsair pozdr
Czytaj więcej : shark RSR 2 vs HJC HQ1 | Odsłony : 6392 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

przewody hamulcowe

Witam,chcę kupić przewody w oplocie stalowym do sc57 czy powinienem wybrać jakiejś konkretnej firmy czy nie ma to znaczenia -nie znam się na tym

i drugie pytanko jakie oryginalnie świece powinny być w tym moto?
Czytaj więcej : przewody hamulcowe | Odsłony : 8509 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC57)

HJC FG 15

Witam czy moze sie ktos wypowiedziec na temat tego kasku,poniewaz zastanawiem sie nad jego kupnem.pozdrawiam
Czytaj więcej : HJC FG 15 | Odsłony : 10750 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Ogólne Dyskusje

ZBIORNICZEK PŁYNU SPRZĘGŁA

Witam potrzebuję zbiorniczek płynu sprzęgła do 1000rr SC57 2005r może ma ktoś na zbyciu cena tego kawałka plastiku w serwisie jest powalająca a dostać to bez pompy sprzęgła też graniczy z cudem,z góry dziękuję
Czytaj więcej : ZBIORNICZEK PŁYNU SPRZĘGŁA | Odsłony : 14265 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

dziwny dzwiek w prawym deklu.

koledzy od jakiegos czasu w prawym boczku dekla slysze jakies dziwne dzwieki typu tak jak by cos sie obcieralo(moze lancuszek) dzwiek dzieje sie tylko gdy jest zimny silnik. slychac to przez jakies 10 sekund i pozniej to ginie,. co jest grane koledzy. czy to norma czy mam powody do niepokoju???
Czytaj więcej : dziwny dzwiek w prawym deklu. | Odsłony : 2863 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

czujnik poziomu paliwa lub uszkodzona pompa paliwa

Witam. Kupie czujnik poziomu paliwa lub uszkodzona pompe paliwa do 954; ale zeby czujnik byl sprawny. Chodzi o czujnik od rezerwy, poniewaz nie swieci sie i czesto moto dopycham do stacji;( gg: 606923. Czekam na dobre info :)
Czytaj więcej : czujnik poziomu paliwa lub uszkodzona pompa paliwa | Odsłony : 11915 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114282 • Liczba tematów: 8499 • Liczba użytkowników: 4782