Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 23:52

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 23:52

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Wywiad z Pawłem Szkopkiem - filmik

Hej, dla zainteresowanych tematem wrzucam link do wywiadu z Pawłem Szkopkiem na temat jego startów w MŚ SuperStock600

link do wywiadu

Pozdr!
Czytaj więcej : Wywiad z Pawłem Szkopkiem - filmik | Odsłony : 2449 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Sport

Jaki olej do 954 ????

Witam!!! Mam takie pytanie jaki olej lac do cbr 954 syntetyk czy polsyntetyk ?? I ile go wchodzi do 954 ?? Przebieg mam 18000 Dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam
Czytaj więcej : Jaki olej do 954 ???? | Odsłony : 65337 | Odpowiedzi : 59 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Sportowa końcówka<>Sonda Lambda

Wiem że temat został już poruszany, ale chciałem go uściślić,,,Mam pytanie ,,mam zamiar zakładać końcówkę sportową (przelot) co z sondą robić by nie łapała mi błędów itd bo chyba będzie?!!
Proszę o Pomoc!!!
Czytaj więcej : Sportowa końcówka<>Sonda Lambda | Odsłony : 3654 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

Kłopoty z ładowaniem akumulatora

alternator jest ok, regulator napiecia tez daje prad jest ok, poprostu gubi gdzies prad na drodze regulator akumulator, nie ma poprostu ładowania. Moze mial ktos podobny problem?

i akumulator tez sprawdzałem jest dobry
Czytaj więcej : Kłopoty z ładowaniem akumulatora | Odsłony : 18362 | Odpowiedzi : 34 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Upss, czyli my w krzywym zwierciadle... -można się pośmiać;)

A dziś inny filmik...
Kilka wpadek :mrgreen: ekipy Bikers.pl podczas zbierania materiałów na I Ogólnopolskiej Wystawie Motocykli i Skuterów w W-wie - tej samej, na której nakręcony był poprzedni film, który raczej się podobał ("Nie sposób przejść obojętnie..")

no i proszę bardzo:

link do filmu

Pozdr!
Czytaj więcej : Upss, czyli my w krzywym zwierciadle... -można się pośmiać;) | Odsłony : 1870 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

czym jest dla ciebie motocykl.

nic dodac nic ujac na ten temat czym jest dla mnie moto.
Czytaj więcej : czym jest dla ciebie motocykl. | Odsłony : 8627 | Odpowiedzi : 20 | Forum : Ogólne Dyskusje

naklejki

koledzy i koleżanki zna ktoś z was strony z naklejkami na hondziczke bo mi sie udało wyszperać na forum tylko to

http://grafnet.eu/
Czytaj więcej : naklejki | Odsłony : 7239 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR929RR SC44)

I rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Śremie 25.04.2009

Witam, w tym roku mamy swoje pierwsze rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Śremie (40km od Poznania w strone Rawicza) i w związku z tym chciałbym zaprosić wszystkich chętnych. Rozpoczęcie sezonu odbędzie się na stadionie przy ulicy Zamenhoffa w Śremie. Tak jak w temacie 25.04.2009 godz. 11-14. Nie znam jeszcze dokładnego przebiegu imprezy ale jak coś będzie wiadomo to napisze...

A poniżej krótka zapowiedź w której miałem swój skromny udział :D ...
Czytaj więcej : I rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Śremie 25.04.2009 | Odsłony : 2808 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

kostka

witam ponownie dzisiaj zdjalem zbiornik zeby wymienic filtr powietrza :shock: i znalazlem biala kostke na 4 kable ida od wydechu chyba to sanda i niewiem gdzie to podlaczyc bo niema nigdzie drugiej moze ktos wie gdzie szukac i co sie dzieje jak smigam z rozlaczonom z gory dzieki
Czytaj więcej : kostka | Odsłony : 2553 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

NIE SPOSÓB PRZEJŚĆ OBOJETNIE! - widzieliście już?

taki miły filmik dla męskiej części użytkowników forum :lol:

bardzo apetyczny... podobno :P

link do filmu
Czytaj więcej : NIE SPOSÓB PRZEJŚĆ OBOJETNIE! - widzieliście już? | Odsłony : 7029 | Odpowiedzi : 20 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4781