Zapowiada się fajna impreza. Myślę, że można by zawitać jakąś delegacją z Fajera :) Z Wawy też jest dobry dojazd, szybka fajna droga z nowym asfaltem (miejscami z uszczerbkami bo jak wiadomo w Polsce nie ma idealnych dróg:P). Co do samego Augustowa, kto był to nie muszę go reklamować, ale dla tych co nie byli :) sami przyjaźnie nastawieni ...
ostatnio 'dochodziłem' do 39980 km i na drugi dzień patrzę i jest już 40120, a zrobiłem tego dnia tylko 20km. Dzisiaj znowu to samo było w czasie jazdy 40900 i za chwilę 41100...
czy ktoś wie jak można usunąć ten błąd.....
Hej ludziska mam problem z moim moto 1000RR 2004r
Na jalowym biegu czyli ( luz ) moje moto ma odciecie zaplonu przy okolo 6-7 tys ;/
jak wrzuce bieg ten problem sie traci moge krecic do czerwonego pola i jak spowrotem na luz wrzuce tez juz problemu nie ma ;/
ale jak odpale moto i chce pokrecic to odcina zaplon ;/
no i jeszcze kontrolka od luzu przygasa a z tego co mi wiadomo nie ...
Dosc ciekawe byly wyscigi w ten weekend , widac ze honda na swiom franku juz calkiem calkiem jedzie w porownaniu do ostatnio bezkonkurecyjnego dukata i nowej r1
W pierwszym wyscigu w top5 byly az 3 1000RR :) W drugim troche gorzej poszlo bo checa jadac na 2 pozycji wyglebil sie :/ a haslam walczac o 3 miejsce na ostatnim ...
witam cos mi zaczelo piszczec glosno :< jak przyspieszam na kazdym biegu to takjagby lozysko jakies sie zacieralo na postoju jest cisza z wcisnietym i puszczonym sprzeglem jak sie rozpedze i puszcze na luz to tez cisza tylko slychac przy obciazeniu gdzies do 6000 obrotow chalas pochodzi gdzies z okolic skrzyni co otym myslicie moze lozysko na walku zdawczym ?
problem rozwiazany metalowa przekladka miedzy silnikiem ...
Witajcie! W związku z tym, iż mam pełen pomysłów ŁEB chcę pokazać, jak również zaproponować zestaw do tylnego zawieszenia, który wg Waszych potrzeb obniży bądź podwyższy o pożądane kilka cm motocykl.
Kwestię zmiany geometrii motocykla poprzez jego uniesienie lub obniżenie uznaję za wyjaśnioną na forum, więc do rzeczy:
Zestaw składa się z dwóch blach tego samego gatunku co montuje producent z wyciętym logo RR.
Blachy mocują ze sobą tylny wahacz, sprężynę i ogniwo ramy (3 ...
Wczoraj jechałem sobie na zlocik i padało jak cholera. W pewnym momencie fajer zaczął się dławić tak jakby paliwa nie dostawał. Kilka razy dałem więcej gazu i czasami szedł do przodu, czasami znowu się zdławiał, aż w końcu silnik kompletnie umarł ;D Kręciłem kilka razy rozrusznikiem i jak już straciłem nadzieję, kumpel akurat podjechał, strzelił jeszcze raz z rozrusznika i moto nagle zagadało i jechalo bez problemów. Jechalismy dalej w tym cholernym rzęsistym deszczu bo ...
Wczoraj jechałem sobie na zlocik i padało jak cholera. W pewnym momencie fajer zaczął się dławić tak jakby paliwa nie dostawał. Kilka razy dałem więcej gazu i czasami szedł do przodu, czasami znowu się zdławiał, aż w końcu silnik kompletnie umarł ;D Kręciłem kilka razy rozrusznikiem i jak już straciłem nadzieję, kumpel akurat podjechał, strzelił jeszcze raz z rozrusznika i moto nagle zagadało i jechalo bez problemów. Jechalismy dalej w tym cholernym rzęsistym deszczu bo ...
To mój pierwszy Blady. SC28 1994 r. kilka czesci z SC 33 i nowe malowanie i tak to wygląda zdjecia moto robiłem sam oprocz 2 ostatnich. :D
Czuje, ze niedlugo bede musial schowac owiewki do kartonu hihi: