Dzisiaj jest 20 lipca 2025, 00:18

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 20 lipca 2025, 00:18

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Mocowanie amorka skretu

Czy ktos ma indywidualne rozwiazania mocowan amorka skretu?? Kupilem moto i teraz brakuje na seryjny amorek wraz z mocowaniami i mysle o dorobieniu mocowac. Czy ktos sie spotkal z czym takim i czy to dziala wogole. Jak macie jakies ciekawe propozycje badz rozwiazania prosze cos napisac o tym; albo moze znacie kogos kto takie mocowania zrobi...pozdrawiam
Czytaj więcej : Mocowanie amorka skretu | Odsłony : 4441 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

Logo Fireblade.pl - koncowa ankieta

Jako ze juz chyba ze 100 projektow juz bylo ;) zrobilem koncowe 4 loga
Tylko wsrod nich wybieramy bo nie chce mi sie juz bawic tym dluzej ;) (nowy temat bo tam jest za duzo namieszane)

kazda wersja ma dwa warianty (z szczegolami motocyklisty lub bez szczegolow)

glosujcie...
(a ja i tak wybiore wg swojego uznania ...
Czytaj więcej : Logo Fireblade.pl - koncowa ankieta | Odsłony : 17924 | Odpowiedzi : 42 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Opinia na temat kasku LZ6 ?

Siemanko,
szukam jakiegoś kachola dla mojego plecaczka :) Interesowałby mnie kask tak do 400pln.
Możecie coś polecić w tej cenie, coś sprawdzonego ?
Znalazłem kask który ma bajrencką grafikę (wiadomo kask dla dziewczyny więc jest to istotny czynnik) mianowicie Lazer LZ6 Diva, używał ktoś go, jaka opinia?
Lub może jakieś inne ciekawe propozycję ?

dzięki za odpowiedź :)
Czytaj więcej : Opinia na temat kasku LZ6 ? | Odsłony : 5301 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

zawieszenie

Wie ktos moze jaka jest róznica miedzy zawieszeniem w sc 33 a w sc 28?? chodzi mi głównie o srednice rury, i jeszcze jedno... potrzebuje górną rure od lagi jedna sztuke moze byc lekko krzywa.. ma ktos???:)
Czytaj więcej : zawieszenie | Odsłony : 3400 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

zestaw przełączników na kierownicy po lewej stronie sc57b

Witajcie, tak jak w temacie rzecz sie dzieje na kierownicy po lewej stronie (sc57b):
1 sprawa -niedziała mi ten pstryczek do mrugania światłami drogowymi
2 - niemam włącznika świateł awaryjnych i gdzie to holerstwo moge kupić ????może ktoś posiada na zbyciu :P
3- niemoge wogóle tego całego plastiku rozkrecić , jest tam jedna śrubka pod spodem ale coś jakby jeszcze trzymało-boje się że coś pęknie....
Jak zwykle ...
Czytaj więcej : zestaw przełączników na kierownicy po lewej stronie sc57b | Odsłony : 3801 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

954 a 1000RR ??? Co lepsze?

Witam Pany!

Pytanko takie mam bo czaje sie na Fajera takiego jak w tytule 954 2002 albo 1000RR 2004

Czym sie lepiej zmiga? Ktory jest mniej awaryjny?
Z tego co slyszalem to niby 1000RR jest mocniejszy ale kontrukcja moto nie pozwala na ostra jazde tak jak na 954?? Podobno 954 idze ostro na gume przy przyspieszaniu natomiast 1000RR jak TJV rwie w przod... Czy to prawda? Zadnym z nich nie jezdzilem wiec pytam sie fachowcow... ...
Czytaj więcej : 954 a 1000RR ??? Co lepsze? | Odsłony : 27131 | Odpowiedzi : 43 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

1000RR a 954 ??? Co lepsze?

Witam Pany!

Pytanko takie mam bo czaje sie na Fajera takiego jak w tytule 954 2002 albo 1000RR 2004

Czym sie lepiej zmiga? Ktory jest mniej awaryjny?
Z tego co slyszalem to niby 1000RR jest mocniejszy ale kontrukcja moto nie pozwala na ostra jazde tak jak na 954?? Podobno 954 idze ostro na gume przy przyspieszaniu natomiast 1000RR jak TJV rwie w przod... Czy to prawda? Zadnym z nich nie jezdzilem wiec pytam sie fachowcow... ...
Czytaj więcej : 1000RR a 954 ??? Co lepsze? | Odsłony : 3211 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Olsztyn - Motoserce i Otwarcie sezonu motocyklowego 2009

Ogólnopolska akcja charytatywnej zbiórki krwi.
Olsztyńskie otwarcie sezonu motocyklowego 2009.

MOTOSERCE

4.kwietnia.2009
Salon InterMotors
Olsztyn, ul. Towarowa 13
10.00-16.00

Z ramienia Congress'u Klubów Polskich 4.kwietnia.2009 w całej Polsce odbędzie się jednoczesna zbiórka krwi dla dzieci. Ponad dwa tysiące osób będzie pracowało w całej Polsce nad pozyskaniem jak największej ilości chętnych do oddania krwi. Wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego , że krew jest towarem luksusowym, bo jest jej coraz mniej. Wiosna, a szczególnie lato, to ...
Czytaj więcej : Olsztyn - Motoserce i Otwarcie sezonu motocyklowego 2009 | Odsłony : 5160 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Uszkodzone przednie zawieszenie

Witam,

Niedawno przytrafił mi się wypadek na mojej hondzie 929RR (sc44). Przewróciłem się na lewą stronę i uderzyłem w samochód. Po wypadku zostało uszkodzone zawieszenie, z lewej lagi wyciekał olej, koło według kierownicy patrzyło w bok. Po zdemontowaniu lag, wymianie simeringów i oleju przystąpiłem do montażu, lagi wydawały mi się proste, ale koło nadal zwrócone jest lekko w bok. Czy mogło się coś uszkodzić oprócz lag ? Może półka dolna?
Pomóżcie mi rozwiązać ten problem ...
Czytaj więcej : Uszkodzone przednie zawieszenie | Odsłony : 5415 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Wypad na Tor do Kowna(LITWA) 1-3 Maja

Co myślicie o tym...
...wyjazd na mistrzostwa Litwy do Kowna w terminie 1-3 maja .
2 dni moze kazdy( nie tylko zawodnicy ) latac na torze na drogowym moto po wykupieniu treningow .
W zawodach na 99 % niestety trzeba miec owiewki sportowe,sprzet wyszykowany regulaminowo i licencje -wiec tylko zawodnicy.
..ale na trening mozna skoczyc i kazdy moze Smigac :twisted:

-45 min to koszt kolo 40 zl (rok temu tak bylo )

Nigdy tam nie ...
Czytaj więcej : Wypad na Tor do Kowna(LITWA) 1-3 Maja | Odsłony : 9041 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780