Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 19:29

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 21 lipca 2025, 19:29

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

CO ILE REGULACJE ZAWOROW?

Witam Panów. Mam pytanie co ile trzeba robić regulacje zaworów w SC33? Patrzyłem w manuala,ale z angielskim cienko. Zaznacze,ze mam przejechane 39 tys. Pozdrawiam.
Czytaj więcej : CO ILE REGULACJE ZAWOROW? | Odsłony : 9299 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

SC57A Wersja USA a EU

Witam. Może ktoś napisać jakie są różnice pomiędzy USA a EU wersją w modelu SC57a? Może ktoś ma jakieś doświadczenia i napisze typowe usterki i słabe punkty? Pytam ponieważ poważnie się zastanawiam na zakupem 1000RR SC57a z USA.

Jak ktoś coś wie to piszcie zależy mi na czasie - dziękuje i pozdro

kurde nikt nie nie napisze? ...
Czytaj więcej : SC57A Wersja USA a EU | Odsłony : 8929 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

WYŚWITLACZ BIEGÓW

Witam.
Czy ktoś miał doczynienie z dokładnie takim wyświtlaczem

http://www.allegro.pl/item594649268_wys ... _nowe.html

czy jest dobry i wart tych pieniędzy, czy może nie warto sobie nim zawracać głowy?

A do tych którzy używają coś takiego lub podobnego,
czy przy zmianie biegu bez sprzęgła też taki wyświetlacz pokazuje ?
Czytaj więcej : WYŚWITLACZ BIEGÓW | Odsłony : 40794 | Odpowiedzi : 81 | Forum : Ogólne Dyskusje

Kupie kompletny silnik do SC 33

jak w temacie jak ktos ma silniczek w dobrym stanie to prosze o konatakt
889 837 772
gg 12912209
Czytaj więcej : Kupie kompletny silnik do SC 33 | Odsłony : 2995 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Uszczelniacze lag sc 33

Czołem załoga
Jest taka sprawa muszę wymienić uszczelniacze w lagach bo jedna z nich zaczęła mi cieknąć ... nosiłem się z zamiarem kupienia oryginalnych hondy ale znajomy doradził mi żebym się rozpytał na forach bo podobno są formy które robią takie fanty i są one nawet lepsze od seryjnie montowanych ze względów o których nie będę się tu i teraz rozpisywał a i cena jest jeśli nie taka sama to często nawet niższa ...
I ...
Czytaj więcej : Uszczelniacze lag sc 33 | Odsłony : 2525 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

skryznia sc33 99, rok tryb 3 biegu i 6

Cześc, witam wszystkich, jestem tu po raz pierwszy, niedawno stałem się posiadaczem CBR900 sc33 z 99 roku no i od razu pojawiły się problemy.
Mam taki dośc nietypowy problem w tym modelu, zniknął 3 bieg, po rozłożeniu silnika okazało się, że wyłamało mi ząb z koła zębatego 3 biegu...
Mianowicie poszukuję właśnie te koło zębate 3 biegu i współpracujący z nim tryb biegu 6, może ktoś z Was ma jakieś dojścia do tego typu części?? ...
Czytaj więcej : skryznia sc33 99, rok tryb 3 biegu i 6 | Odsłony : 5865 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

dziwne rzucanie na boki na lukach

Witam. Przy predkosci okolo 130km/h na luku rzuca motocyklem tak jakby jechal przod oddzielnie a tyl oddzielnie:/ Trzepie tez lekko kierownica. Co sprawdzic??
Czytaj więcej : dziwne rzucanie na boki na lukach | Odsłony : 4249 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Błędne wskazanie prędkosciomierza

w moim fajerze licznik zaniża mi i to sporo bo ok 40 km, jade z kolesiami u mnie jest 100 a u nich 140, u mnie 160 a u nich 200-210, gdzie szukać przyczyny i jak wyeliminować ten stan?
Czytaj więcej : Błędne wskazanie prędkosciomierza | Odsłony : 5587 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

wskaznik rezerwy

Witam

Poradzcie co zrobic z wskaznikiem rezerwy ktory caly czas sie pali (nie wazne czy pusty bak czy zalany pod korek). Po odpaleniu po jakis 4-5 sekunda zapala sie rezerwa i tak caly czas swieci :/

moto 929.

pozdrawiam
rafal
Czytaj więcej : wskaznik rezerwy | Odsłony : 2765 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

PILNIE Potrzebni Motocykliści do nagrania "Dzien Dobry

W najblizsza srode od ok.12 do max 17-19... potrzebni sa jacys motocyklisci:)

Chca nam kamery do kasku, lag itp zamontowac, i zebysmy posmigali po miescie.. i na jakis ich plener skocyzc jakies wywiady itp.. gadka o tym jakie bledy robia samochodziarze itp, czmeu akurat kcohamy motocykle itp...:)

nagranie w Warszawie..

Ktos chetny???

przy okazji, mozna by jakos Portal Zareklamowac,..:P?? ...
Czytaj więcej : PILNIE Potrzebni Motocykliści do nagrania "Dzien Dobry | Odsłony : 32789 | Odpowiedzi : 81 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4781