Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 23:51

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 23:51

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Amorek 929

Potrzebuje amorka do sc44 929 z uchwytami /za przyzwoitą cenę
Może ma ktoś na zbyciu??
Czytaj więcej : Amorek 929 | Odsłony : 2161 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

GLEBA- warto kleić plastiki??

Witam, mam pytanie... Wczoraj na mój motor usiadł sobie znajomy, przy odkładaniu na stopkę ta mu się złożyła i kawałek czaszy i pół szyby ch... strzelił, mam się zastanowić czy ten kawałek skleić czy kupi mi całą czaszę, bo z szyby to raczej nic nie będzie, odpadł kawałek od lusterka wzwyż, innych śladów nie ma bo utrzymał, załamka pełna bo za tydzień otwarcie w Częstochowie... z tego co myśle to od wibracji może to strzelić ...
Czytaj więcej : GLEBA- warto kleić plastiki?? | Odsłony : 4548 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Kombi Arlen Ness ??

Chce sobie kupic jednoczesciowe kombi tak do 2tys. Na allegro jest koles z Czaplinka który sprzedaje kombi w dobrych cenach. Ma m.in. fajny jednoczesciowy kombi Arlen Nessa z garbem perforacja z przodu itp. W sumie nie znam ludzi którzy w tym lataja. Ma ktos kombi tej firmy i moze cos o nim powiedziec? Tak jak patrzylem w sklepach to ten kombi kosztuje ok 3200 a u tego goscia 1700.... Czekam na opinie... A moze i ...
Czytaj więcej : Kombi Arlen Ness ?? | Odsłony : 11618 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

w końcu latam

tydzień temu zakupiłem w końcu moto ,musiałem trochę pogrzebać przy niej i dopiero wczoraj zrobiłem pierwszą rudę po wawie (po za 400 km z miejsca zamieszkania ostatniego właściciela)więc dopiero teraz się chciałem wam pochwalić
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Czytaj więcej : w końcu latam | Odsłony : 8594 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

BRIDGESTONE BATTLAX BT 56r 73w

Witam mam pytanie do bardziej zaprawionych w boju kolegów . Czy ta oponka sie nadaje do 954rr bo z taką kupilem moto czy poprostu ją zmienić no a co do stylu jazdy no to różnie bywa. Z góry dziekuje za odpowiedzi.
Czytaj więcej : BRIDGESTONE BATTLAX BT 56r 73w | Odsłony : 1671 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

[MotoGP] GP Kataru 10/12-04-2009

Wlasnie odbyly sie pierwsze treningi, oczywiecie mozna bylo przypuszczac ze Stoner bedzie najlepszy i tak sie stalo a za nim Rossi...
Honda srednio... o dziwo najszybszy byl na niefabrycznej de Angelis :o Zawodnicy Replosa Dovizioso 8 a Pedrosa ostatni :( - pamietajmy ze dalej leczy sie po kontuzji i poperacji jak przeszedl w ostatnim czasie

Wyniki FP1 klasy MotoGP ...
Czytaj więcej : [MotoGP] GP Kataru 10/12-04-2009 | Odsłony : 3774 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Sport

Nowy kask Shoei

Prezentacja nowego off-rodowego kasku Shoei'a:

materiał video

POZDR!
Czytaj więcej : Nowy kask Shoei | Odsłony : 3616 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Extremalne rajdy - Poland Trophy

Gdzie w tym roku będzie można spróbować swoich sił w ekstermalnych rajdach przeprawowych Poland Trophy:
materiał video

PozDR!
Czytaj więcej : Extremalne rajdy - Poland Trophy | Odsłony : 6438 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Off-road / supermoto

Oprogramowanie w kompie

Witam!!
Nie bardzo wiem gdzie to napisać .. raczej jak czytam forum to widzę że marne szanse będą na konkretną odpowiedź .. no ale może Admin ma kontakty w sumie śląsk to mekka modyfikacji elektroniki samochodowej czy coraz częściej motocyklowej ...
Szukam kogoś kto wgrywał lub wie kto wgrywa softy do sterowników w SC57 .... albo ma jakiś skaner OBD pasujący do tego kompa .. no ostatecznie może ktoś to robił w serwisie ?? ... ...
Czytaj więcej : Oprogramowanie w kompie | Odsłony : 11200 | Odpowiedzi : 19 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC57)

Moto nagle zgaslo, zgubiło prądy i już nie chce zagadać :(

Witam, mam problem z moim frankiem... Otóż po dzisiejszej przejażdżce juz po ponad 100km moto odmówiło mi posłuszeństwa i nie wiem co sie stało. Jechałem sobie powoli ok 90km/h i nagle moto zgasło. Zauważyłem przy tym, że zegary mi się mocniej przez chwile podświetliły i teraz już jest ciemno :/ Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki, główny przy akumulatorze jest dobry a przepalił się od zapłonu. Wymieniłem go więc, przekręciłem ...
Czytaj więcej : Moto nagle zgaslo, zgubiło prądy i już nie chce zagadać :( | Odsłony : 6061 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4781