Dzisiaj jest 23 lipca 2025, 06:30

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 23 lipca 2025, 06:30

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Luz na tylnym kole.

Witam,
od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem bladego ;) i chyba dopadła mnie pierwsza usterka :< Smarowałem dziś łańcuch i uniosłem do tego tylne koło, okazało sie,że jest lekki luz. Jeżeli obejmę dłonią oponę i poruszam nią na boki to jest wyczuwalny lekki luz i stuknięcia jakby metal o metal. Jeżeli pchne koło od strony tarczy hamulcowej w stronę zębatki to luz jest i pukanie, a jeżeli ...
Czytaj więcej : Luz na tylnym kole. | Odsłony : 8199 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Małe spotaknie na ŚLĄSKU ???

Witam!!
Jak tak patrze po podpisach to MASA fajerów śmiga na śląsku z resztą to widać też na drogach ..
DLATEGO PROPONUJE MAŁE SPOTKANIE w KALETACH ( większość powinna wiedzieć co się tam odbywa i kiedy :-) ) ....
I teraz ... jak wolicie i czy w ogóle ma ktoś chęć ??
1. SOBOTA KOŁO 14.00 ?? - spotkamy się we własnym gronie ??
2. Czy Niedziela ...
Czytaj więcej : Małe spotaknie na ŚLĄSKU ??? | Odsłony : 10088 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Szukam kogoś kto ma XENON HID w SC57A

Poszukuje kogoś kto ma założony HID w SC57A, chodzi mi o to gdzie ma wpakowane przetwornice, bo TYTUS zrobił opis dokładny na stronie ale w SC57B i nie wiem czy ma więcej miejsca troche pod owiewkami bo u mnie nie chcą tam się zmieścic za nic w świecie. Z góry dzięki za kontakt i pomoc ;-)
Czytaj więcej : Szukam kogoś kto ma XENON HID w SC57A | Odsłony : 14466 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Szukam kogoś kto ma XENON HID w SC57A

Poszukuje kogoś kto ma założony HID w SC57A, chodzi mi o to gdzie ma wpakowane przetwornice, bo TYTUS zrobił opis dokładny na stronie ale w SC57B i nie wiem czy ma więcej miejsca troche pod owiewkami bo u mnie nie chcą tam się zmieścic za nic w świecie. Z góry dzięki za kontakt i pomoc ;-)
Czytaj więcej : Szukam kogoś kto ma XENON HID w SC57A | Odsłony : 2190 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

sklep kombinezon.pl

witam Wszystkich
30 kwietnia zamówilem w sklepie internetowym kombinezon.pl ochraniacz , dzisij jest juz 13 maj i zero odzewu pomimo ze wyslalem do nich 2 meile z zapytaniem czy cos dzialaja.
znacie ten sklep, kupowaliscie w nim cos ?? bo niewiem czy mam czekac albo ich olac
pozdro
Czytaj więcej : sklep kombinezon.pl | Odsłony : 5877 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Filtr powietrza HIFLO

czesc

spotkaliscie się z tym filtrem w 954? chcialem taki zamontowac u siebie ale nie pasuje idealnie - jest za wąski (za krótki) - nie pasuje idealnie pod uszczeleczkę, przy docisnieciu go do jednego z bokow pojawia sie szczelina szeroskosci ok. 0,5 cm, przez ktorą pewnie bedzie lapac brudne powietrze.
filtr ten niby jest dedykowany do 954 jako zamiennik .....
Czytaj więcej : Filtr powietrza HIFLO | Odsłony : 7246 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

tylna lampa z kierunkami

wlasnie kupilem tylna lampe z kierunkami led . problem mam taki: jest jedna kostka ktora pasuje do oryginalnego podpiecia i dwa kable na dwa kierunki. moze ktos wie o co w tym chodzi i jak to podlaczyc? -mick998-
Czytaj więcej : tylna lampa z kierunkami | Odsłony : 11256 | Odpowiedzi : 26 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

dotyczy alternatotora sc 33

Witam, trapił mnie ostatnio taki problem, dotyczący wymiany alternatora w moim fajerze, a raczej NIE wymiany bo nie mogłem nigdzie znaleźć części a dokładnie mówiąc dekla alternatora , stojana - (najtrudniej) i koła magnesowego do SC 33. Otóż okazuje sie ze wszystkie te trzy częsci pasują od poczciwej F2! tyle ze trzeba wymienic komplet. Mama nadzieje ze komus to sie przyda, jezeli znajdzie sie w podobnej do mojej sytuacji. I po miesiącu szukania częsci dzisiaj ...
Czytaj więcej : dotyczy alternatotora sc 33 | Odsłony : 2509 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

gdzie kupić materiał na crashpady???

tak jak w temacie potrzebuje materiał na crashpady niewiem gdzie to kupić,poprostu chce sobie je sam stworzyć:)
jeżeli ktoś sobie sam zrobił to prosze o pomoc:)
Czytaj więcej : gdzie kupić materiał na crashpady??? | Odsłony : 6046 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC57)

Przednia opona do 954RR

Witam!!!
Co sądzicie o oponie Michelin Pilot Road??? Mam okazje kupić taką za dobrą kase w dobrym stanie do mojej Fajerki :) Ma ktoś taką w swojej??? Jak trzyma sie drogi i jak zachowuje się w czasie deszczu???
Czytaj więcej : Przednia opona do 954RR | Odsłony : 3848 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114281 • Liczba tematów: 8498 • Liczba użytkowników: 4782