Dzisiaj jest 22 lipca 2025, 08:30

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 22 lipca 2025, 08:30

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Korek chłodnicy

Witam czy korek chłodnicy w sc50 działa podobnie jak termostat tzn. w odpowiedniej temperaturze "kurczy sie" na sprężynie i umożliwia przepływ płynu z chłodnicy do zbiorniczka? I przy okazji ile wchodzi płynu w tym układzie? Z góry dzieki.
Czytaj więcej : Korek chłodnicy | Odsłony : 4327 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Podziwiajcie 954:]

Witam. Kupiłem Panowie kochane 954 już jakiś czas temu ale dopiero mój kolega( fotograch z zamiłowania) miał czas mi zrobić foteczki więc podziwiajcie.
PS. Kto by miał chęć na taką sesje myśle, że można by było coś takiego zorganizować za symboliczną opłatą bo chłopak się tym pasjonuje.czekam na komenty.pzdr
a tu jest link do mojej hondy a drugi do jego wszystkich fot

http://www.automotive.unl.pl/projects/kostek/index.html

http://www.automotive.unl.pl/ ...
Czytaj więcej : Podziwiajcie 954:] | Odsłony : 8367 | Odpowiedzi : 16 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Regulator napięcia z allegro, ktoś coś słyszał, może używa??

Witam, chcę kupić regulator napięcia do swojej cbrki no i mam 2 opcje. Niedawno kupiłem regulator z tej strony: http://www.reg_mot.republika.pl/ no i po 2 miesiącach się spalił... Teraz mam opcje, że wezmę taki sam i będę liczył na to że tym razem się nie spali ( oczywiście wymiana w ramach gwarancji ) albo kupie taki z allegro: http://www.allegro.pl/item615848593_reg ... o_cbr.html . Aha, jeszcze ...
Czytaj więcej : Regulator napięcia z allegro, ktoś coś słyszał, może używa?? | Odsłony : 3640 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne Dyskusje

Kupię dekiel alternatora!!!! CBR900RR SC44

Tak jak w temacie potzrebuję dekiel alternatora do Honda CBR 900RR SC44. Najlepiej Nowy bądź używany bez śladów użytkowania. Mój e-mail doktor-m@tele2.pl
Pozdrawiam

Śmierć zbiera wiosenne żniwo!!![*]

Wczoraj w Krośnie wydarzył się tragiczny wypadek w którym zginął motocyklista i zmarł świadek wypadku. Niech to da do myślenia nie tylko kierowcą motocykli a szczególnie nieuważnym kierowcą samochodów przez których giną motocykliści

http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=3245
Czytaj więcej : Śmierć zbiera wiosenne żniwo!!![*] | Odsłony : 6055 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ku przestrodze, wypadki, oszuści

Problem ze stacyjką .... :/

Witam

Wczoraj zaskoczył mnie pewien problem ze stacyjką. Zszedłem z moto, wyłączyłem silnik, przekręciłem kluczyk, wyciągam go, patrze, a zegary nadal się świecą, kontrolki to samo .... Co mogło się stać ? Moto bez kluczyka nie odpali, nawet jak wszystko się świeci. W Czym może być problem ?

Prosił bym o pomoc, bo nie chce mi się co chwile akumulatora odłączać.

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.
Czytaj więcej : Problem ze stacyjką .... :/ | Odsłony : 3000 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Pekniete mocowanie silnika

Obrazek

Obrazek

W miejscu mocowania silnika z rama (tam gdzie wkreca sie crashpad z prawej strony) znalazlem pekniecie w dwoch miejscach, od strony akumulatora i z gory. Spotkal sie ktos z czyms takim?? Jak sie za to zabrac??
Czytaj więcej : Pekniete mocowanie silnika | Odsłony : 11298 | Odpowiedzi : 18 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Problem przy 6 ty

Jaka to bedzie przyczyna ze po 6 ty obr pali nie pali na wszystkie gary , przerywa caly czas raz pali na wszystkie a raz na 3 gary , swiece wymienilem i nic sie nie zmienilo
Czytaj więcej : Problem przy 6 ty | Odsłony : 4815 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

olej do lag

witam jaki mam wlac olej do lag pol syntetyk czy pelen syntetyk lubie pojezdzic na jednym jaki jest odpowiedni

to jest sc 28
Czytaj więcej : olej do lag | Odsłony : 2909 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

II Ogólny Zlot Motocyklowy w Lewinie Brzeskim - Koncerty !!

Serdecznie zapraszamy na drugi Zlot organizowany przez Klub Motocyklowy Keleris Riders. Impreza odbędzie się w ciepły i słoneczny weekend majowy 16-17 V 2009r na plaży w Lewinie Brzeskim. W tym roku zaplanowanych jest wiele atrakcji. Prestiżowe zespoły Country, Reage, Rock, Thrash Metal, pokaz stunterów, fireshow, sporo spalonej gumy, liczne konkursy z cennymi nagrodami, dobre, tanie jedzenie i browary.

Wśród nagród między innymi kurs na prawo jazdy kat. A,
bony towarowe o wartości kilkuset złotych, wiele ...
Czytaj więcej : II Ogólny Zlot Motocyklowy w Lewinie Brzeskim - Koncerty !! | Odsłony : 3862 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114280 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4782