Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 23:52

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 23:52

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

954 zmiejszenie mocy

witam jak bylo juz takie pytanie to przepraszam
mam pytanko chce kupic 954 i zmiejszyc moc do 100 km jak to mam zrobic i jakie koszta ??
Czytaj więcej : 954 zmiejszenie mocy | Odsłony : 10991 | Odpowiedzi : 22 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Avon Viper Sport - czy ktoś jeździł?

witam
czy ktoś jeździł i ma swoja opinię na temat tych opon Avon Viper Sport ?
pozdrawiam
Czytaj więcej : Avon Viper Sport - czy ktoś jeździł? | Odsłony : 6314 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

KONTROLKA PD REZERWY

Nie zapala sie kontrolka od rezerwy i przy pierwszej jezdzie musialem pchac na stacje benzynowa :) Gdzie szukac usterki i co posprawdzac. Bede wdzieczny za pomoc
Czytaj więcej : KONTROLKA PD REZERWY | Odsłony : 2450 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

nowe emotionki :)

dodalem troche ciekawych usmieszkow - teraz jest 187 do wyboru ;)
Czytaj więcej : nowe emotionki :) | Odsłony : 10884 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Informacje, pytania, błędy i sugestie

problem z geometria

witam.ostatnio zauwazylem ze gdy puszcze kierownice w mojej fajerce to motor ma skłonnosc do znoszenia w prawo.co moze byc przyczyna i jak sie z tym uporac??bo gdy sie pusci to chyba powinien idealnie jechac prosto??pomoze ktos??dodam ze motor nie mial wypadku wiec powinien byc prosty.
Czytaj więcej : problem z geometria | Odsłony : 4982 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

18-19 międzygórze na dwóch kołach:)

witam jeśli ktoś ma ochotę pojeździć a nie tylko popatrzeć na motorki, to zapraszam. Lecimy w najbliższą sobotę, spotykamy się o 10 przy Aquaparku we Wrocławiu (ul. Borowska). Wroclaw-Łagiewniki-Międzygórze(śniadanko) -Czechy. Impreza z noclegiem w hotelu z pełnym wyżywieniem, koszt 80 zł za osobę. Serdecznie zapraszam, szczególnie dla fanów jazdy, pogawędki pozostawimy na wieczór przy piwku:)
kontakt 603 568 755
Czytaj więcej : 18-19 międzygórze na dwóch kołach:) | Odsłony : 2443 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Plytki zaworowe szlifowac czy nie

Witam tak jak w temacie przyszla pora na zawory i nie wiem czy szlifowac plytki czy kupic nowe musze wymienic wszyskie 8 na zaworach ssacych, czy hotcam sa dobre czy inne polecacie?pozdrawiam
Czytaj więcej : Plytki zaworowe szlifowac czy nie | Odsłony : 7872 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

Co z tym spawem ??

Witam mam na oku CBR SC33 lecz po oględzinach zauważyłem że spaw pod siedzeniem z lewej strony dziwnie wygląda, jakby był poprawiany, z prawej wygląda normalnie. wyczytałem na jednej stronce że to może świadczyć o mocnym dzbanie. reszta moto wygląda ok reszta ramy bez zarzutów. Moto nie ma oryginalnego malowania.
Moje pytanie... Czy ten spaw jest poważnym problemem ?? Czy moto jest jeszcze bezpieczne ??
Czytaj więcej : Co z tym spawem ?? | Odsłony : 6914 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Wawa Zone - ustawki, spoty i wspólne latanie

Yarson 954 pisze:kto jutro wieczorem cos swiruje na miescie :P? :twisted:

ja właśnie wróciłem z ulic i jutro - of kors, tyż będę śmigał (najpewniej z ziomblam na dayto)
możemy się jakoś złapać i kontrolny drive by po piątkowej vavie zrobić ;)
Czytaj więcej : Wawa Zone - ustawki, spoty i wspólne latanie | Odsłony : 222394 | Odpowiedzi : 547 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

szybka od licznika

witam czy rozkrecal juz ktos licznik 929 bo mam porysana szybke i niewiem czy jest mozliwosc jej wymiany a niechce rozkrecac w ciemno by nic nie popsuc a taki troche kosztuje z gory dzieki za odp.
Czytaj więcej : szybka od licznika | Odsłony : 2719 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4781