Dzisiaj jest 23 lipca 2025, 18:50

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 23 lipca 2025, 18:50

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

DB Killer - jak, gdzie, za ile?

hey, wczoraj paly zabraly mi dowod za zbyt glosny wydech :D (Leo SBK)... gosc zawezwal ekipe z miernikiem glosnosci ktora to oznajmila ze znacznie przekracam.. taaa... :D no i pytanie, czy nie wiecie gdzie dostac db killera do tego tlumika? podejrzewam, ze jeszcze nie raz mi schaltuja papiery zato wiec zakladalbym na czas przegladu. do mojego fajera niestety poprzedni ...
Czytaj więcej : DB Killer - jak, gdzie, za ile? | Odsłony : 9597 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne Dyskusje

NIE CHCE ODPALIC NA CIEPŁYM SILNIKU?

PO ZMIANIE OLEJU MOTUL 5100. ZROBILEM 100KM I ZACZOLO COS SIE DZIAC...
NA POCZOTKU CIEZKO BYLA JA ODPALIC NA CIEPŁYM SILNIKU. TERAZ WG NIE ODPALI

JEZELI POSTOJI DLUGO TO ODPALI GDY JEST ZIMY.

PODEJRZEWAM ZE TA MOGA BYC ZAWORY BO NIE BYLY REGULOWANE .
PRZEBIEG CBR 29TYS.
Czytaj więcej : NIE CHCE ODPALIC NA CIEPŁYM SILNIKU? | Odsłony : 4964 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Drgania setów

Witam forumowiczów mam pewien problem który mi sie pojawił od niedawna i nie mam pojecia co to moze byc.W zakresie 7-8 tysiecy wpadaja mi w wibracje podnuzki tak ze nie idzie nogi utrzymac a po wyzej 8000 jest juz spokój i wszystko zanika nie wiecie co to moze byc,prosze o pomoc :okulary2:
Czytaj więcej : Drgania setów | Odsłony : 2940 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

naprawa karbonowego wydechu

mam w swoim moto paskudne pękniecie po obwodzie tłumika. orientuje się ktoś może w jaki sposób to profesjonalnie naprawić??
Czytaj więcej : naprawa karbonowego wydechu | Odsłony : 5785 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne Dyskusje

Głosne stuki w silniku

Witam serdecznie jestem nowym uzytkownikem forum . Kupiłem swojego pierwszego Bladego (sc 28 1994r )miesiac temu motocykl sprowadzony przebieg około 60 tys. Silnik chodził czysto, równo miał normalna moc. Nie brał oleju.Rozrządu nie sprawdzałem bo mechanik nie mial czasu zrobiłem maxymalnie 1000km. Wczoraj pojezdzilem sobie dosc ostro kilka razy na gumie (1 bieg z gazu) wszystko ok. Dzisiaj chcialem sie porzejechac odpaliłem motocykl rozgrzał sie trwało to okoló 3 min ....i nagle głosne stuki metaliczny ...
Czytaj więcej : Głosne stuki w silniku | Odsłony : 6370 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC28)

Głosne stuki w silniku

Witam serdecznie jestem nowym uzytkownikem forum . Kupiłem swojego pierwszego Bladego (sc 28 1994r )miesiac temu motocykl sprowadzony przebieg około 60 tys. Silnik chodził czysto, równo miał normalna moc. Nie brał oleju.Rozrządu nie sprawdzałem bo mechanik nie mial czasu zrobiłem maxymalnie 1000km. Wczoraj pojezdzilem sobie dosc ostro kilka razy na gumie (1 bieg z gazu) wszystko ok. Dzisiaj chcialem sie porzejechac odpaliłem motocykl rozgrzał sie trwało to okoló 3 min ....i nagle głosne stuki metaliczny ...
Czytaj więcej : Głosne stuki w silniku | Odsłony : 12585 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC28)

Potrzebny klucz gdzie kupic??

Panowie gdzie mozna kupic klucz do wachacza do sruby po prawej stronie.Dziekuje za wszelakie info
Czytaj więcej : Potrzebny klucz gdzie kupic?? | Odsłony : 2691 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

sety

ludziska ma ktos moze set prawy kierowca kompletny na sell??
Czytaj więcej : sety | Odsłony : 2192 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

Uchwyt pasażera sc57

Może ktoś ma do opchnięcia taki uchwyt, albo wie gdzie go kupić? Będę wdzięczny za podpowiedź.
Czytaj więcej : Uchwyt pasażera sc57 | Odsłony : 10634 | Odpowiedzi : 16 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Przebieg !!!

Witam,, nawalił mi licznik w 954, z elektronikiem kolega siedzieliśmy przy tym i nie było wyjścia jak tylko "nowy" licznik zdobyć , Więc zdobyłem wszystko cacy gra i buczy lecz przebieg jest dużo większy niż "oryginalny" niż ten co był na oryginalnym liczniku i nie zgadza się z książką,,,mój by wskazywał około 18500 km na tym teraz założonym mam 26400km,,, co chłopaki i dziewczynki robić z tym fantem???:)
Czytaj więcej : Przebieg !!! | Odsłony : 6795 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114281 • Liczba tematów: 8498 • Liczba użytkowników: 4782