Dzisiaj jest 22 lipca 2025, 03:59

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 22 lipca 2025, 03:59

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

ODSZEDŁ OD NAS CIAŁEM ALE NIE DUSZĄ... ;-(

Z ogromnym bólem, żalem i z łzami w oczach zawiadamiam Was drodzy koledzy i koleżanki, że w dniu dzisiejszym, odszedł od nas motocyklista, wspaniały człowiek, kochany mąż i super tata a nasz kochany przyjaciel Tomek vel. Tomogt. Był aktywnym forumowiczem, zapalonym motocyklistą, zginął w wypadku na motocyklu.

Tomi byłeś, jesteś i będziesz wspaniałym człowiekiem, nigdy nie zapomnimy o Tobie, ale powiedz dlaczego odszedłeś?? :( ...
Czytaj więcej : ODSZEDŁ OD NAS CIAŁEM ALE NIE DUSZĄ... ;-( | Odsłony : 43683 | Odpowiedzi : 88 | Forum : Ku przestrodze, wypadki, oszuści

KŁOPOTY ZE SPRZĘGŁEM

Witam,mam problem ze sprzęgłem,kiedy motor jest rozgzany ciągnie sprzęgło i nie mozna wyrzucic na luz.Najdziwniejsze jest to,ze nie zawsze sie tak dzieje..Co to moze oznaczać?
Czytaj więcej : KŁOPOTY ZE SPRZĘGŁEM | Odsłony : 4206 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

ANGEL EYES - Rozbiorka przedniej lampy

Jak w temacie. Czy ktos z nas rozkrecał juz lampe od Cebry? i jesli tak czy duzo z tym zachodu i co zrobic by uniknać ...CENZURA całkowicie lampy:D Jesli mozecie podajcie jakies wskazowki...
PS. Powod rozkrecania lampy - chce zamontowac czerwone ringi :D Co wy na to?
Czytaj więcej : ANGEL EYES - Rozbiorka przedniej lampy | Odsłony : 16720 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

Warszawa- CARGO 3 trupy 17.04!!!!! [*]

Dzwonili do mnei znajomi z TVN 24... dzis ok 22.00 mial miejsce wypadek;]

- jechal gosc na Gumie, wpadł w inny motocykl ktoory mial p-ierszestwo i te szroty w gapiow.. byla policja i 3 ciała przykryte Workami :(

Kurcze, ktos cos wie...kto sie wysypal itd?

aaha teraz od goscia kotry tam bgyl slyszalem wersje:

Ze jechal motocykl i ...
Czytaj więcej : Warszawa- CARGO 3 trupy 17.04!!!!! [*] | Odsłony : 19836 | Odpowiedzi : 27 | Forum : Ku przestrodze, wypadki, oszuści

Honda cbr 1000 rr repsol 2005 rok

Witam zakupiłem nie dawno repsolka mam tam założony wydech tak jakimi jeżdzają na torach czy to ma coś wspólnego tym że mi gaśnie jak odkręcam manetke na maksa nie wiem co robić
Czytaj więcej : Honda cbr 1000 rr repsol 2005 rok | Odsłony : 4124 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

gaśnie na wysokich obrotach

Witam zakupiłem nie dawno repsolka mam tam założony wydech tak jakimi jeżdzają na torach czy to ma coś wspólnego tym że mi gaśnie jak odkręcam manetke na maksa nie wiem co robić
Czytaj więcej : gaśnie na wysokich obrotach | Odsłony : 4773 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

spalanie

Witam Panowie. mam takie pytanko szczere jak Wam Pala maszynki?? Moja potrafi podczas jazdy po wwa 8-9 litrów. wiem, że na to sie nie patrzy poprostu interesuje mnie czy mam dobrze ustawioną dawke w 954 bo czuć paliwkiem z komina
Czytaj więcej : spalanie | Odsłony : 5185 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

czujnik predkości

witam
posiadam motocykl z 98 roku nowy licznik ten płaski natomiast dokupiłem do niego silnik z 97 roku. Od 98 czujnik prędkości jest w karterze na górze skrzyni biegów, jeśli podłącze silnik z 97 tam jest czujnik przy zębatce łańcucha w obudowie osłony zębatki, stąd pytanie czy prędkościomierz będzie poprawnie pokazywał, czy impulsy z zębatki są takie same jak ze skrzyni, może ktoś ma fire-a z lat 98-99 a silnik z lat 96-97 z czujnikiem ...
Czytaj więcej : czujnik predkości | Odsłony : 4721 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Kupiłem CBR 900RR :] ohhh ahh ;]

A więc o to moje nowe cacko ;] dotrze do mnie dopiero w poniedziałek :(
a to fotki jeszcze z komisu ;]

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Czytaj więcej : Kupiłem CBR 900RR :] ohhh ahh ;] | Odsłony : 9775 | Odpowiedzi : 20 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Przełącznik świateł

a więc kupiłem bladego :jupi: ale mam problem z przełącznikiem świateł tzn. długie-krótkie wciska się ale światła się nie zmieniają. tzn cały czas mam włączone długie. ma ktoś pomysł jak to naprawić ? może ktoś miał coś podobnego?
Czytaj więcej : Przełącznik świateł | Odsłony : 3615 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114280 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4782